>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Hip-Hop

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WWA
Richard atakuje :grin: czuje ostry auto diss ????

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z nikad
http://www.youtube.com/watch?v=BCxZttmKiuA

???? Peja zniszczony..
Pewnie było ???? Ale do mnie dopiero dziś doszło.
Zniszczony bo co bo Eldo nagrał??
Posłuchałem tego koło 5 razy , dla mnie średnie , nie powiem mają przewagę nad Peją teraz i to masakryczna.
Zauważ jedno ich jest 3 , rozpatrując każdego zwrotkę po kolei jest *****.
W 3 mają co nieco lecz połowę to same brednie (Gdzie żurom gdzie Peja ???? )- chyba wiesz o co chodzi.
Nie odpowiedzieli na żaden zarzut (ogólny) Ryśka , tylko Pelson coś o chorobie nawija (jego choroba to brak hajsu?? )
Na razie wygrywają , lecz czekamy na odpowiedź.
A ty skończ pierdolić że zniszczony bo jeden track wyszedł...

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WWA
Ten jeden track jest najlepszy w całym tym beefie, i niszczy te pseudo płyty.
Trochę obiektywizmu.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WWA
Człowieku zdissował ich to odpowiedzieli, o co Ci chodzi ? Może mieli pojednyczo odpowiadać ? ????

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiezyc
Posłuchałem tego koło 5 razy , dla mnie średnie , nie powiem mają przewagę nad Peją teraz i to masakryczna.
W 3 mają co nieco lecz połowę to same brednie (Gdzie żurom gdzie Peja ???? )- chyba wiesz o co chodzi.
Nie odpowiedzieli na żaden zarzut (ogólny) Ryśka , tylko Pelson coś o chorobie nawija (jego choroba to brak hajsu?? )
Kolego z Żuromem chodziło o to że Peja się ośmieszył nagrywając na niego diss ,po prostu mógł go zlać a tego nie zrobił.No i co z tego ,że jest ich 3 ?Każdy z osobna nagrałby coś lepszego niż Peja.A jak piszesz o chorobie to się dowiedz wpierw a później wypowiadaj.I jeszcze jedno to co wystawia Peja na youtube to porażka.Jak to jest średnie to to co nagrał Peja jakie jest?I do tego bit miazga.

daro1909 0

daro1909

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
J-w

Co to wogóle za kontrargument &quot;wez zauważ ze ich jest 3&quot; ty małolacik ?
Powinno ich być znacznie wiecej skoro peji sie wydaje ze jest najlepszy z całego hip hopu i moze sobie jechać po wszystkich, Pelson ma astme chyba nie jestem pewien, w każdym razie coś z płucami. Dla ciebie średnie a dla mnie zajebiste.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Znowu będzie się kłócić kto jest lepszy ?
Przecież to nie ma sensu bo to jest rozmowa na poziomie typu:
Warszawiak kibic Legii kłóci się z Poznaniakiem kibicem Lecha o to ,że Legia jest lepsza od Lecha i tak na odwrót.
To nie ma sensu. Są gusta i guściki.

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiezyc
Warszawiak kibic Legii kłóci się z Poznaniakiem kibicem Lecha o to ,że Legia jest lepsza od Lecha i tak na odwrót.
A czy ktoś się kłóci ?dyskusja się toczy i tyle.
A po drugie takie porównania w hiphopie są bez sensu jest to scena nie zależna.Nic tylko czekać na ruch Peji .

daro1909 0

daro1909

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
J-w

Według mnie masz racje, ale mnie to denerwuje bo peja sie lansuje teraz na tle Lecha jaki on to hardkorowiec, Bo o Lechu zrobiło sie głosno ze strony kibicowskiej, Tak samo jak grali w pucharze UEFA to się znależli nagle kibice sukcesu z całej polski na youtubie

gmark 765

gmark

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
...
????
Moze zniszczony nie, fakt. Ale na razie najlepszy jak dla mnie diss, w tym beefie. Choć i tak nie dorównuje moim zdaniem, dissom Płomienia na Tedego, czy 3W na Aro.

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z nikad
Warszawski styl , Rysiu , pucio , pucio. - wejście na prawdę godne dobrego dissu ????
&quot;Ma coś z głową, raper spod Żabki - proste&quot; , &quot;Ej, ty! Nie stój pod Żabką, tylko nagraj dobrą płytę.&quot; - Jakis fetysz na żabkę? I niech lepiej zajmą się swoimi bo akurat płyty Rycha są na topie cały czas ????
&quot;Może napompował cię ze strzykawki towar,
Ale twoja waga w rapie wciąż jest piórkowa.&quot; - piorkowa waga ? czy oni znają historię rapu w Polsce ?? nie mam pytań.
&quot;Mój rap? On ma się dobrze w blokach,
Ulica mnie szanuje, bo nie robię nic na pokaz.
To jest mój hip hop, gdzie jest twój hip hop?&quot; - Z tego co wiem to jego płyty kupują właśnie Ci z &quot;ulicy&quot; a nie profesorowie więc gdzie tu argument ?
Włodi nawija , a sam zapraszał Peję na płytę więc po raz kolejny nie mam pytań ????
Bał się sokoła ?? Sokół to skończona porażka , i jak by się go Peja bał to by tyle pojazdów nie było na niego ????
O Żuromie to ja nawet nie będę komentował bo tu się zbłaźnili po raz kolejny.
Diss średni dobry bit słaba reszta.

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiezyc
Warszawski styl , Rysiu , pucio , pucio. - wejście na prawdę godne dobrego dissu ????
&quot;Ma coś z głową, raper spod Żabki - proste&quot; , &quot;Ej, ty! Nie stój pod Żabką, tylko nagraj dobrą płytę.&quot; - Jakis fetysz na żabkę? I niech lepiej zajmą się swoimi bo akurat płyty Rycha są na topie cały czas ????
&quot;Może napompował cię ze strzykawki towar,
Ale twoja waga w rapie wciąż jest piórkowa.&quot; - piorkowa waga ? czy oni znają historię rapu w Polsce ?? nie mam pytań.
&quot;Mój rap? On ma się dobrze w blokach,
Ulica mnie szanuje, bo nie robię nic na pokaz.
To jest mój hip hop, gdzie jest twój hip hop?&quot; - Z tego co wiem to jego płyty kupują właśnie Ci z &quot;ulicy&quot; a nie profesorowie więc gdzie tu argument ?
Włodi nawija , a sam zapraszał Peję na płytę więc po raz kolejny nie mam pytań ????
Bał się sokoła ?? Sokół to skończona porażka , i jak by się go Peja bał to by tyle pojazdów nie było na niego ????
O Żuromie to ja nawet nie będę komentował bo tu się zbłaźnili po raz kolejny.
Diss średni dobry bit słaba reszta.
Po 1 na pewno lepsze od txt DTKJ ,po drugie są na topie bo wszędzie go pełno jak nie jakieś idiotyczne filmiki to wywiady ,po trzecie kto nie zna historii rapu i to nie tylko w Polsce to już się wypowiadał nie będę tak jego waga w rapie jest piórkowa ,po czwarte jeśli sądzisz że płyty Włodiego nie sprzedają się na ulicy w dużej ilości to nie mamy o czym rozmawiać (Molesta ,solówki),po piąte to nie Włodi to zaczął tylko Peja (pojazd na Moleste),po szóste jeśli Sokół to porażka to Peja tym bardziej ,i te jego głupie przeprosiny,po siódme o Żuromie chodziło o to ,że reaguje na zaczepki gości słabszych których powinien zlać a tym dissem się po prostu ośmieszył.Zero bluzg w dissie i to się powinno podobać ,a argumenty Peji były co najmniej kompleksami.Uwierz że każdy z osobna nagrałby coś lepszego od Peji.Rysiek nienawiścią nic nie osiągnie bo na tą chwile już nie wiadomo o co mu chodzi .
Nie raczej nie nawinął do Tedego i jego wywiadów,tyczyło się to Pelsona.
Dobry bit słaba reszta hmmmm?ciekawe jak skomentujesz dissy Peji oprócz jednego ,który był w miarę normalny.
aaa i jeszcze jedno ulica to nie sterydy i pitbulle.

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z nikad
Po 1 na pewno lepsze od txt DTKJ ,po drugie są na topie bo wszędzie go pełno jak nie jakieś idiotyczne filmiki to wywiady ,po trzecie kto nie zna historii rapu i to nie tylko w Polsce to już się wypowiadał nie będę tak jego waga w rapie jest piórkowa ,po czwarte jeśli sądzisz że płyty Włodiego nie sprzedają się na ulicy w dużej ilości to nie mamy o czym rozmawiać (Molesta ,solówki),po piąte to nie Włodi to zaczął tylko Peja (pojazd na Moleste),po szóste jeśli Sokół to porażka to Peja tym bardziej ,i te jego głupie przeprosiny,po siódme o Żuromie chodziło o to ,że reaguje na zaczepki gości słabszych których powinien zlać a tym dissem się po prostu ośmieszył.Zero bluzg w dissie i to się powinno podobać ,a argumenty Peji były co najmniej kompleksami.Uwierz że każdy z osobna nagrałby coś lepszego od Peji.Rysiek nienawiścią nic nie osiągnie bo na tą chwile już nie wiadomo o co mu chodzi .
Nie raczej nie nawinął do Tedego i jego wywiadów,tyczyło się to Pelsona.
Dobry bit słaba reszta hmmmm?ciekawe jak skomentujesz dissy Peji oprócz jednego ,który był w miarę normalny.
DTKJ bit Tupaca , słowa na podobe , jak dla Ciebie to było słabe to ja w tym momencie nie mam co dalej odpisywać ????

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiezyc
Widzę rozmawiam z człowiekiem na poziomie , znawcą więc chowam się w krzaczki i już ci nie odpiszę ???? ave.
Ja nie napisałem Ci , nic o poziomie po prostu odpowiedziałem na post tyle.
A i jeśli chodzi Ci o Tupaca tak szanuję go ,i kawałki Peji mi się podobają choć mniejszość ale zawsze coś.:cool:Nie jestem znawcą ,każdy się całe życie uczy.Ciał.