>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Inwestowanie na LIVE

Status
Zamknięty.
I 21

inwestujwsport

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam.
Jestem nowy na forum, ale postanowiłem się zarejestrować, bo to co tu czytam nadaje się do księgi dowcipów. &quot;Systemy bukmacherskie&quot; - phi! Każdy szuka sposobu gry dającego duży zysk przy niewielkim nakładzie sił - ludzie, tak się nie da!!!
Nie od dziś wiadomo, że najlepszymi rozwiązaniami są te najprostsze. Jak to się ma do bukmacherki ( piłki nożnej ). Ok, zatem zastanówmy się co determinuje wynik spotkania ( oczywiście nie zawsze, ale wyjątki są wpisane w rejestr ). Powiecie forma, gospodarz czy gość, skład, stan murawy, pogoda, plamy na słońcu itd. Ja natomiast powiem, że to poprzednie może być pomocne tylko PRZED meczem, a jego trwanie jest już inną bajką! Tak więc trzeba zająć się analizą radzenia sobie drużyny W TYM KONKRETNYM MECZU, W TYM KONKRETNYM MOMENCIE!
Ok, przechodzę do sedna:
1. Gramy TYLKO live
2. U niektórych bukmacherów mamy podgląd na statystyki spotkania ( strzały, celne strzały, niecelne strzały, ataki, niebezpieczne ataki, posiadanie piłki, rzuty rożne ). To nam wystarczy.
3. Waga poszczególnych statystyk:
A. Celne strzały
B. Niebezpieczne ataki, posiadanie piłki i rzuty rożne
C. Niecelne strzały
D. Ataki
4. Śledzimy statsy wg punktu 3 i gramy wyłącznie HANDICAPY AZJATYCKIE na pozostały wynik.
Praktyka: jeśli jakaś drużyna ma wyraźną przewagę celnych strzałów, ma więcej rzutów rożnych, dłuższe posiadanie piłki itd. stawiamy na nią HA i po sprawie. Będę starał się podawać tutaj NIEKTÓRE z moich typów, aby lepiej wam zobrazować tą metodę ( oczywiście wszystko grane na livie ). Dość powiedzieć, że gram tak od końca ubiegłego roku i nie muszę już dokładać do bukmacherki ????

I 21

inwestujwsport

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hajduk split - Zadar (41&#39;)
Wynik do tej pory: 1:0
Zakład: hajduk -0.75 ( pozostała część spotkania)
Kurs: 1.65

+0.325 j (jednostki)

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oswiecim
..gram tak od dawna, tak więc Ameryki nie odkryłeś. Dodam jeszcze że gra na live na tym
polega że przyglądasz się temu jaki jest przebieg spotkania i grasz na bramkę dla drużyny X,
kolejnym przykładem mogą być 4 żółte kartki dla drużyny X w pierwszej połowie i można
zagrać że będzie czerwona. To co ty wypisałeś, jest niczym innym jak tylko zasadą jaka
występuje przy grze na live.
...zbieram się do pracy, dobranoc .

I 21

inwestujwsport

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Santos laguna - Unam Pumas (45&#39;)
Bieżący wynik: 1-1
Typ: Santos -0.25 ( kurs 1.62)

+ 0.62 j
Stan: +0.945 j

I 21

inwestujwsport

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
emOboy, właśnie o to chodzi: przedstawiłem dosyć ogólnikowo to, co każdy wiedzieć powinien, ale jak widać nie każdy przyswoił podstawy ???? Dlatego śmieszą mnie te wysiłki nad znalezieniem jakiegoś &quot;systemu&quot; pozwalającego ogrywać buków, skoro to takie prymitywne i oczywiste...
A tak BTW, gram ciągle płaską stawką ( na potrzeby tematu przyjmijmy 1 jednostkę ).

astana 439

astana

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kudowa
BTW jest to skrót słowa By The Way - Nawiasem mówiąc.Skrót ten został stworzony by ułatwić nam życie. Skrót jest idealny dla leniów.Nie podzielam superoptymizmu kolegi do w/w systemu gry,aczkolwiek jest lepszy niż gra &quot; na pałę&quot;,kolega lekko drwi z systemów bukmacherskich,a nie wiedząc,chyba? sam z nich korzysta,reasumując &quot;Nihil novi sub sole&quot;

A 226

adiqq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
BTW jest to skrót słowa By The Way - Nawiasem mówiąc.Skrót ten został stworzony by ułatwić nam życie. Skrót jest idealny dla leniów.Nie podzielam superoptymizmu kolegi do w/w systemu gry,aczkolwiek jest lepszy niż gra &quot; na pałę&quot;,kolega lekko drwi z systemów bukmacherskich,a nie wiedząc,chyba? sam z nich korzysta,reasumując &quot;Nihil novi sub sole&quot;

też nie podzielam superoptymizmu kolegi, ale ciekaw jestem jego dalszych wyników. Do reprezentatywnej próby jeszcze trochę brakuje :razz:

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
astana +3 Punkty
I 21

inwestujwsport

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Afturelding - Akranes ( kobiety) (27&#39;)
BW: 0:0
Typ: Akranes kobiety -1.0 ( kurs 1.8)

Zwrot

I 21

inwestujwsport

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Afturelding - Akranes ( kobiety) (33&#39;)
BW: 0:1
Typ: Akranes kobiety -1.0 ( kurs 1.9)

-1 j
Stan konta: -0.055 j

I 21

inwestujwsport

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bayern - Hoffenheim (83&#39;)
Typ : Hoffenheim +0.25 (kurs 1.85)
Wynik do tej pory: 3:3

+ 0.425 j
Stan konta: +0.37 j

I 21

inwestujwsport

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Crewe - Coventry (69&#39;)
Bieżący wynik : 1:1
Typ: Crewe 0.0 ( kurs 1.775)

-1j
Stan konta: -0.63j

I 21

inwestujwsport

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ferencvarosi - Lombard Papa (45&#39;)
BW: 2:0
Typ: Ferencvarosi -0.75 ( kurs 1.675)

+0.675j
stan konta:+0.045j

I 21

inwestujwsport

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Montpellier - Valenciennes ( 21&#39;)
BW : 0:0
Typ: Montpellier -0.25 pierwsza połowa (kurs 2.3)

-0.5j

I 21

inwestujwsport

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kotrijk - Cercle Brugge ( 28&#39;)
BW : 0:0
Typ: Kotrijk 0.0 pierwsza połowa (kurs 1.4)
+0.4j
stan konta: -0.055j

I 21

inwestujwsport

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Goias - Goianesia (30&#39;)
BW: 1:0
Typ: Goias -1.0 kurs: 1.45

+0.45j
stan konta: 0.395j

I 21

inwestujwsport

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Viktoria pilzno - Slovan Liberec (39&#39;)
BW: 4:0
Typ: V.Pilzno -0,5 ( kurs 1.8)
+0,8j
Stan konta: +1.195j
Dobre zakończenie dnia, chociaż te mecze jakieś takie bez emocji. Jest mały plusik pomimo tego że to weekend ???? (moje doswiadczenia z sobotami i niedzielami nie są zbyt radosne). Cóż, tyle na dzisiaj, do zobaczenia jutro.

K 14

kempmarek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
poznan
z krotkiego co prawda testu dla mnie wynika tylko jedno = siedzisz caly dzien przed kompem z wynikiem +/- 0 = strata czasu pradu i zdrowia

I 21

inwestujwsport

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kempmarek, cóż, nie do końca tak jest, mój sposób gry nie wymaga dużo czasu ani śledzenia przebiegu meczu. Po prostu patrzysz na statystyki, stawiasz beta i reszta cię nie obchodzi. A że dzisiaj edytowałem wyniki tak szybko - akurat byłem na kompie więc się tym zająłem. Co do zysku: dla jednego bycie na plus jednej jednostki to 1000 zł, dla innego 5 zł, więc zysk zyskowi nierówny ???? A poza tym to dopiero pierwszy czy tam drugi dzień, więc nie wyciągajmy daleko idących wniosków ???? Nara

Status
Zamknięty.