- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0

I runda kwalifikacji Ligi Europejskiej 08-10.07.2014 (Rewanże)
No właśnie w tym rzecz, że nie wyjdzie do końca podstawowa jedenastka. Uważaj na zespół gospodarzy Szachtior Karaganda są dzisiaj osłabieni...jak wyjdzie podstawowa jedenastka to mecz spokojnie wygrają.
Żadne to problemy z tymi kontuzjami co wypisałeś, a co do Shiraku i ich pełnej paki to na przykład dzisiaj w bramce zaczyna chłopak z 96 roku urodzenia, a tymczasem już 1,61 coś pięknego dla mnie jak już widziałem wczoraj wieczorem 1,44. A Szachtior w najlpeszym składzie i co dziwne nawet Ulan Konysbajev gra, którego wytransferowałem już do FC Astany. Nie wiem może to jakaś umowa, żeby zagrał jeszcze w lidze europy tak czy siak dla mnie bardzo dobra infromacja że zagra.
kolego nie wierze ze jestes tak glupi i postawisz na ponizej 2.5 gola w meczu celiku z koprem haha. mysle ze po prostu sie pomyliles . Jezeli nie to obejrzyj sobie mecze celika w LE z ostatnich 3 lat to moze przejrzysz na oczy.Czas na spotkania rewanżowe eliminacji do Ligi Europy i (miejmy nadzieję) dodatkowe fundusze. Z mojej strony dwie propozycje singli i jeden dubel i szczerze powiedziawszy nie widzę szans na niepowodzenie tych zakładów, ale wszystko okaże się dzisiejszego wieczora.
![]()
10.07.2014; 20:30
Ferencvaros (Hun) - Sliema (Mlt)
Pierwsza połowa (Handicap -1,5): 2 @ 1,58 Marathonbet
10.07.2014; 20:30
Koper (Slo) - Celik Niksic (Mne)
2 POŁOWA Poniżej 2,5 @ 1,62 BetVictor
i dubel...
Crusaders strzeli
Shkendija strzeli
Analiza około południa.
Uważałbym na sprzedawców z Celika...
Rozumiem, że to pierwszy post. Tylko jak możesz stawiać 1 i mówić, że ewentualnie będzie x2. Co to za typ jest?Kukesi - Kairat Ałmaty Typ: 1 Kurs : 2.25 ( Betclick ) Po dość szczęśliwym zwycięstwie Kazachów na ich własnym terenie ( piłkarze Kairatu zdobyli zwycięskiego gola z rzutu rożnego po błędzie bramkarza , który wyrzucił piłkę przed siebie wprost pod nogi Darabeva ) , Albańczycy będą starać się grać na zero z tyłu, starając się strzelić przynajmniej jedną bramkę , która gwarantuje dogrywkę. Z drugiej strony goście są ostatnio w bardzo dobrej dyspozycji , wygrywając 6 z ostatnich spotkań. Ewentualnie można postawić typ 02 z kursem 1.52.
po kursie można wnioskować że user proponuje grać na gości, więc jest tam błąd w tekścieRozumiem, że to pierwszy post. Tylko jak możesz stawiać 1 i mówić, że ewentualnie będzie x2. Co to za typ jest?
2:30 samolotem - rzeczywiście, istne męczarnie i wyprawa pod granicę z Chinami. ????Daugava Riga (Lat) - Aberdeen (Sco) 1X 4.33!
Buki dla mnie sa niepoważne w tym meczu. Goście mają zaliczę 5 goli, więc na bank nie pojadą pełnym składem. Dość daleka podróż, pewnie będą zmęczeni. Gospodarze nie zachwycają jednak licze na to że będą chcieli godnie się pożegnać z LE.
2:30 samolotem - rzeczywiście, istne męczarnie i wyprawa pod granicę z Chinami. ????
A polecieli pełnym składem, z wyjątkiem kontuzjowanego P. Pawletta.