Witam.
Po dluzszej przerwie postanowilem sprobowac potypowac mecze nizszych lig polskich(3 liga) . Jak wiadomo w gre w zasadzie wchodzi tylko obstawianie u bukmachera naziemnego
STS ,poniewaz Betsafe na ta chwile zrezygnowal z oferty na ten poziom rozgrywkowy ,a np Bet365 daje pojedyncze spotkania i to tez nie co weekend. Poniewaz
STS ma pewne limity na nizsze ligi (min AKO3 i max 100 zl co jest do przeskoczenia stawiajac kilka tych samych kuponow ,no i rzecz najmniej mila zabiera podatek ale z tym nie wygramy a czasem mimo tego cos tam mozna wycisnac) .Bede sie staral podawac kilka propozycji co by byl jakis wybor do kombinowania,najwiecej typow bedzie z lig opolsko-slaskiej i lodzko-mazowieckiej. Jedziemy
3 liga Dolnoslasko-Lubuska
Zaglebie II -Katy Wr 1 kurs 1,4 STS ZWROT mecz przełożony
Jest to typ ktory dosyc fajnie pasuje na dorzutke do czegos innego z lepszym kursem ,poniewaz gram juz troche czasu nigdy nie osmiele sie napisac ze to jest pewne jak smierc bo takie haslo w moim slowniku bukmachera nie istnieje. Jednak patrzac na tabel i biorac pod uwage przerwe reprezentacyjna uwazam ze Zaglebie wzmocni druga druzyne kilkoma grajkami z jedynki i jak to juz mialo kilka razy miejce rozprawi sie z przeciwnikiem na wlasnym boisku dosyc pewnie.
Bilans spotkan domowych to 6-1-0 bramki 30-5
3 liga Podlasko-Warminsko-Mazurska
Sokol Ostroda-Warmia Garjewo 1 kurs 1,57 STS 3-1
Coz nie jest to moja liga ale akurat troszke o Sokole informacji posiadam. Pierwsz rzecz maja niesamowity obiekt jak na warunki 3 ligowe,mialem mozliwosc byc tam na jednym z meczow i wiem od miejscowych ze druzyna tez jest niczego sobie(mnie co prawda na kolana ich gra nie powalila ale tamte zawody wygrali pewnie 2-0 z MKS Korsze). Znawcy z Ostrody mowili o checi awansu tej ekipy do 2 ligi wiec ide tym tropem i gram na druzyne z ambicjami (kaska tez jest) ktora mierzy sie z 17 ekipa ligi do tego nalezy dodac ze goscie jak do tej pory zdolali zremisowac zaledwie jeden mecz na wyjezdzie a pozostale 4 przegrali.
3 liga Opolsko-Slaska (grupa poludnie)
Lesnica-Czarni Otmochow 1 kurs 1,75 STS 1-0
No i jest moja ulubiona liga opolsko-slaska,a z niej wybralem meczyk dwoch druzyn z opolszczyzny Lesnica druzyna ktora gra juz kilka ladnych sezonow na tym szczeblu rozgrywkowym i Czarni beniaminek . Lesnica w chwili obecnej znajduje sie na 5 miejscu z 1 punktem straty do 4 premiowanego awansem do grupy mistrzowskiej(w pozniejszym etapie rozgrywek 4 pierwsze zespoly z grupy poludniowej i polnocnej wlacza o miejsce dajace mozliwosc gry w barazach o 2 lige) miejsca. Otmuchow jak na beniaminka przystalo gra w kratke raz potrafi wygrac na Pawlowicach innym razem przegrywa z niezbyt sila Przyszloscia Rogow,cel Czrnych jest prosty utrzymanie i na bank nie poloza sie na boisku w Lesnicy i nie beda czekac na najnizszy wymiar kary,jednak Lesnica ten mecz powinna wygrac by myslec o awansie do grupy mistrzowskiej.
p.s. przepraszam za brak polskich znaków ale gdy pisałem typy korzystałem z drugiego komputera który takowych nie posiada. W ciągu najbliższych dwóch dni postaram się podać jeszcze kilka typów. pozdrawiam