>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Inter Mediolan-Manchester United

Status
Zamknięty.
doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Inter Mediolan - Manchester United

Obie ekipy spotkały się w sezonie 98/99. I czy tym razem ten mecz okaże się klasykiem ligi mistrzów?
Zagrają na tych stadionach :

Jest to również pojedynek gwiazd światowego formatu takich jak :

i

Kto wygra ten mecz ? Zapraszam do komentarzy oraz analiz.

bad-motherfucker 0

bad-motherfucker

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
poznan
dokladnie 2:0 na OT dwa razy glowa po dosrotkowaniach Becksa trafial Dwight York.
1:1 na SS chyba Zamorano dla wlochow, wyrownal rudy z karnego. mam wrazenie ze w 1/4 nie bedzie przedstawiciela serie A

vatoloco123 3

vatoloco123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tomaszów
Przecież to oczywiste, że Manchester awansuje do 1/4. Czerwone Diabły są niepokonane w Lidze Mistrzów od 19 spotkań i ma ich wyeliminować Inter, który ledwo wyszedł ze słabej grupy ??

borussia 12

borussia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
mam nadzieje że Inter przejdzie do nastepnej rundy ???? są silnym zespolem i mam nadzieje że okaza sie lepsi od United :p

luniu 20

luniu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WSCB
Przecież to oczywiste, że Manchester awansuje do 1/4. Czerwone Diabły są niepokonane w Lidze Mistrzów od 19 spotkań i ma ich wyeliminować Inter, który ledwo wyszedł ze słabej grupy ??

Nie byłbym taki pewny awansu MU, czy Inter miał słabą grupę to można się zgodzić. Ale zanim coś powiesz to zobacz jaką grupę miał Manchester bo Alborg , Celtic, czy Villareal to nie są jakieś mocne zespoły. Prawdziwym sprawdzianem dla MU będzie właśnie stracie z Interem , i zobaczymy co pokaże Manchester z klasowym zespołem liderem Serie A. Będzie to niewątpliwie jeden z hitów LM, osobiście będę kciuki trzymał za Inter ale jak będzie to na prawdę ciężko przewidzieć. pozdrawiam

D 0

djork

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co ty chłopcze w ogóle robisz na forum bukmacherskim z takimi tekstami?
Dwumecz wydaje się być na dzień dzisiejszy z lekkim wskazaniem na ManU, są póki co drużyną bardziej skonsolidowaną i z większym błyskiem. Ale jeśli obrona Interu (Cordoba, Samuel, Chivu, Maicon) będzie zdrowa, a któryś z tych grajków potrzebnych w ataku: Quaresma, Mancini, Adriano, Jimenez, Balotelli odzyska formę, to atuty Manchesteru mogą nie wystarczyć.

vatoloco123 3

vatoloco123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tomaszów
Co ty chłopcze w ogóle robisz na forum bukmacherskim z takimi tekstami?

Dwumecz wydaje się być na dzień dzisiejszy z lekkim wskazaniem na ManU, są póki co drużyną bardziej skonsolidowaną i z większym błyskiem. Ale jeśli obrona Interu (Cordoba, Samuel, Chivu, Maicon) będzie zdrowa, a któryś z tych grajków potrzebnych w ataku: Quaresma, Mancini, Adriano, Jimenez, Balotelli odzyska formę, to atuty Manchesteru mogą nie wystarczyć.

Inter może sobie wygrywać w lidze włoskiej, tam są bezkonkurencyjni ale jeśli chodzi o Ligę Mistrzów to sytuacja wygląda zupełnie inaczej, Sam Mourinho nic tu nie wskóra. Inter wyjedzie z bagażem goli z Old Trafford i na tym się skończy.

luniu 20

luniu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WSCB
Inter może sobie wygrywać w lidze włoskiej, tam są bezkonkurencyjni ale jeśli chodzi o Ligę Mistrzów to sytuacja wygląda zupełnie inaczej, Sam Mourinho nic tu nie wskóra. Inter wyjedzie z bagażem goli z Old Trafford i na tym się skończy.

Twoje myślenie jest co najmniej dziwne. Liga Mistrzów to Liga Mistrzów w tej fazie rozgrywek każdy z każdym może wygrać bo nie ma słabych zespołów, a to że Inter jest bezkonkurencyjny w lidze włoskiej nic nie znaczy. I co to za stwierdzenie że sam Mourinho nic nie wskóra przecież to wszystko leży w nogach piłkarzy a nie samego trenera. I dlatego nasze rozważania nie mają sensu bo i tak wszystko zweryfikuje boisko. Dziękuje.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Mecz bedzie b. ciekawy.... Inter spotkał sie jeszcze z MU na OT przed tamtym sezonem w sparingu i wygrał Inter 1:0 obie ekipy grały w najsilniejszych skadach... ale to nie ma znaczenia:-? Mecze bede na pewno b. wyrownane wg. mnie duża przewagą jest rewanż na OT Inter nie zachwyca u siebie wygra maksymalnie jedna bramką a taka strate na OT bedziemy mogi spokojnie odrobic. Mysle, ze nie padnie za duzo goli Fergie vs Murinho - pilkarskie sachy! Zdecyduje obecna forma zespołów.... jeszcze duzo czasu teraz nie ma co sie rospisywac!

vatoloco123 3

vatoloco123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tomaszów
Mecz bedzie b. ciekawy.... Inter spotkał sie jeszcze z MU na OT przed tamtym sezonem w sparingu i wygrał Inter 1:0 obie ekipy grały w najsilniejszych skadach... ale to nie ma znaczenia:-? Mecze bede na pewno b. wyrownane wg. mnie duża przewagą jest rewanż na OT Inter nie zachwyca u siebie wygra maksymalnie jedna bramką a taka strate na OT bedziemy mogi spokojnie odrobic. Mysle, ze nie padnie za duzo goli Fergie vs Murinho - pilkarskie sachy! Zdecyduje obecna forma zespołów.... jeszcze duzo czasu teraz nie ma co sie rospisywac!

Z tego co pamiętam, to Inter wygrał tamten sparing 3-2 i jedną z bramek dla MU strzelił Adriano :spokodfhgfh:. Inter w tej edycji wygrał u siebie jedynie z Anorthosis, dlatego uważam że z Manchesterem remis na San Siro będzie ich szczytem możliwości.W ostatnich 5 sezonach Inter 2 razy odpadł w 1/8, z Liverpoolem 0-2 0-1, Valencią 2-2 0-0, 2 razy odpadł w 1/4 z Villarreal 2-1 0-1 (wtedy mieli niepowtarzalną szansę na zagranie w finale) i z Milanem 0-2 i 0-3 wo, raz odpadli w 1/2 i to było w 2003 roku z Milanem 0-0 1-1.
Szanse oceniam 70-30 dla ManU.

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gurny Slunsk
Choćbyście napisali milion postów i tak przecież wszystko zweryfikuje boisko !
Najważniejsza będzie dyspozycja dnia (w tym wypadku dwóch dni ) , forma ...a do dwumeczu jeszcze sporo czasu . Obydwie drużyny mają spore doświadczenie na arenie międzynarodowej , choć MU przeważnie dochodzili po prostu wyżej . Obydwie drużyny mają wspaniałych piłkarzy i niezłe indywidualności , nie sugerowałbym się tutaj formą w obecnej LM gdyż Inter szybko pozbierał punkty i był raczej pewny awansu , a remis u siebie z cypryjczykami 3-3 był zwykłym nieporozumieniem ( Burdisso ) .
Za interem napewno przemawieć będzie większy spokój jeśli chodzi o mecze , mają oni sporą przewage i bez problemów kroczą od zwycięstwa do zwycięstwa w lidze , co pozwoli im się dobrze przygotować do najważniejszych pojedynków w sezonie . Manchester lige ma bardzo trudną i wiele meczy do rozegrania , wydaję mi się że Inter ma szerszą kadrę ciekawych zawodników , ważne będzie napewno jak będą wyglądac kontuzje przed meczem . Napewno jest to najciekawszy pojedynek zarówno drużyn jak i dwóch wyśmienitych trenerów i ja już nie mogę się doczekać .
ZATEM NIECH WYGRA LEPSZY ! CHOC JA SERCEM BEDE ZA INTEREM ????

damianczyk 0

damianczyk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
PRawda jest taka, że z taką formą Inter nei zawojuje...

Po drugie, każdy widział ich słabą grę w grupie i męki w lidze.

Po trzecie Inter tradycyjnie nic wielkiego nie pokazuje w LM

Po czwarte mecz oceniam na bardzo ciekawy ze wskazaniem na UNITED.

W cale nie dlatego, że im kibicuję a raczej dlatego iż Inter nie gra w tym sezonie tak jak powinien.

Cóż napewno będzie dużo emocji.

traxx 0

traxx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mimo ze jestem kibicem United pokusze sie o troche chlodnego bukmacherskiego myslenia. Inter wygral mecz towarzyski przedsezonowy na Old Trafford 3-2, ale to byl mecz towarzyski a 2 gole zdobyl Adriano ktorego Mourinho zamierza sie pozbyc. Inter nie ptorafil grac wLM przez ostatnia dekade i przyjdscie mourinho nie zmienilo tego (dowodza tego meczarnie z anathorsis i awans z cienkiej grupy ktory ważył sie do ostatniego meczu). MU umie grac z wloskimi druzynami co dowadzi pamietne 7-1 z Roma u siebie 2 sezony temu. Jesli MU bedzie mialo swoja obrone w postaci Evry Vidica Ferdinanda (a na prawej bedzie ktos z dwojki Rafael, Brown - bron boze Gary bo najlepsze lata juz za nim) to bajeczny atak interu niewiele zdziala. i jak wiadomo Ronaldo Rooney Scholes to jest wieksza klasa niz Ibrahimovic Figo czy Quaresmo na dzien dzisiejszy. niemniej mecz obejrze z przyjemnoscia

D 0

djork

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy chłodne bukmacherskie umysły naprawdę nie wiedzą, że postawa w grupie nie jest żadnym wyznacznikiem formy w LM na wiosnę? Czy nie zauważyliście, że włoskie zespoły nigdy nie przemęczają się kiedy nie muszą? Milan 06/07?

adizg 6

adizg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zgierz
Dla mnie fakt ze nie przegrali od 19 spotkan jest zacheta do postawienia na WLochow, jak wiadomo - kazda passa sie kiedys konczy, a utrzymac 19 spotkan w LM... ;)
W obecnej formie to ManU by przeszlo dalej, ale kto wie co bedzie w lutym, ktoras z druzyn moze miec slabsza forme, szpital w zespole albo cos innego ????

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Dla mnie fakt ze nie przegrali od 19 spotkan jest zacheta do postawienia na WLochow, jak wiadomo - kazda passa sie kiedys konczy, a utrzymac 19 spotkan w LM... ;)

W obecnej formie to ManU by przeszlo dalej, ale kto wie co bedzie w lutym, ktoras z druzyn moze miec slabsza forme, szpital w zespole albo cos innego ????

ja mimo wszystko postawiłbym na Manchester ????
faktem jest, że na pewno nie będzie łatwo, tym bardziej, że Inter się coraz lepiej spisuje, lecz nie sądzę, żeby dali radę Czerwonym Diabłom ????
prawie pewne dla mnie jest to , że na OT nie będzie innego wyniku jak tylko zwycięstwo gospodarzy ???? ????

C 0

cinq24

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Stawiam na Inter.
Inter ma w obwodzie chyba najlepszego trenera jakim jest Mourinho. W Lidze idzie im o wiele lepiej niż Manchesterowi. Jose ma poza tym dobry bilans w meczach z Manchesterem. Ale o wyniku zdecydują pewnie kartki i dyspozycja dnia. Ale moim zdaniem Inter i tak jest lekkim faworytem, a głównie z powodu osoby Mourinho.

bad-motherfucker 0

bad-motherfucker

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
poznan
a co Mourinho wejdzie na boisko? po interze nie widac zeby grali cos z porto czy chelsea Mourinho, tamte zespoly cechowala odpowiedzialnosc za pilke i dyscyplina w obronie. ja nie widze nic szczeolnego w grze interu, w lidze nie maja godnego rywala ktory wlaczylby sie w walke o mistrza, w LM przycisnieci blakaja sie jak sarny po polu. do tego mancheser ma troche lepszych pilkarzy

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Stawiam na Inter.

Inter ma w obwodzie chyba najlepszego trenera jakim jest Mourinho. W Lidze idzie im o wiele lepiej niż Manchesterowi. Jose ma poza tym dobry bilans w meczach z Manchesterem. Ale o wyniku zdecydują pewnie kartki i dyspozycja dnia. Ale moim zdaniem Inter i tak jest lekkim faworytem, a głównie z powodu osoby Mourinho.

Mourinho meczu nie wygra ????
zresztą Sir Alex Ferguson to też nie byle kto ????

Status
Zamknięty.