>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Info Ile trwa tercja w hokeju? Wiadomości, pytania i propozycje rozwoju

cl9vius 17

cl9vius

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Śląska
Heja, sezon ruszył melduje się ????
Ale mam też pytanko - zna ktoś inną niż http://goaliepost.com stronę z prawdopodobnymi obsadami bramek? W tej powyższej z której korzystałem dotychczas wprowadzili płatną rejestrację :jezora:. Będę wdzięczny za pomoc.

diuq85 354

diuq85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WB Je(L)onki
Witam, mam takie pytanie co do ligi szwedzkiej... Zauważyłem,że w tej lidze mecze mogą pozostać nie rozstrzygnięte, zarówno po 60 minutach (co jest normalne i dość powszechne) ale i po dogrywkach. Widocznie zasady nie przewidują rozgrywania rzutów karnych. Moje pytanie: To w takim razie na jakiej zasadzie bukmacherzy rozliczają opcję &quot;zwycięzcy&quot; (zw) meczu?

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Witam, mam takie pytanie co do ligi szwedzkiej... Zauważyłem,że w tej lidze mecze mogą pozostać nie rozstrzygnięte, zarówno po 60 minutach (co jest normalne i dość powszechne) ale i po dogrywkach. Widocznie zasady nie przewidują rozgrywania rzutów karnych. Moje pytanie: To w takim razie na jakiej zasadzie bukmacherzy rozliczają opcję &quot;zwycięzcy&quot; (zw) meczu?
Jeśli grasz zakład Money line (czyli łącznie z dogrywką i karnymi) a mecz zakończy się po dogrywce remisem otrzymujesz zwrot. Jeśli mecz w dogrywce rozstrzygnie się na korzyść którejś drużyny masz normalnie zaliczony jako wygrany/przegrany.

machcio 0

machcio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
prosze o pomoc
witam mam problem obstawilem mecz Czechy 2 liga Tabor - chomutov w tss jak obstawialem pisalo chyba 17:30 i mam problem nie moge znalesc tej relacji nigdzie;/ na http://www.livesports.pl/ nic nie ma na ten tamat! prosze o pomoc :/

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
lexewus 0

lexewus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
[NHL] JAK TO MOŻLIWE? Ottawa-NY Islanders dogrywka? ;(
Cześć!
Wczoraj ( 8.10 ) postawiłem sobie kupon (na STS) na 3 mecze hokeja na lodzie, w rozgrywkach NHL. Patrząc na wyniki na http://www.livescores.com --&gt; HOCKEY wszystkie 3 drużyny zagrały tak jak ja wytypowałem na kuponie. Dziś ide zadowolony do punktu STS żeby odebrać kaske a babka mi mówi że mecz 754. Ottawa - NY Islanders miał jakąs dogrywke o której ja nic nie wiem ani nie jest to napisane w wynikach na livescores (?) Weźcie prosze mi to wytłumaczcie bo ja nic niewiem o żadnej dogrywce w tym meczu i że niby był remis po tejże dogrywce ???? Jestem wku****ny bo szedłem sobie ze świadomością że wszystkie mecze na kuponie weszły a tu taka dupa na miejscu...
Załączam zdjęcie mojego kuponu:

http://img260.imageshack.us/img260/571/kuponq.jpg

Tu znajdziecie wyniki tych drużyn z kuponu, no ewidentnie widać, że Ottawa wygrała 3 - 2 z NY Isl. :cry:
http://www.livescores.com/hockey.dll?page=yesterday

Niech mi ktos powie dlaczego kobieta nie chce mi wypłacic pieniedzy... /a tak sie ucieszyłem jak zobaczylem wyniki/
Pozdrawiam.

esek14 35

esek14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bardzo dobrze Ci powiedziała. W meczu Ottawa - NY Islanders padł wynik 2:2. Dopiero po dogrywce Ottawa zdołała pokonać Islanders. Ty zawarłeś zakład, że Ottawa wygra w regulaminowym czasie gry, nie uwzględniając dogrywek, ani rzutów karnych, także nie masz się co buntować.
Gdybyś postawił ten typ, tak jak zagrałeś mecz Buffalo - Phoenix na tym samym kuponie, wtedy byś wygrał. Przy spotkaniu Buffalo - Phoenix ewidentnie widać (w nawiasie) dopiskę &quot;zw&quot;, które oznacza zwycięstwo drużyny czy to w dogrywce, czy też w karnych.
Pozdrawiam!

E 0

emancypantka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Boston/ Poznan.
była dogrywka, a Ty postawiłeś, że Ottawa wygra w regulaminowym czasie, a wygrała po dogrywce. W pierwszym przypadku postawiłeś( zw. ) czyli zwycięzce całego spotkania, czyli liczyłaby się nawet dogrywka i karne, ale w drugim i trzecim tego już nie masz. Kupon do śmieci ...

sajuken 35

sajuken

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
...wiem ze ogolnie to kasa to pojecie wzgledne...ale przegrywajac 5zl naprawde nie zaklada sie tematow nie majac pojecia o bukmacherce...czy moglby ktos chlopaka uswiadomic...

P.S. Tak w sumie to po co ja w ogole pisze...

lexewus 0

lexewus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ehh... dzięki że mi wytłumaczyliście :p jestem początkującym &quot;typerem&quot;. A co oznacza skrót &quot;Pen.&quot; na livescores ?

lexewus 0

lexewus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ej chłopaki nie chodzi mi o 5 zł... tylko o sam fakt, że byłem pewny, że idę po 32 złote, nic nie wiedziałem o jakiejś dogrywce, według wyników na livescores cały kupon ładnie wszedł. Z tego wynika ze hokej musze chyba sprawdzać na innych stronach z wynikami (dokładnymi + ewentualne dogrywki).
Dzięki za objaśnienia, PZDR! :)

W 0

wiewi0r

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam ????
Chcę zainteresować się trochę hokejem, ale nie rozumiem jednej zasady. Gdy ktoś popełni przewinienie, np z drużyny X, to gra nie jest zatrzymywana dopóki ktoś z drużyny X nie dotknie krążka, czy z drużyny Y? Co jeśli dotknie krążka przeciwna drużyna niż powinna? Jak już gra jest zatrzymana i zawodnik ukarany to jest wznowienie? czy zaczyna drużyna poszkodowana? skąd zaczyna?
A i jeszcze jedno. Wznowienia są przeprowadzane z tych 4 okręgów, od czego zależy z którego (po prawej od bramki czy po lewej).

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Witam ????
Chcę zainteresować się trochę hokejem, ale nie rozumiem jednej zasady. Gdy ktoś popełni przewinienie, np z drużyny X, to gra nie jest zatrzymywana dopóki ktoś z drużyny X nie dotknie krążka, czy z drużyny Y? Co jeśli dotknie krążka przeciwna drużyna niż powinna? Jak już gra jest zatrzymana i zawodnik ukarany to jest wznowienie? czy zaczyna drużyna poszkodowana? skąd zaczyna?
A i jeszcze jedno. Wznowienia są przeprowadzane z tych 4 okręgów, od czego zależy z którego (po prawej od bramki czy po lewej).
Witamy :spokodfhgfh:
Jeśli przewinienie popełni drużyna X, a krążek pozostanie w posiadaniu drużyny przeciwnej (Y) to gra nie jest zatrzymana. Do momentu aż drużyna X nie przejmie (dotknie) krążka, zespół Y może kontynuować grę (najczęściej w takich sytuacjach zjeżdża bramkarz i wchodzi kolejny zawodnik do linii ataku)
Witam ????
Witamy :spokodfhgfh:
Jeśli przewinienie popełni drużyna X, a krążek pozostanie w posiadaniu drużyny przeciwnej (Y) to gra nie jest zatrzymana. Do momentu aż drużyna X nie przejmie (dotknie) krążka, zespół Y może kontynuować grę (najczęściej w takich sytuacjach zjeżdża bramkarz i wchodzi kolejny zawodnik do linii ataku)
Gdy gra zostanie już zatrzymana a kara wyegzekwowana to wznowienie następuje z tercji drużyny otrzymującej kare. No chyba że zespół Y zdobędzie podczas czasu gdy kara nie jest jeszcze egzekwowana bramkę, jeśli tak się stanie to kara zostaje anulowana.