>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Info Ile trwa tercja w hokeju? Wiadomości, pytania i propozycje rozwoju

P 246

patryk10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Podkarpacie
Witam pany po długiej przerwie nie było mnie z powodu obowiązków służbowych ale teraz przez to co mamy aktualnie to mam trochę wolnego czasu.I na początku pytam was jak myślicie czy ligi ruszą we wrześniu? Nie złe ruchy w KHL chyba UFA jak na razie najbardziej się osłabił. Jokerit i Kazań na plus ze wzmocnieniami .

rasijskij 15,1K

rasijskij

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Podlasie
Transfery transferami. Interesująco wyglądają zmiany w organizacji rozgrywek. Czapka płac, ale nie tylko z górną granicą, ale też z dolną. Nie będzie można zawodnikom płacić mniej niż wyznaczona kwota. Co na pewno wyrówna poziom. CSKA złożyło wniosek do władz o zwiększenie limitu płac, ale został on odrzucony. Liga nie wydała akredytacji czołowym agentom, żeby uchronić ekspansję rosyjskich hokeistów na zachód. Jeśli znajdę więcej czasu to wypisze wszystkie ciekawostki na jakie udało mi się trafić.

P 246

patryk10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Podkarpacie
Transfery transferami. Interesująco wyglądają zmiany w organizacji rozgrywek. Czapka płac, ale nie tylko z górną granicą, ale też z dolną. Nie będzie można zawodnikom płacić mniej niż wyznaczona kwota. Co na pewno wyrówna poziom. CSKA złożyło wniosek do władz o zwiększenie limitu płac, ale został on odrzucony. Liga nie wydała akredytacji czołowym agentom, żeby uchronić ekspansję rosyjskich hokeistów na zachód. Jeśli znajdę więcej czasu to wypisze wszystkie ciekawostki na jakie udało mi się trafić.
Z przed chwili Da Costa (Loko)- przeszedł do Kazania

rasijskij 15,1K

rasijskij

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Podlasie
Zapomniałem dodać, że chodzą plotki na temat braku uczestnictwa Dynama Mińsk w kolejnym sezonie ze względu na brak funduszy i sponsorów.

S 120

sunxl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zapomniałem dodać, że chodzą plotki na temat braku uczestnictwa Dynama Mińsk w kolejnym sezonie ze względu na brak funduszy i sponsorów.
ja czytałem gdzieś, że oprócz Admirała wszyscy gotowi do startu na nowy sezon, ale ciekawy jestem Dynama Mińsk, interesujący projekt się tam tworzył i z niezłym trenerem na ławce i myślę, że czapka płac może sporo dać taki klubom jak Żubry czy Czerepowiec, chociaż awans do play-off

Pytanie z innej beczki: czy uznano jakiegoś majstra z sezonu 2019/2020? Bo wisi mi zakład długoterminowy na końcowego zwycięzcę

rasijskij 15,1K

rasijskij

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Podlasie
A wiadomo co tam w NHL? Sezon zakończony? Anulowany?

Według niektórych źródeł wznowienie rozgrywek planowane jest na lipiec. Ostatnie informacje jakie czytałem dotyczyły wycofania się z rozgrywania spotkań w Europie w tym roku.

rekretyper 2,1K

rekretyper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Byl Bedzie Jest
Według niektórych źródeł wznowienie rozgrywek planowane jest na lipiec. Ostatnie informacje jakie czytałem dotyczyły wycofania się z rozgrywania spotkań w Europie w tym roku.
O spotkaniach w Europie również czytałem informacje, trochę szkoda bo jak dobrze pamiętam to jedno spotkanie miało odbyć się w Pradze. Ciekawe jak to będzie z tym wznowieniem i co z nowym sezonem.

E 1,7K

emce15

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Góra
W sumie nie wiem, gdzie o to się zapytać, więc może tutaj. O co chodzi z liga pro ruskie 3x10 od dwóch dni odwołane. Związane jest to ze wzrostem zachorowań czy poprostu kończą swoje granie.

verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
Jako że ostatnio lekko mniej śledzę co się dzieję chciałbym aby ktoś tutaj napisał gdy zostanie podana informacja kiedy i jaka liga wraca do gry, dzięki z góry ;)

verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
w końcu coś się dzieję <3
Post automatycznie złączony:

nieważne co pierwsze wystartuję NHL KHL MHL czy inna liga, już tak czekam na jakiś mecz live że emocje będą jak na finale stanleya przy wyniku 3-3 :D

rasijskij 15,1K

rasijskij

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Podlasie
Mimo braku zgody przedstawicieli kilku klubów NHLPA zaakceptowało 24-drużynowy format play offów. Powrót hokeja co raz bliżej.