Choćbyście napisali milion postów i tak przecież wszystko zweryfikuje boisko !
Najważniejsza będzie dyspozycja dnia (w tym wypadku dwóch dni ) , forma ...a do dwumeczu jeszcze sporo czasu . Obydwie drużyny mają spore doświadczenie na arenie międzynarodowej , choć MU przeważnie dochodzili po prostu wyżej . Obydwie drużyny mają wspaniałych piłkarzy i niezłe indywidualności , nie sugerowałbym się tutaj formą w obecnej
LM gdyż Inter szybko pozbierał punkty i był raczej pewny awansu , a remis u siebie z cypryjczykami 3-3 był zwykłym nieporozumieniem ( Burdisso ) .
Za interem napewno przemawieć będzie większy spokój jeśli chodzi o mecze , mają oni sporą przewage i bez problemów kroczą od zwycięstwa do zwycięstwa w lidze , co pozwoli im się dobrze przygotować do najważniejszych pojedynków w sezonie . Manchester lige ma bardzo trudną i wiele meczy do rozegrania , wydaję mi się że Inter ma szerszą kadrę ciekawych zawodników , ważne będzie napewno jak będą wyglądac kontuzje przed meczem . Napewno jest to najciekawszy pojedynek zarówno drużyn jak i dwóch wyśmienitych trenerów i ja już nie mogę się doczekać .
ZATEM NIECH WYGRA LEPSZY ! CHOC JA SERCEM BEDE ZA INTEREM ????