>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Interwetten +222 euro!!!!

D 17

dragao19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Korzystal ktos z tego bonusa?

Mam pytanie czy od razu dodaja bonus a przy wyplacie weryfikuja czy przed bonusem weryfikuja?

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Mnie tam zastanawia jeden wpis w regulaminie:
Bonus nie jest przyznawany profesjonalnym graczom ani kartelom graczy.
Nie wiem, co mam rozumieć pod hasłem profesjonalny gracz, taki co osiąga zyski? Czyli jak z bonusu ugram większą ilość pieniędzy to mi bonus anulują bo zaliczą mnie to profesjonalnych graczy? Taki wpis pozostawia duże pole interpretacji.

D 17

dragao19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja nie wiem jak to interpretowac. MI chodzi o przegrywanie tego bonusa na gieldzie, wiec za profesjonalnego mnie napewno nie wezma.

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Profejsnonalnym graczem zostajesz wtedy jak zagrasz za powiedzmy 50-100 € zakład i go wygrasz. Wtedy jesteś dla nich zbyt dobry i dostajesz limit taki, że obrót bonusem może stanowić problem trudny do przeskoczenia...
Bukmacher z serii śmiech na sali.
Polecam poczytać świeże posty z tego tematu--&gt; &gt;&gt;&gt; Interwettn &lt;&lt;&lt;

D 17

dragao19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiem ze to smiech na sali, na pierwszym koncie po pierwszych trzech singlach i +4500PLN mialem limit 40 zl, a pozniej 10 plus miesiac meczenia sie z wyplata.
Teraz chce poprostu wziac u nich bonus i przegrac z betfair. Nic wiecej ???? i mam 200 euro bez niczego ????

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Tak sporo ludzi robiło z bonusami w BAH. Aby nie męczyć się ze złodziejską marżą przegrywali sobie na innego cywilizowanego buka.
Ten buk to jeden z nielicznych do których sam napisałem, żeby zamknęli mi konto. Bo nie mogłem patrzeć na nich po prostu...
Możesz spróbować ich tak zrobić. Tak z ciekawości może ktoś wie &quot;czyste&quot; nowe konto jaki ma limit na live? Da radę zagrać za 200 ojro? Tak żeby sobie wyprowadzić kasę?

D 17

dragao19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ten buk to jeden z nielicznych do których sam napisałem, żeby zamknęli mi konto. Bo nie mogłem patrzeć na nich po prostu...

Ja u nich zrobilem tak samo ;)

K 0

karpiu1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja tam gralem ale warto tez dodac ze przy wplacie z MB daja tylko 50% do 50 euro !! limity nakladaja odrazu ale sa to limity na osobne zdarzenia czyli na jakis mecz mozna postawic 200 euro a na inny np 20 euro... ???? nie mniej jednak kilka tysiecy sie wyciganelo ???? chodz przyznam limity ⛔ wielki ⛔ ????

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lbn
Ja mam tam status Pro chociaż jestem na minusie ze 4klocki, a buk to racja śmiech....

w@llace 0

w@llace

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dokładnie tak, nie polecam buka zdecydowanie! Za to jaką akcje mi zrobili pol roku temu.

M 18

majorrr86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
a mi tam hasło nie działa:/ wysłałem przypomnienie hasla ale nikt nie raczył odpisać. tym dziwniej że hasła raczej uzywałem tego samego co do innych roomów, a tu mi wał..