Witam
Szukam paru porządnych typerów którzy mają skuteczność ok. 70%. Do czego mi to?? Aby wspólnie zarobić troszkę kasy... Powiecie: "Głupi pomysł" albo "Jesteś idiotą" itp. Możecie tak mówić ale przede wszystkim mi chodzi o osoby które chcą założyć grupę ludzi którzy będą wspólnie analizować i składać kupony do specjalnego systemu który ja ułożyłem (system przedstawie potem). Jakie są potrzebne osoby? Zaufane, znające się na rzeczy i o wysokiej kulturze. Ile jest potrzebnych osób? potrzebnych jest ok. 15 osób. Dlaczego tyle?? Ponieważ podstawowymi sportami jakie będziemy typować jest Piłka Nożna, Tenis, Koszykówka, Hokej i Siatkówka. Do każdej dyscypliny są potrzebne 3 osoby które znają się na tej właśnie dziedzinie co daje nam właśnie 15 osób. Będą one wspólnie analizować mecze i potem podawać reszcie osób które należą do naszego grona. Co do organizacji to jeszcze się ustawi gdy już złoży się cała ekipa. Ci którzy pierwsi się zgłoszą będą mogli pomóc mi w organizacji bukmacherów.
Wracając do systemu gry:
Jest to system składający się z 12 poziomów.
Na wszystkich poziomach ako wynosi 3.
Stawka na kupon zwiększa się wraz z poziomem.
Każdy poziom kończy się gdy zgromadzimy odpowiedni ilość pieniędzy.
Jak dokładnie to wygląda? Spróbuje to rozrysować:
5zł x kurs ok.3 = ok. 15zł gramy do 60zł
10zł x kurs ok. 3 = ok. 30zł gramy do 120zł
15zł x kurs ok. 3 = ok. 45zł gramy do 180zł
30zł x kurs ok. 3 = ok. 90zł gramy do 360zł
45zł x kurs ok. 3 = ok. 135zł gramy do 540zł
60zł x kurs ok. 3 = ok. 180zł gramy do 720zł
80zł x kurs ok. 3 = ok. 240zł gramy do 960zł
100zł x kurs ok. 3 = ok. 300zł gramy do 1200zł
120zł x kurs ok. 3 = ok. 360zł gramy do 1440zł
150zl x kurs ok. 3 = ok. 450zł gramy do 1800zł
180zł x kurs ok. 3 = ok. 540zł gramy do 2160zł
200zł x kurs ok. 3 = ok. 600zł gramy do 2400zł
Podsumowując cała wygrana wynosi ok. 12tys.
Potem już cały czas gra toczy się stawką 200zł.
Każdy poziom jest tak jakby zaczynany od początku. Jakbyśmy grali od 0 !!!
Btw. Wracając co do bukmacherów wiem że są ludzie którzy specjalizują się w paru dziedzinach. Również są nam tacy potrzebni ale przede wszystkim nawet tacy ludzie chce żeby zajęli się sportem w którym mają największą wiedzę i zaufali osobom którzy też u nas obstawiają.
Chętnie odpowiem na wszelkie pytania... Nawet te nie miłe ;] Chociaż mam nadzieje że takich nie będzie.
I proszę moderatorów o nie kasowanie tematu gdyż jest to jakiś sposób na walkę z wszelkimi bukami. A jak nie to chociaż moja mała wizja na mały zarobek.
Szukam paru porządnych typerów którzy mają skuteczność ok. 70%. Do czego mi to?? Aby wspólnie zarobić troszkę kasy... Powiecie: "Głupi pomysł" albo "Jesteś idiotą" itp. Możecie tak mówić ale przede wszystkim mi chodzi o osoby które chcą założyć grupę ludzi którzy będą wspólnie analizować i składać kupony do specjalnego systemu który ja ułożyłem (system przedstawie potem). Jakie są potrzebne osoby? Zaufane, znające się na rzeczy i o wysokiej kulturze. Ile jest potrzebnych osób? potrzebnych jest ok. 15 osób. Dlaczego tyle?? Ponieważ podstawowymi sportami jakie będziemy typować jest Piłka Nożna, Tenis, Koszykówka, Hokej i Siatkówka. Do każdej dyscypliny są potrzebne 3 osoby które znają się na tej właśnie dziedzinie co daje nam właśnie 15 osób. Będą one wspólnie analizować mecze i potem podawać reszcie osób które należą do naszego grona. Co do organizacji to jeszcze się ustawi gdy już złoży się cała ekipa. Ci którzy pierwsi się zgłoszą będą mogli pomóc mi w organizacji bukmacherów.
Wracając do systemu gry:
Jest to system składający się z 12 poziomów.
Na wszystkich poziomach ako wynosi 3.
Stawka na kupon zwiększa się wraz z poziomem.
Każdy poziom kończy się gdy zgromadzimy odpowiedni ilość pieniędzy.
Jak dokładnie to wygląda? Spróbuje to rozrysować:
5zł x kurs ok.3 = ok. 15zł gramy do 60zł
10zł x kurs ok. 3 = ok. 30zł gramy do 120zł
15zł x kurs ok. 3 = ok. 45zł gramy do 180zł
30zł x kurs ok. 3 = ok. 90zł gramy do 360zł
45zł x kurs ok. 3 = ok. 135zł gramy do 540zł
60zł x kurs ok. 3 = ok. 180zł gramy do 720zł
80zł x kurs ok. 3 = ok. 240zł gramy do 960zł
100zł x kurs ok. 3 = ok. 300zł gramy do 1200zł
120zł x kurs ok. 3 = ok. 360zł gramy do 1440zł
150zl x kurs ok. 3 = ok. 450zł gramy do 1800zł
180zł x kurs ok. 3 = ok. 540zł gramy do 2160zł
200zł x kurs ok. 3 = ok. 600zł gramy do 2400zł
Podsumowując cała wygrana wynosi ok. 12tys.
Potem już cały czas gra toczy się stawką 200zł.
Każdy poziom jest tak jakby zaczynany od początku. Jakbyśmy grali od 0 !!!
Btw. Wracając co do bukmacherów wiem że są ludzie którzy specjalizują się w paru dziedzinach. Również są nam tacy potrzebni ale przede wszystkim nawet tacy ludzie chce żeby zajęli się sportem w którym mają największą wiedzę i zaufali osobom którzy też u nas obstawiają.
Chętnie odpowiem na wszelkie pytania... Nawet te nie miłe ;] Chociaż mam nadzieje że takich nie będzie.
I proszę moderatorów o nie kasowanie tematu gdyż jest to jakiś sposób na walkę z wszelkimi bukami. A jak nie to chociaż moja mała wizja na mały zarobek.