bycek
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Czy mecze IV ligi wielkopolskiej grupy południowej były wszystkie w ofercie jak do tej pory, czy tylko wybrane?
Tylko wybrane.
Czy mecze IV ligi wielkopolskiej grupy południowej były wszystkie w ofercie jak do tej pory, czy tylko wybrane?
Jakby ktoś dziś rano mógł luknąć na kursy i jakie mecze były w 4lidze kuj-pom byłbym wdzieczny
Kursów niestety nie pamiętam, ale owe mecze:
- Elana Toruń - Gopło Kruszwica
- Grom Osie - Notecianka Pakość
- LTP Lubanie - Lech Rypin
Wiadomo ważna sprawa, ale jeżeli nie będzie nikogo z I składu to Chwaszczyno jest faworytem nie oszukujmy się. Po za tym transfery Chwaszczyna nie są zrobione w ciemno bo:ciekawe jaka będzie kadra Pogoni II na to spotkanie, ogólnie zamierzam zainteresować się tą ligą bardziej ????
Po zamknięciu Tobet da się gdzieś w sieci obstawić III ligę? Wiem, że czasami bywa w Bet365, ale zawszę max parę meczy.
Niestety Kleczew przegrywa 1-0 po rzucie karnym i kupon można do kosza wywalić. Ogólnie moje typy na tą kolejkę się nie sprawdziły jak widać :]Polonia Środa - Włocłavia Włocławek 1@1.55
Pogoń Mogilno - Sokół Kleczew 2 @1.55![]()
Jarota Jarocin - Solec Kujawski 1 @1.65
Podaje typy juz dzis, bo pewnie kursy do meczu poleca w dół. Od siebie proponuje 3 mecze z 3 ligi kujawsko-pomorskiej-wielkopolskiej. z Oferty wybrałem te spotkania. Polonia Środa nie zaczeła rewelacyjnie sezonu, porażki z Kleczewem 0-4 i 1-2 z Ostrovią, oraz zwycięstwo na własnym boisku 1-0 z Tarnovią. Środa to solidny zespół, grający fajnie piłką, zwłaszcza mocny na własnym boisku i upatruję tu ich zwycięstwo. Co do Włocłavii to tak jak już pisałem, w zespole kilka doświadczonych graczy, a reszta to młodzież. Dla mnie to kandydat do spadku, dziwie się, że ugrali 1-1 z Wrześnią ostatnio, grając w 10-tke.
Co do drugiego meczu to Pogon to juz nie ta sama drużyna, w tym sezonie kadrowo mizernie, o ile pierwsza 11 jeszcze ok, to z ławki praktycznie nie ma kto wejść. Trzy przegrane ze słabym Solcem 2-1, z Nielba 2-1 i z Warlubiem 3-0. Kleczew do tej pory 7 punktów, remis z Warta 1-1 i dwa zwycięstwa ze Sroda 4-0 i 3-2 z Chełmianką. Kleczew to doświadczona drużyna, która bedzie walczyła o ponowne zwycięstwo 3 ligi. Do tej pory w Mogilnie Kleczew przegrał 2-1 bodajże, a w drugim meczu wygrał 2-0. Jak dla mnie Kleczew tutaj zwycięży.
Co do trzeciego meczu to przede wszystkim stawiam na Jarotę, bo Solec jest słaby, zespół po dużych przemianach, dużo osób odeszło, dużo przyszło, wiec zgranie kuleje. Wygrali 2-1 z Mogilnem, gdzie powinni przegrać wysoko. Jarota gra jeszcze w środe z Nielbą, to jedynie wpływa na minus z tym typem. Jarota też duże zmiany, z meczu na mecz beda wyglądać lepiej. Wygrali ze Świeciem ostatnio 2-0, wcześniej przegrali 2-3 z Brodnica i 0-2 z Centrą. Moim zdaniem spokojnie u siebie pokonają słaby Solec.
Osobiście łącze te trzy mecze w ako i puszczam. Pozwolę sobie wytypować pozostałe mecze, ale juz bez analizy, wiec jak ktoś chce coś grać to polecam te opisane spotkania.
Centra - Września 1x 1.05
Warta - Ostrovia x2 1.41
Chełmno - Tarnovia x 3.30
Swarzedz - Warlubie x2 1.22
Lech II Poznan - Nielba 1x 1.40
Brodnica - Świecie x2 1.43
Wszystkie kursy oczywiście z STS.