>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

IASBET Freebet 17$

W 0

wolin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Postawilem na Piccini czy jakos tak i wygral ???? 27 ojro na koncie.

Hmm nie wiem na jakiej zasadzie to dziala ale postawilem za 12 euro kurs 3.30 i tylko 27 ojro dziwne.

wlodi 0

wlodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
Czyli dobrze rozumiem ze to co wygram z FreeBeta musze 2 razy obrocic przed wyplata ?

pirowastone 27

pirowastone

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
mazury
postawilem na racing jakis tam i rodzielilem freebeta posrod trzech zawodnikow, zapewne tak nie mozna ale co tam.Jeden wygral na ktorego postawilem 3E przy AKO 7.50 i
Account Balance: €19.50.I co teraz musze jeszcze obracac? ile min. wyplata? Nie zabiora tego ?? hehe

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Pewnie zablokowali bo mnóstwo osób wzieło tego freebeta :] Albo jak zwykle dla Polaków koniec :p

fokus 0

fokus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
ja wpisalem przy rejestracji i mam, tylko nie wiem na co obstawic? moze na Lecha w uefa?;p

M 41

mrzoob

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja mam problem z zalogowaniem sie takie cos mi wyskakuje: Your account number/password/validation code combination is incorrect. Please try again.
Please Note: Your password is case sensitive and there are no spaces in your account number.
For example, your account number should be entered as z537773. Nieiwiem o co chodzi jescze na wieczór sie normalnie zalogowałem a teraz nie moge.

G 0

gr3gor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mnie się to wydaje ciekawe:
ENGLISH PREMIER LEAGUE 2008/09 - Handicap

Czyli kto wygra ligę angielską z handicapem punktowym

Aston Villa +24 pts 2.25

Oni tracą na razie tylko 3 punkty do lidera, czyli mają jeszcze 20 pkt przewagi do roztrwonienia w 16 meczach.
Co o tym sądzicie?

S 0

sheva07

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wie ktoś może kiedy kończy się runda zasadnicza w NHL?? Bo obstawiłem że Boston wygra swoją konferencję i nigdzie nie mogę znalesć terminarza ;/

a drugie pytanko czy jak dostałem bonus 17 $ czy mogę ubiegac sie o bonus 100$ od depozytu?

I ostatnie pyt, jakie są dokładne warunki obrotu tych dwóch bonusów?

Dzięki za odp.

C 174

cezi77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jaworzyna
to zle postawiles ???? , mówiłem że S. Williams wygra:-D

Tylko ze final sie jeszcze nie odbyl... Ja zlapalem Safine po 5,5 i mysle ze jest to realne ze da rade z murzynska warga ???? )

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mnie się to wydaje ciekawe:
ENGLISH PREMIER LEAGUE 2008/09 - Handicap

Czyli kto wygra ligę angielską z handicapem punktowym

Aston Villa +24 pts 2.25

Oni tracą na razie tylko 3 punkty do lidera, czyli mają jeszcze 20 pkt przewagi do roztrwonienia w 16 meczach.
Co o tym sądzicie?

Też na to postawiłem. Handicap +24, nawet biorąc pod uwage, że Man Utd ma jeden mecz do tyłu i tak daje spore szane na wygraną.

Tyle, że trzeba czekać bardzo długo, bo ostatnia kolejka dopiero pod koniec maja.

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ostrawa/Praga
To chyba lepiej próbować Chelsea +2 z kursem 126 ;) Jak już mam czekać do końca maja to przynajmniej z myślą o wielkiej kasie, bo z tego wyszłoby ponad 2000 dolarów ;)

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Postawiłem wczoraj na tego konia, który miał dzisiaj biec i był na niego kurs 3.30 czyli na moim koncie będzie około 40$
Ale jest problem... nie mogę się zalogować. Napisałem na chatcie i mi powiedzieli, że moje konto jest zamknięte bo rejestrowałem się z kodem B25 i chcą skanu dowodu. OK, wysłałem im. Ktoś tak miał?