>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Info Ile trwa tercja w hokeju? Wiadomości, pytania i propozycje rozwoju

dejwid1973 144

dejwid1973

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zna ktoś z Was jakieś czeskie forum bukmaherskie? Jest jakiś ichniejszy odpowiednik naszego forum? Szukam, żeby pograć trochę czeską ligę hokeja.

darjos 0

darjos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Skad
Chicago Blackhawks - Anaheim Ducks, 18stycznia2014r
Zna ktoś może prawdopodobne składy wyjściowe, listę kontuzjowanych itd., dotycząca tego meczu?

S 9

sula5494

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
Interesuje mnie mecz Dornbirnu z Innsbruckiem w EBEL. I moje pytanko czy wie ktoś jak to ze składami wygląda, jakieś kontuzje ;&gt; ?

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
@Darjos takie info polecam szukać w bazie linków NHL i tam jest stronka dailyfaceoff, wrzucilbym Ci ale piszę z tel więc ciężko :razz:
@Sula ciężko o takie info ale polecam sprawdzenie strony hockey prospect tam często są oznaczenia czerwonym krzyżykiem jeśli ktoś ma kontuzje ;)

H 164

hector

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie czy macie sposób na korzystanie z czeskiej TV i oglądanie ich ligi?Podczas rejestracji trzeba podać numer telefonu - z tym kierunkowym jaki automatycznie sie pojawia chyba nie ma szans żeby sms do nas doszedł?

kubarks 2,2K

kubarks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Słynny fiński klub hokeja na lodzie Jokerit Helsinki, sześciokrotny mistrz Finlandii, od sezonu 2014/15 dołączy do rosyjskiej ligi KHL.
Jak poinformował Harry Harkimo, który od ponad 20 lat kieruje klubem z Helsinek, pozostanie on głównym właścicielem, ale jego rosyjscy partnerzy chcą nabyć od niego część udziałów.
- Przeprowadzka do KHL to świetna okazja, by klub się rozwinął i wzniósł na wyższy poziom - powiedział Harkimo.
Finlandia będzie dziewiątym krajem, który zyska swojego przedstawiciela w Kontynentalna Lidze Hokejowej. Oprócz zespołów z Rosji, w powstałych w 2008 rozgrywkach rywalizują Barys Astana, Dynamo Mińsk, Dynamo Ryga, Donbas Donieck, Lev Praga, Slovan Bratysława, a w tym roku dołączy chorwacki Medvescak Zagrzeb.
O przyjęcie do KHL starał się wiosnę tego roku klub Olivia Gdańsk, ale formalności nie zostały dopełnione.

http://www.sportowefakty.pl/hokej/367234/jokerit-helsinki-dolaczy-do-kontynentalnej-ligi-hokejowej

Stare info, ale dopiero teraz zauważyłem ????
Nie wiem, czy takie info było wstawiane, w razie czego post skasować.

A 0

avangard

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Witam Panowie, mój pierwszy post i od razu pytanie:

Czy ktoś orientuje się jacy bukmacherzy oferują typowanie liczby bramek strzelonych przez daną drużynę w meczach hokejowych? Wiem, że z polskich ma to Fortuna. Byłem ciekaw kto z zagranicznych to ma, popatrzyłem na kilka stron znanych bukmacherów i nigdzie tego nie znalazłem. Pytam, bo takie typowanie nieźle mi idzie, a chętnie bym zagrał bez podatku, bo niestety Fortuna, a raczej państwo zabiera mi 12%, co jest bolesne ;)

pf1920 2,3K

pf1920

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Strefa Ruchu
Witam Panowie, mój pierwszy post i od razu pytanie:

Czy ktoś orientuje się jacy bukmacherzy oferują typowanie liczby bramek strzelonych przez daną drużynę w meczach hokejowych? Wiem, że z polskich ma to Fortuna. Byłem ciekaw kto z zagranicznych to ma, popatrzyłem na kilka stron znanych bukmacherów i nigdzie tego nie znalazłem. Pytam, bo takie typowanie nieźle mi idzie, a chętnie bym zagrał bez podatku, bo niestety Fortuna, a raczej państwo zabiera mi 12%, co jest bolesne ;)
Marathonbet.

A 0

avangard

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Wielkie dzięki, faktycznie. Czy ktoś zna jeszcze innego buka mającego to w ofercie? Zastanawiam się jeszcze o co chodzi, bo W Marathonbecie jest 1.5, 2 i 2.5 bramki. O co chodzi z tą 2? Tego w Fortunie nie ma. Jaka jest różnica między under 1.5 a under 2?

pf1920 2,3K

pf1920

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Strefa Ruchu
Słynny fiński klub hokeja na lodzie Jokerit Helsinki, sześciokrotny mistrz Finlandii, od sezonu 2014/15 dołączy do rosyjskiej ligi KHL.
Jak poinformował Harry Harkimo, który od ponad 20 lat kieruje klubem z Helsinek, pozostanie on głównym właścicielem, ale jego rosyjscy partnerzy chcą nabyć od niego część udziałów.
- Przeprowadzka do KHL to świetna okazja, by klub się rozwinął i wzniósł na wyższy poziom - powiedział Harkimo.
Finlandia będzie dziewiątym krajem, który zyska swojego przedstawiciela w Kontynentalna Lidze Hokejowej. Oprócz zespołów z Rosji, w powstałych w 2008 rozgrywkach rywalizują Barys Astana, Dynamo Mińsk, Dynamo Ryga, Donbas Donieck, Lev Praga, Slovan Bratysława, a w tym roku dołączy chorwacki Medvescak Zagrzeb.
O przyjęcie do KHL starał się wiosnę tego roku klub Olivia Gdańsk, ale formalności nie zostały dopełnione.

http://www.sportowefakty.pl/hokej/367234/jokerit-helsinki-dolaczy-do-kontynentalnej-ligi-hokejowej

Stare info, ale dopiero teraz zauważyłem ????
Nie wiem, czy takie info było wstawiane, w razie czego post skasować.

Od września w Kontynentalna Liga Hokejowa poszerzy się o kolejne trzy nowe drużyny - poinformował dzisiaj prezydent KHL, Aleksander Miedwiediew.

Pierwszym z nich będzie oczywiście Jokerit Helsinki, który prawo gry w KHL od sezonu 2014/2015 uzyskał już kilka miesięcy temu. Drużyna z fińskiej stolicy swoje spotkania będzie rozgrywać na Hartwall Arenie, na której odbywały się także w ubiegłych latach spotkania Mistrzostw Świata Elity.

Kolejnym nowym zespołem będzie drużyna z Soczi. Nie znamy jeszcze jej nazwy, wiemy jednak, że od nowego sezonu znajdzie się dla niej miejsce w KHL. Roboczy przydomek zespołu z olimpijskiego miasta to &quot;Delfin&quot;. &quot;Delfiny&quot; występowałyby na nowoczesnej Szajba Arenie, która służyła hokeistom podczas tegorocznych Igrzysk Olimpijskich. Główna hokejowa arena IO 2014 - Ledowyj Dworiec Bolszoj - ma pełnić inną funkcję.

Trzecim starym/nowym klubem będzie Łada Togliatti. Zespół ten występował już w KHL, ale w 2010 roku zrezygnował z gry w najlepszej hokejowej lidze Europy z powodu problemów finansowych. Teraz Łada powraca z nowym budżetem i przede wszystkim z nową, nowoczesną halą sportową.

Dzięki tym zespołom grono drużyn występujących w KHL zwiększy się do 31. Nie pewna jest jednak przyszłość Spartaka Moskwa, który stracił głównego sponsora. O prawo gry w KHL wciąż walczy klub ze stolicy Norwegii - Vålerenga Oslo.
http://www.hokej.net/pl/news,artykul,34,32684,khl-trzy-nowe-zespoly-od-sezonu-20142015.html

baku996 69

baku996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wie ktoś może co z dzisiejszym meczem Philadelphia Flayers - Boston Bruins ? w południe można było pograc u buka, teraz nawet nie ma zapowiedzi ;/

K 1

kub222

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
Mam pytanie szukam i nie mogę znależć gdzie można znależć składy na tegoroczne Mistrzostwa świata w Białorusi.