>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Haxball

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Miedzychód
Zabiegany ostatnio mocno jestem, ale postaram się dzisiaj wieczorem usiąść i podsumować 2. kolejkę zmagań ligi.

P 95

piotrek_

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
wbijać jak coś do linku powyużej bo nikogo nie ma. Jest też gośc specjalny.

bam14 3K

bam14

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
DO UCZESTNIKÓW LIGI HAXBALL.

*****, Panowie !
Albo się ogarniacie i rozgrywacie mecze ligowe na bieżąco (wyjątki &#39;pogrzebowe, ślubne, lekarz, stomatolog czy ginekolog&#39; rzecz jasna tłumaczą rozegranie meczu w innym terminie, ale fajnie by było, jakbyście dali jakieś info o tym), albo tniemy ligę i zostanie 10 grajków, którzy z miłą chęcią będą pomykali w wąskim, ale zajebistym gronie.
kolega HardSystem poleciał w kulki, więc go tniemy i każdy dostaje wo.

grając &#39;sparingi&#39; widać masę niewyżytych mord.
Fajnie by było pograć w tak dużym gronie regularnie z podziałem na kilka klas rozgrywkowych ? Pewno, że fajnie. Więc mobilizujcie siebie nawzajem do rozgrywania ligowych !
Skończy się pierwszy sezon, to ruszymy z drugim, a przy okazji może urozmaicimy rozgrywkę !

do roboty !

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
DO UCZESTNIKÓW LIGI HAXBALL.

*****, Panowie !
Albo się ogarniacie i rozgrywacie mecze ligowe na bieżąco (wyjątki &#39;pogrzebowe, ślubne, lekarz, stomatolog czy ginekolog&#39; rzecz jasna tłumaczą rozegranie meczu w innym terminie, ale fajnie by było, jakbyście dali jakieś info o tym), albo tniemy ligę i zostanie 10 grajków, którzy z miłą chęcią będą pomykali w wąskim, ale zajebistym gronie.

kolega HardSystem poleciał w kulki, więc go tniemy i każdy dostaje wo.

grając &#39;sparingi&#39; widać masę niewyżytych mord.
Fajnie by było pograć w tak dużym gronie regularnie z podziałem na kilka klas rozgrywkowych ? Pewno, że fajnie. Więc mobilizujcie siebie nawzajem do rozgrywania ligowych !
Skończy się pierwszy sezon, to ruszymy z drugim, a przy okazji może urozmaicimy rozgrywkę !

do roboty !

Jak cos mogę wskoczyć za kolegę, no ale to jak wolicie ;)

belchior89 269

belchior89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jestem za dodaniem Olo do Ligi. Te 3 walkowery z poprzednich kolejek szybko rozegra.