Trzeba pamiętać, że OKS ma "w nogach" 120. min. z Ruchem Chorzów i na pewno to w jakiś sposób wpłynie na piłkarzy. Było widać, że olsztynianie dali z siebie wszystko i zmęczenie może dać się im we znaki. Tym bardziej, że Nadarzyn 5 spotkań z rzędu bez wygranej z czego cztery porażki i na pewno w którymś momencie się przełamią. Dla mnie ten mecz no bet i raczej skłaniał bym się ku Underowi.
Kilka słów jeszcze z obozu Jezioraka przed meczem z Wigrami. Ja spróbuję typ powyżej 2.5 gola. Smaczku meczowi dodaje fakt, że ekipę Wigier prowadzi Marek Witkowski, który przez kilka lat grał w Jezioraku, mieszkał w Iławie i trenował tą ekipę, wywalczając awans do II ligi. Witkowski preferuje ofensywny styl gry, co można zobaczyć po skrótach z meczów Wigier. Niemal w każdym spotkaniu jest tam masa sytuacji podbramkowych, jedynie brakuje skuteczności zarówno suwalczanom jak i ich rywalom. Na dodatek w ekipie Jezioraka zagra jeden z rezerwowych bramkarzy, którzy w tym sezonie nie rozegrali jeszcze ani jednego ligowego meczu. 18-letni Maciej Kula broni w juniorach i wystąpił jedynie w meczu Pucharu Polski z Sokołem Al. Łódzki, gdzie zawinił przy dwóch golach i 19-letni Mateusz Zaniewski, który niestety nie popisał się już w minionej kolejce, gdy zastąpił Imianowskiego (czerwona kartka). Sądzę, że w tym meczu zobaczymy sporo bramek, a kurs na over w Tobet około 2.30 ????