>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Hip-Hop

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z nikad
Fabik10@
To nie jest pop że się promuję płytę przez cały czas jej bytu ... Kto wiedział i chciał kupić już to zrobił więc skończ mi tu wbijać na banię że to promowanie.
Nie bronisz ?? Może dla kogoś Pelson jest wackiem i co nie broniłeś go ?? Jak na razie to tylko krytykujesz jednego rapera na rzecz drugich , nie potrafisz obiektywnie ocenić. Powinieneś trochę więcej wychodzić na powietrze ????
A mój poziom to i tak za wysoki dla Ciebie , więc dzięki za propsy ????
edit--
up@
Heh , pomysł dobry ale ciężko by było ;P nie jestem raperem i już raczej nie zostanę ;D

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WWA
Może dla kogoś Pelson jest wackiem, ale ten wacek nagrał kilka klasyków w Polskim Rapie, a Kobry, Gandziory czy inne poznańskie rapery co nagrały ?

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z nikad
Może dla kogoś Pelson jest wackiem, ale ten wacek nagrał kilka klasyków w Polskim Rapie, a Kobry, Gandziory czy inne poznańskie rapery co nagrały ?
Tylko że wiesz porównaj ile on jest na Polskiej scenie a ile Kobra ????
Nie porównuj &quot;młodych&quot; do starych. . .
Poznańskie rapery wow ale zasłynąłeś tekstem nawet nie będę z nim polemizował , jak chcesz wiedzieć co &quot;nagrały&quot; to zapraszam na http://www.poznanskirap.com/
btw. Podaj jakieś klasyki Pelsona bo ja nie znam ;( (poważnie.)

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WWA

Naucz się obsługiwać YT.
PS. Patrz co występuje jako druga pozycja gdy się wpisze ksywkę Ryszarda ????

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z nikad
To samo mi wyszukało i dla mnie to nic .. dwa jego tracki samemu i to też nie żadne klasyki... a o nich tu mowa prawda?

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WWA
nie, mowa o tym, ze ciężko znaleźć jego solowe kawałki na YT, jak widach kawałek solo jest na pierwszej pozycji.

lsc 18

lsc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niestety musze się wtrącić do waszej dyskusji. Mianowice to czy ktoś gra dobry rap, a czy ktoś zachował się jak szmata to dwie różne rzeczy. Moim zdaniem wygrał peja, nie dissami ale argumentami (zresztą dissami też). Jakie są argumenty Pariasu czy tedego? O dzieciaka z koncertu się czepiają? Przestańcie, a może o te kominiarki z teledysku? ... Prawda jest taka że Tede zachował się jak P***. A czemu niby Parias? Włodi: ,,Żurom pokazał ci twoje miejsce&quot;. Żurom?...Że co prosze? Tak to ten od śpiewania ,,Całyyy czaaaaaas&quot; Ciekawe zresztą czy jego fani też sprzedają na policji jak on. Ale to już inna śpiewka. Prawda jest taka że peja sypał argumentami przez 10 min w piosence jednej a oni co nagrali teledysk do jednego dissu? Wow gratuluje... Pewnie wyglądało tak:
Włodi: Ale ten peja mnie wkur***
Pelson: No bezkitu
Eldo: Mędrzec z kosmosu
Włodi: Musimy go z dissować
Pelson: Od razu zróbmy do tego przeboju teledysk.
Początkowe Pucio pucio pasuje bardziej jednak do Pelego niestety...
A co do tedego wracając niech ten fan już dokończy moją myśl:
http://www.youtube.com/watch?v=4Tqt2POwFTM
Prawda jest taka że lubie muzyke wszystkich (no ok... bez Żuroma :? ), ale Peja w nim ma rację a Parias chcaiło zrobić wielkie bum w debiucie...
Tak jak to peja skomentował: ,,Siedziałeś cicho na dupie prawie trzy miechy cieciu i ponownie awanturą chcesz wepchnąc album do sklepu&quot; (to pokazuje dla Fabika kto się promuje na dissie, poza tym wiadomo kto to zaczął dla fejmu).
Uff ale się rozpisałem, miałem tylko kilka zdań :grin:

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiezyc
Niestety musze się wtrącić do waszej dyskusji. Mianowice to czy ktoś gra dobry rap, a czy ktoś zachował się jak szmata to dwie różne rzeczy. Moim zdaniem wygrał peja, nie dissami ale argumentami (zresztą dissami też). Jakie są argumenty Pariasu czy tedego? O dzieciaka z koncertu się czepiają? Przestańcie, a może o te kominiarki z teledysku? ... Prawda jest taka że Tede zachował się jak P***. A czemu niby Parias? Włodi: ,,Żurom pokazał ci twoje miejsce&quot;. Żurom?...Że co prosze? Tak to ten od śpiewania ,,Całyyy czaaaaaas&quot; Ciekawe zresztą czy jego fani też sprzedają na policji jak on. Ale to już inna śpiewka. Prawda jest taka że peja sypał argumentami przez 10 min w piosence jednej a oni co nagrali teledysk do jednego dissu? Wow gratuluje... Pewnie wyglądało tak:
Włodi: Ale ten peja mnie wkur***
Pelson: No bezkitu
Eldo: Mędrzec z kosmosu
Włodi: Musimy go z dissować
Pelson: Od razu zróbmy do tego przeboju teledysk.

Początkowe Pucio pucio pasuje bardziej jednak do Pelego niestety...
A co do tedego wracając niech ten fan już dokończy moją myśl:
http://www.youtube.com/watch?v=4Tqt2POwFTM
Prawda jest taka że lubie muzyke wszystkich (no ok... bez Żuroma :? ), ale Peja w nim ma rację a Parias chcaiło zrobić wielkie bum w debiucie...
Tak jak to peja skomentował: ,,Siedziałeś cicho na dupie prawie trzy miechy cieciu i ponownie awanturą chcesz wepchnąc album do sklepu&quot; (to pokazuje dla Fabika kto się promuje na dissie, poza tym wiadomo kto to zaczął dla fejmu).
Uff ale się rozpisałem, miałem tylko kilka zdań :grin:
Po 1 to było rozkminiane 10000 razy i nie chcę mi się w ogóle tego tłumaczyć.Po 2 jeśli myślisz że tak naprawdę było to????
A tego idiotę z jutube nie wiem po co wkleiłeś ?tak samo jakbym wkleił tą panienkę co mówiła że Peja ją walił w dupę i w cipę(i inne ciekawe rzeczy) bez sens w ogóle.
A z kolegą Matheenn nawet nie dyskutuje szkoda słów.

lsc 18

lsc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A tego idiotę z jutube nie wiem po co wkleiłeś ?tak samo jakbym wkleił tą panienkę co mówiła że Peja ją walił w dupę i w cipę(i inne ciekawe rzeczy) bez sens w ogóle.
Bez sens? To powiedz gdzie nie mówi prawdy co?

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiezyc
Bez sens? To powiedz gdzie nie mówi prawdy co?
Co on może wiedzieć o Tede? W ogóle nie mogę go słuchać,co chwile tłusty ,zajebisty,jesteś gangsterem ,kuwa kuwa kuwa ....bez mózg
A o Zdzisławie Sośnickiej to on w ogóle nie powinien się wypowiadać.
Jaką prawdę mówi ?

lorenzz 34

lorenzz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z nikad
Co on może wiedzieć o Tede? W ogóle nie mogę go słuchać,co chwile tłusty ,zajebisty,jesteś gangsterem ,kuwa kuwa kuwa ....bez mózg
A o Zdzisławie Sośnickiej to on w ogóle nie powinien się wypowiadać.
Jaką prawdę mówi ?
Tak jak Ty napisałeś najlepiej odpowiedzieć jak nie ma na co ????
Pozdrawiam kolege co wkleił filmik który w 99% opisuje Tede;)

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiezyc
Tak jak Ty napisałeś najlepiej odpowiedzieć jak nie ma na co ????
Pozdrawiam kolege co wkleił filmik który w 99% opisuje Tede;)
;)?
mogę wkleić żula który jest obrzygany itp.. i napisać że w 99% opisuje Ciebie.
Dobry ten kawałek Eldo-Kieliszki.

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z nikad
;)?
mogę wkleić żula który jest obrzygany itp.. i napisać że w 99% opisuje Ciebie.
Dobry ten kawałek Eldo-Kieliszki.
Wiesz że jak pierwsze zdanie przeczytałem to się zaśmiałem?;d
Że dobry kawałek ten co wymieniłeś nie zaprzeczę , lecz nie w moim stylu i właśnie o to jest ten cały podział , tylko nie którzy nie rozumieją i hejtują , dla przykładu podam Fabik10...

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z nikad
Matheenn posłuchaj se Molesty&quot;Skandal&quot; jak nie możesz znaleść klasyku;)
I pewnie wielu sie zgodzi że ta właśnie płytka jest jedną z najlepszych w historii polskiej sceny hiphopwej
Molesta skandal to nie Pelson o którym była mowa , widocznie się nie zrozumieliśmy ponieważ ja nie zaprzeczyłem klasyków Molesty tylko Pelsona ...

maszot 16

maszot

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie słuchaj tego nade mną. Chodzi mu o to że teraz ludzie traktują Ostrego jak króla rapu, zapominając ile dla tej muzyki zrobił peja.
Wyjście na scenę mieli podobne.
Peja z Mój rap moja rzeczywistość
Ostr z Ile jestem w stanie dać
Podałem te kawałki, bo wyszły w tym samym roku.
W kawałkach można znaleźć dozę melancholii i pewno tym sprawili, że ich początkowe utwory pozostaną klasykami.
&quot;Los daje nam szansę z niej biorąc podatek&quot;
Jarałem się Rysiem jeszcze zanim usłyszałem Ostrego, jednak od czasów SLU powiązania z Peją trącą chałą. Najgorsza opcja, która może spotkać artysytę. Nie artystę, artyści to ponoć dziwki. Nawet nie obchodzi mnie jego zmiana osobowości, że ma jakieś ubytki z dzieciństwa. Tworzy chłam i dlatego sądzę, że się wypalił.
Ostry natomiast jest jednym z bardziej pracowitych raperów.
Może również nie wspiera super wykonawców, ale wystarczy, że dołoży zwrotkę a ten track stanie się ciekawą nutą. OSTR to nie tylko songwriter, ale także MC i producent. Nie pieści się z nikim, ale szanuje ludzi z branży.
Nie dziwię się, że Rysiu ma kompleksy na punkcie Ostrego.