>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Informacja o zalogowaniu

stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziś widzę zniknęła opcja w której można było to włączać, wyłączać, czy się przewidziałem? Zawsze jest napisane &#39;dostępny&#39;, choć tak nie było.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Village Montana
Dziś widzę zniknęła opcja w której można było to włączać, wyłączać, czy się przewidziałem? Zawsze jest napisane &#39;dostępny&#39;, choć tak nie było.

Dobrze zauważyłeś - tak już zostanie ???? .

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Witam, pisze bo wzesniej tak nie mialem. Po zalogowaniu, doslownie po kilku minutach mnie wylogowuje, tak na kompie jak i telefonie i zeby cos przeczytac musze ponownie sie zalogowac, czy to jest normalne, tak powinno byc ?

dawid.400 13,9K

dawid.400

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Obywatel Swiata
Witam, pisze bo wzesniej tak nie mialem. Po zalogowaniu, doslownie po kilku minutach mnie wylogowuje, tak na kompie jak i telefonie i zeby cos przeczytac musze ponownie sie zalogowac, czy to jest normalne, tak powinno byc ?
Tak, forum automatycznie wylogowuje się po 10 minutach bezczynności na forum.
Przy logowaniu obok nicka masz okienko &quot;zapamiętaj logowanie&quot; jeśli zaznaczysz tą opcję to masz zalogowane konto, aż do momentu kiedy się wylogujesz.

rm6330 3,5K

rm6330

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Nie wiem czy dobrze trafiłem, ale mam problem. Mianowicie podczas logowania i przełączania między działami strasznie długo mi się strona ładuje. Kiedyś było to natychmiastowe, nawet przy dużej ilości userów. Teraz bardzo długo jest napis Ładowanie.. i albo mnie wywala, albo załaduje stronę.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ctrl + F5 spróbuj wcisnąć
Jeśli działasz przez router warto go wyłączyć z prądu na 10 min i dać mu się zrestartować pobrać nowe DNS itd., Lub zrobić to ręcznie jeśli potrafisz.