Mam pytanie z tego bonusu ugrałem już 30 euro i chcę to wypłacić . Jak dokonam depozytu z Moneybookers na konto interwetten to będę mógł wypłacić bez żadnych saknów dowodów ?? Wspomnę że mam inne dane na interwetten a inne na MB
no to moze zoreintuja sie ze jestes zlodziejem i mam nadzieje ze nie wyplaca Ci pieniedzy i bedziesz musial wysylac skan dowodu mamusiMam pytanie z tego bonusu ugrałem już 30 euro i chcę to wypłacić . Jak dokonam depozytu z Moneybookers na konto interwetten to będę mógł wypłacić bez żadnych saknów dowodów ?? Wspomnę że mam inne dane na interwetten a inne na MB
po 1 nawet jak złożysz depozyt to nie wypłacisz pieniedzy przez MB ... pierwsza wyplate trzeba wyplacic na konto bankowe... a po 2. dowod chca za kazdym razem ;]Mam pytanie z tego bonusu ugrałem już 30 euro i chcę to wypłacić . Jak dokonam depozytu z Moneybookers na konto interwetten to będę mógł wypłacić bez żadnych saknów dowodów ?? Wspomnę że mam inne dane na interwetten a inne na MB
czy support email ich jest w języku polskim?
hmm powazna firma?Interwetten to powazna firma i napewno w ten sposob chce sie zabezpieczyc przed oszustami i osobami ktore chca wyludzic od nich kase. Jak niektorzy sprzedaja darmowe bony, to teraz musza kazdego sprawdzac i nie ma sie nie co dziwic ze sa takie opoznienia. Podjeli pewne srodki, aby nie byli potem stratni. Trzeba uzbroic sie w cierpliwosc.
W temacie o promocji piszesz.pieprzenie... ciekawe kto handlował 5€ na allegro? dwie osoby?
Zdecydowana większość by te 5€ przegrała... Mieli szanse wypromować się jako solidny buk... A tak to zrobili z siebie pośmiewisko blokując konta, mimo że nie złamano regulaminu w żadnym punkcie...
Interwetten u mnie jest przegrane, nigdy tam kasy nie wpłacę.
????
Nie chce mi się rozwodzić. Skoro masz neostrade to nie masz STAŁEGO IP tak? Więc po którymś połączeniu z netem masz ten sam IP. Albo ktoś inny będzie miał ten sam IP.mam neostradę nigdy tam konta nie miałem, z mojego kumptera nikt konta nie zakładał, mimo to zostałem zablokowany...
Mam ich gdzieś, jeszcze rachunki im będę wysyłał, no nie doczekanie...
a powiedz czy nie grales tam w kasynie przypadkiem albo na pokerze ?pieprzenie... ciekawe kto handlował 5€ na allegro? dwie osoby?
Zdecydowana większość by te 5€ przegrała... Mieli szanse wypromować się jako solidny buk... A tak to zrobili z siebie pośmiewisko blokując konta, mimo że nie złamano regulaminu w żadnym punkcie...
Interwetten u mnie jest przegrane, nigdy tam kasy nie wpłacę.
????