>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

I i II Runda Capital One Cup 2012/2013

Status
Zamknięty.
doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Już za tydzień sezon w Anglii rozpocznie się. Zaczynamy od pucharu.

Zapraszam do analizy oraz komentarzy.

bo86bo 2,4K

bo86bo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Slupskie
Hull City - Rotherham United 1
Hull fajnie wzmocnione, ostatnio United poinformowało o rocznym wypożyczeniu Bena Amosa. Ten młody bramkarz jest zawodnikiem przyszłościowym ale z racji,że United sezon temu pozyskało De Gea i mają Lindegaarda to była to najlepsza z możliwych dla niego opcji. Ponadto już wcześniej Czerwone Diabły wypożyczyły Tygrysom Kinga, jest to norweski napastnik, który ma za sobą nieudane wypożyczenie sezon temu do Niemiec, które utrudniła mu szybko złapana kontuzja. Do tego klub byłego szkoleniowca Sunderlandu wzmocnili Alex Bruce z Leeds, Sone Aluko z Rangers,który w SPL zdobył w 21 meczach 12 bramek, Abdoulaye Faye z WHU czy Nick Proschwitz któy sezon temu grał dla Paderborn dla którego strzelił 17 bramek w Bundesliga II.
Moim zdaniem po takim kursie jaki przedstawiony w tabelce można ryzykować.

voriax 12

voriax

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z DALEKA
Myśle ,że Warto postawić jakis grosz na Watford, grają u siebie, są drużyną grajaca 2 klasy wyżej w Anglii , towarzysko też nie najgorzej- wyjazdowe wygrane z Cork City i Gillingham oraz minimalna porazka 1:0 u siebie z Tottenhamem, goście tragiczny bilans meczów towarzyskich 2 remisy bezbramkowe z Forest Green i Luton a gdy grali z drużynami z wyższej półki to zanotowali 3 porażki różnicą 3 bramek w każdym meczu ( z QPR, Fulam i Brentford)
Ciekawy bet na czysta 1 po 1,5 do złapania wciąż.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Popieram typ na Hull.
Wolves - Aldershot
Spadkowicz podejmie Aldershot występujący dwie ligi niżej. Trener Solbakken ma w tym sezonie za zadanie wprowadzić Wilki do Premier League, jednak ostatnio udzielony wywiad z menedżerem może napawać optymizmem powiedział że puchar jest równie ważny jak liga i niema zamiaru wystawiać &#39;&#39;rezerw&#39;&#39; na te rozgrywki także dzisiaj zobaczymy pełny skład być może z ławki wejdzie Sławomir Peszko który niedawno został Wilkiem i dzisiaj jest ogromna szansa na jego występ w podstawie. Ich rywal to typowy średniak na pewno nie mają oszałamiającego składu i puchar zapewne zakończa na tym etapie rozgrywek dodatkowo brak graczy takich jak Craig Stanley, Ross Wörner i Guy Branston, a Danny Hylton zawieszony mogą okazać się kluczowe. Zespół Wilków utrzymał większość składu dołączyli Peszko,Doumbia ,Frank Nouble i Bjorn Sigurdarson. Obie drużyny jeszcze nigdy ze sobą nie rywalizowały. Dzisiaj liczy się tylko 1 drużyna Wolves....

Win Wolves @@ 1,40 ⛔
Inne typy ;
Hull City - Rotherham United 1 @@ 1,68 ⛔
Sheffield United - Burton Albion 1 @@ 1,54 ⛔

M 31

madrala

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka Nożna, League Cup, data: 13.08.2012 20:45
Spotkanie: Fleetwood Town - Nottingham
Typ: 2
Kurs: 2.18
Buk: Pinnacle
Analiza:
W poniedziałeki oferta z piłki nie jest zbyt bogata, ale mi się udało znaleźć dwa ciekawe spotkania. Na pierwszy ogień idzie spotkanie Fleetwood Town vs Nottingham. Zapraszam do analizy.
Gospodarze to beniaminek League Two. Będzie to ich pierwszy, oficjalny mecz w sezonie 2012/2013. Zarząd był bardzo aktywny na rynku transferowym. Z klubem pożegnało się aż 15 zawodników! CI najważniejsi to: Jamie Vardy(36/31), Peter Cavanagh(23/3), G. Seddon(38/8), Magno Vieira(24/9), a przyszli między innymi: Youl Mawéné(Aberdeen FC), czy Jon Parkin(Cardiff City). Piłkarze Fleetwood Towns rozegrali pięć sparingów(0-2-2), w meczu z Chester nie podano wyniku. Dziś nie zagrają: Chris Maxwell, mało prawdopodobne: Damien Johnson.
Goście uczestniczą w rozgrywkach Championship. W letniej przerwie podopieczni S. O&#39;Driscolla rozegrali cztery mecze kontrolne(1-1-2). Z klubem pożegnało się dziewięciu zawodników. Największą stratą było odejście:C. Gunter(46/1), L. Chambers(43/0)G. McCleary(22/9), ale w ich miejsce pozyskano solidnych piłkarzy: Simon Cox(WBA), Danny Collins, Adlène Guédioura(Wolverhampton), Dan Harding(Southampton FC). Najwaźniejsi piłkarze są do dyspozycji trenera.
Taki kurs to promocja. Potencjał piłkarski zdecydowanie jest po streonie gości. Po takim kursie warto zainwestować w to spotkanie. Polecam!

B 0

biker922

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka Nożna, League Cup, data: 13.08.2012 20:45
Spotkanie: Fleetwood Town - Nottingham
Kurs: 2.18
Analiza:

W poniedziałeki oferta z piłki nie jest zbyt bogata, ale mi się udało znaleźć dwa ciekawe spotkania. Na pierwszy ogień idzie spotkanie Fleetwood Town vs Nottingham. Zapraszam do analizy.

Gospodarze to beniaminek League Two. Będzie to ich pierwszy, oficjalny mecz w sezonie 2012/2013. Zarząd był bardzo aktywny na rynku transferowym. Z klubem pożegnało się aż 15 zawodników! CI najważniejsi to: Jamie Vardy(36/31), Peter Cavanagh(23/3), G. Seddon(38/8), Magno Vieira(24/9), a przyszli między innymi: Youl Mawéné(Aberdeen FC), czy Jon Parkin(Cardiff City). Piłkarze Fleetwood Towns rozegrali pięć sparingów(0-2-2), w meczu z Chester nie podano wyniku. Dziś nie zagrają: Chris Maxwell, mało prawdopodobne: Damien Johnson.

Goście uczestniczą w rozgrywkach Championship. W letniej przerwie podopieczni S. O&#39;Driscolla rozegrali cztery mecze kontrolne(1-1-2). Z klubem pożegnało się dziewięciu zawodników. Największą stratą było odejście:C. Gunter(46/1), L. Chambers(43/0)G. McCleary(22/9), ale w ich miejsce pozyskano solidnych piłkarzy: Simon Cox(WBA), Danny Collins, Adl&amp;egrave;ne Guédioura(Wolverhampton), Dan Harding(Southampton FC). Najwaźniejsi piłkarze są do dyspozycji trenera.

Taki kurs to promocja. Potencjał piłkarski zdecydowanie jest po streonie gości. Po takim kursie warto zainwestować w to spotkanie. Polecam!
W Anglii w pucharach w pierwszych rundach to wszyscy grają na 50% swoich możliwości. Dostają szanse młodzi i zmiennicy. Dopiero od wyższej rundy gdy jakiejś drużynie uda się dojść to walka zaczyna się na serio. Co do grania na angielskie puchary to zobacz sobotnie wyniki. Pozdrawiam.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
W Anglii w pucharach w pierwszych rundach to wszyscy grają na 50% swoich możliwości. Dostają szanse młodzi i zmiennicy. Dopiero od wyższej rundy gdy jakiejś drużynie uda się dojść to walka zaczyna się na serio. Co do grania na angielskie puchary to zobacz sobotnie wyniki. Pozdrawiam.
Kolego pleciesz bzdury zobacz sobie składy a potem opowiadaj takie głupoty. Sobota pokazała że w Anglii każdy z każdym gra na 100 % zobacz skróty, zobacz składy a potem opowiadaj. Fakt że teoretycznie faworyci zawiedli lecz uwierz mi że nie zawsze jest tak i ci to udowodnię już w jutrzejszych spotkaniach.
Northampton-Cardiff
Drużyna Northampton występuje w League Two, Cardiff natomiast nikomu przedstawiać nie trzeba. Ciekawe ruchy na rynku transferowym dokonał pod wodzą Malcolm Mackay pozyskał Bellamiego,Helgusona,Bo-Kyung Kima który nie tak dawna świetnie występował na olimpiadzie, Velikonja,Lewisa czy Mutcha. Musze przyznać że transfery robią wrażenie wspomniany Koreańczyk i Walijczyk nie wystąpią jutro na pewno ponieważ odpoczywaj po Olimpiadzie. Jednak bez tych graczy bezproblemu drużyna powinna sobie poradzić w tej rundzie tych rozgrywek. Northampton pozyskało z Wigan Lee Nichollsa jednak jutro jeszcze nie będzie ten gracz gotowy do gry,także w bramce zobaczymy młodzika Snedkera zaledwie 17 letni gracz dostanie szansę gry. Wystarczy także tutaj przytoczyć słowa prezesa Northampton &quot;To jest nowy początek, ale jest również częścią procesu budowlanego. Jestem zadowolony z której jesteśmy tak daleko, ale to długa kampania&#39;&#39;. Jak widać sam nie wierzy w zwycięstwo swojej drużyny.
Win Cardiff @@ 1,65

miko5454 80

miko5454

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Ja Tylko podpisuje się pod Typem na Nottingham,i nie wyobrażam sobie innego wyniku jak wygrana Gości w tym meczu a kurs rzeczywiście zachęcający,aktualnie już 2,00 na BetClick nie sprawdzałem u innych także na pewno warto Grać..Jest To pierwsza runda i też nie zgodzę się że wszyscy grają na 50%bo do o wiele większych niespodzianek dochodzi w kolejnych rundach,gdzie teoretyczne przęciętniaki sprawiają problem nawet drużynom z Premier League:razz:

Fleetwood - Nottingham Forrest
Typ:2✅
Kurs:2,00
Bukmacher:BetClick

B 0

biker922

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kolego pleciesz bzdury zobacz sobie składy a potem opowiadaj takie głupoty. Sobota pokazała że w Anglii każdy z każdym gra na 100 % zobacz skróty, zobacz składy a potem opowiadaj. Fakt że teoretycznie faworyci zawiedli lecz uwierz mi że nie zawsze jest tak i ci to udowodnię już w jutrzejszych spotkaniach.

Northampton-Cardiff
Drużyna Northampton występuje w League Two, Cardiff natomiast nikomu przedstawiać nie trzeba. Ciekawe ruchy na rynku transferowym dokonał pod wodzą Malcolm Mackay pozyskał Bellamiego,Helgusona,Bo-Kyung Kima który nie tak dawna świetnie występował na olimpiadzie, Velikonja,Lewisa czy Mutcha. Musze przyznać że transfery robią wrażenie wspomniany Koreańczyk i Walijczyk nie wystąpią jutro na pewno ponieważ odpoczywaj po Olimpiadzie. Jednak bez tych graczy bezproblemu drużyna powinna sobie poradzić w tej rundzie tych rozgrywek. Northampton pozyskało z Wigan Lee Nichollsa jednak jutro jeszcze nie będzie ten gracz gotowy do gry,także w bramce zobaczymy młodzika Snedkera zaledwie 17 letni gracz dostanie szansę gry. Wystarczy także tutaj przytoczyć słowa prezesa Northampton &quot;To jest nowy początek, ale jest również częścią procesu budowlanego. Jestem zadowolony z której jesteśmy tak daleko, ale to długa kampania&#39;&#39;. Jak widać sam nie wierzy w zwycięstwo swojej drużyny.

Win Cardiff @@ 1,65

Napisałem swoje zdanie a wiem coś nie coś o tym pucharze. Każdy trener w Angli nie przywiązuje do niego uwagi, nazywają ten puchar &quot;Young&#39;s Cup&quot; czyli puchar dla młodzików. Oczywiście można grać na faworytów w tym pucharze ale radziłbym ostrozność. Mieszkam w Anglii i widziałem nie jeden mecz w tym pucharze uwież mi. Wysokich wygranych. Powodzenia.

bo86bo 2,4K

bo86bo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Slupskie
Biker - jak już coś to na dawne Carling Cup mówi się Puchar Pocieszenia. Rezerwy i drugi skład wystawiaja ale ekipy z Premier League. Drużyny z niższych lig traktują to bardzo poważnie dlatego co roku jakaś ekipa z niższych lig jest sensacja.

Dodam tylko że popieram dziś typ na Cardiff, które ma za sobą udany okres przygotowawczy.

M 31

madrala

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina : Piłka nożna
Spotkanie: Torquay - Leicester
Kurs: 1.79
Analiza:
Dziś podążam tym samym kierunkiem co wczoraj, czyli mecze rozgrywane w ramach Capital One Cup 2012/2013. Przygotowałem dwa ciekawe spotkania. Zapraszam do analizy!
Gospodarze występują w League Two(czwarty poziom rozgrywek). W ubiegłym sezonie zajęli 5 miejce. Budżet klubu wynosi tylko 1.8 miliona euro! Z zespołu odeszło 7 zawodników: Eunan O&#39;Kane(47/5), C. McPhee(26/2), L. Rowe-Turner(22/0), R. Olejnik(48/0), Ray Spear(?), T. Atieno(45/7) i M. Ellis(37/3). W dodatku dziś nie zagrają: D. Stevens(42/8), L. Macklin(4/0), N. Craig(0/0), S. Halpin(1/0) i B. Bodin(17/5). Do klubu przyszli zawodnicy, którzy nie mieścili się w zespołach występującyh w Leagu Two albo One.Podpieczni M. Linga rozegrali cztery mecze kontrolne (1-2-1).
Goście w poprzednim sezonie zajęli 9 pozycję. Jednak jest to drużyna, która co roku walczy o awans. W seoznie 2012/2013 nie będzie inaczej! W klubie nie brakuje pieniędzy. Ich budżet wynosi aż 30 milionów euro! Przy takich funduszach zarząd stać na zatrzymanie obecnej kadry i zakup realnych wzmocnień. W tym roku klub opuścili: M. Mills(25/1), S. Bamba(36/1), a na ich miejsce przyszli: Anthony Knockaert(Guingamp36/10)-dziś nie zagra, Zak Whitbread(Norwich City18/0), Márkó Futács(Portsmouth29/5), Ritchie de Laet(Man Utd), Matty James(Man Utd), Jamie Vardy(Fleetwood Town36/31)-występ wątpliwy. Aż sześć sparingów piłkarze Leicester wygrali na 8!
Podsumuwując potencjał piłkarski zdecydowanie leży po stronie gości. W ostatnich latach piłkarze Leicester nie odpadali w pierwszych rundach. Dziś będzie tak samo! Polecam!

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
marek611 +4 Punkty
konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford

We wtorek,środę i czwartek mecze II rundy Capital One Cup czyli Pucharu Ligi. Dawniej te rozgrywki nazywały się Curling Cup. Nowy sponsor to i nowa nazwa ;)
Do rozgrywki włączają się ekipy z Premier League po za drużynami, które będą grać bądź grają już w rozgrywkach Europejskich. Te ekipy rywalizację zaczną od III rundy i od tejże rundy zaczną pojawiać się osobne tematy. Jako, że to wstępna faza to i tutaj się to zmieści ;)

WilliamHill tradycyjnie oferta bogata dla Angielskiej piłki, a na Puchar Ligi prezentuje się to następująco:

WilliamHill

Zachęcam do dyskusji ;)

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Crawley - Bolton ---&gt; 1 @@ 2,70 ✅ :plus: :plus:
Ciekawy kurs na Crawley w tym roku chcą dojść daleko w pucharze, Bolton da jutro pograć rezerwom chcą skupić się na lidze a ten puchar traktują jak piąte koło u wozu. Kurs ciekawy i zachęcający na wygraną gospodarzy warto spróbowac za drobniaki.
Ciekawy kurs jest również na Świętych 2,00 z takim rywalem też ciekawy do wzięcia jednak pierwsza runda pokazała jak drużyny grają..... w nim ... ✅ ✅
Stawiam również na Swindon po kursie 5,50 ze Stoke ⛔ po dogrywce wygrali.......

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
AV - Tranmere
Typ : Tranmere +1 @2,05 Bet365⛔3:0
Popatrzyłem w ofertę i kusiło mnie zagranie na AV, kurs @1,50 sobie myślę warto to zagrać. Ale obejrzałem teraz skrót ich meczu z Evertonem to zostali tak zmiażdzeni, że nie wiem czy do dzisiaj się pozbierali. No pełna dominacja Fellainiego, Jelavica, Naismitha i Pienaara.
W dodatku Aston Villa straciła ostatnio umiejętność wygrywania na własnym obiekcie. Od 6 meczów tu nie wygrali (0-3-3). A na ostatnie 14 gier ledwo 1 wygrana u siebie! W tym czasie 8 porażek. Potencjał w kadrze AV nie jest najwyższy, Bent, N&#39;Zogbia jacyś zagubieni od początku. Agbonlahor zdaje się, że kontuzja bo go nawet na ławce nie było w meczach z WHU i Evertonem. Fatalnie to wygląda z zespołem z Villa Park. W dodatku Clark pauzuje za cz.kartkę co dodatkowo komplikuje zestawienie defensywy Lambertowi.
O Tranmere za dużo nie wiem, ale sezon zaczeli od dwóch przekonujących wygranych i remisu. Co prawda dwa szczeble niżej bo w League One, ale na taką AV może to wystarczyć.
Dlatego może warto handi +1 na Tranmere.
A ponadto gram takiego dubla :
QPR - Walsall
Typ : QPR @ 1,352
✅3:0
Swansea - Barnsley
Typ : Swansea @ 1,369
✅3:1
AKO @ 1,851 Pinnacle
O transferach i o tym jakim potencjałem dysponuje zespół QPR wiadomo, Fabio, Park, Taarabt, Zamora, Cisse itp.
W 1 kolejce to jeszcze nie wypaliło bo dostali 0:5 od Swansea, ale zmarnowali sporo sytuacji strzeleckich. Doszedl jeszcze Bosingwa i dzisiaj ma grac od początku już więc coraz bardziej okazale na papierze ta drużyna wygląda. Ciągle mówi się jeszcze o przyjściu Ricardo Carvalho. Czas przelać papier na boisko i tam zacząc wygrywac. W wygranej nie pomoże na pewno dzisiaj Bobby Zamora, ale przecież jest Djibrill Cisse.
Walssall po raz pierwszy od 6 lat dotarło do 2 rundy Pucharu Ligi. Co prawda QPR też za dobrych wyników w ostatnich latach tu nie osiągało ale w klubie idzie teraz ku lepszemu.
Myliłem się w ocenie gry Swansea, bynajmniej na początku rozgrywek. 5:0 z QPR, 3:0 z WHU to robi wrażenie, Michu świetnie się spisuje. Jednak Laudrup jest kontynuatorem myśli Brendana Rogersa i nadal Swansea gra dużo po ziemi, z pierwszej piłki, nie ma paniki w obronie, akcje zaczynają budować od tyłu jak Barca, nie boją się pressingu rywala tylko klepką wychodzą z zasieków. Robi to wrażenie.
A Barnsley hmm cóż 1:5 z Brighton i 1:3 z Wolves mówią trochę o tym zespole. No, ale oni ledwo się utrzymali w Championship w zeszłym sezonie zajmując ostatnie bezpieczne miejsce. Wyjazdy to ich bolączka, a teren w Swansea jest niewygodny dla najlepszych w Premiership. Kilka roszad w składzie na pewno będzie. Mówi się, że zagrają m.in Kemy Augustien, Kyle Bartley. Scott Sinclair już jedną nogą w Manchesterze City, trudno jego wybór, poszedl grzać ławę, a mógł stanowić o sile zespołu Swansea ale szejkom się nie odmawia... Jednak w tych dwóch pogromach za dużego udziału i tka nie miał bo ledwo 13min zaliczył.
Dla mnie Swansea tutaj zdecydowanym faworytem.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
chicharito14 +1 Punkty (swansea + qpr)
doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Dzisiaj wylosowano pary trzeciej rundy Capital One Cup. Spotkania odbędą się w trakcie weekendu rozpoczynającego się 24 września.
Manchester Utd - Newcastle
Manchester City - Aston Villa
MK Dons - Sunderland
West Bromwich - Liverpool
Crawley - Swansea
QPR - Reading
Norwich - Doncaster
Bradford - Burton
Preston - Middlesbrough
Arsenal - Coventry
Southampton - Sheffield Wednesday
Chelsea - Wolves
Carlisle - Tottenham
Swindon - Burnley
West Ham - Wigan
Leeds - Everton
Kilka ciekawych spotkań nas czeka do tego dochodzą już &#39;&#39;wielcy&#39;&#39; Najgorzej trafił zespół Peszki z Chelsea mogą nie pograć nawet z młodzieżą.

Status
Zamknięty.