>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

HATTRICK

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
krk
nawet, nawet ;)
legionista696 mogę przetestowac Twoją drużynę w sparingu ;)
z Profi&#39;m już nie gram - jego ekipa jest niebezpieczna :jezora:

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja juz nie wchodzilem na hattrick z 2 tygodnie. nie wciagnelo mnie :p

matizoj33 0

matizoj33

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hattrick na początku nie wciąga dopiero później poznajesz jego klimat i ciężko ci nie grac w niego

pawelekdabelek 0

pawelekdabelek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wczoraj założyłem konto i czekam na przydzielenie mi drużyny ;]

pawelekdabelek 0

pawelekdabelek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dostałem drużynę, ale nie wiem wogle o co chodzi, jak poustawiać piłkarzy itp??

kubota 76

kubota

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Przytkowice
Kurde długo się teraz czeka na przydzielenie klubu :/ Ja już czekam jakieś 3dni ???? Moge jeszcze pare poczekać ????

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Kurde 3 dni to już dla Was długo?:jezora: Dwa lata temu czekałem jakieś trzy tygodnie. :jezora:

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Taka rada dla początkujących. Na początku, kiedy budżet nie jest największy każda złotówka jest ważna. Sparingi to dobry sposób dorabiania i żeby optymalnie wykorzystać sparing, to najlepiej zaprosić na własny stadion, drużynę spoza Polski i to jak najwyższej ligi (jak ktoś sie zgodzi np 5 szwajcarskiej lub podobnie, to już jest wypas). No i wybierać trzeba sparing pucharowy bo wtedy też więcej kibiców przychodzi. ????
pozdrawiam ;-)

lks_radziszowianka 0

lks_radziszowianka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam właśnie awansowałem i mam kilku niezłych grajków do sprzedania wartych uwagi szczególnie dla początkujących którzy zapewne zaczynaja od IX ligi wieć piszcie na PW coś sie znajdzie na każdą pozycje

P 0

profi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
Miałem wygrane 12 meczy z rzędu, ale niestety zapomniałem ustawić skład na jeden mecz i passa została przerwana. Teraz mam 4 zwycięstwa pod rząd i pewny awans do VIII ligi.
512 fanów, którzy są &quot;w siódmym niebie&quot; i sponsorów &quot;szalejących z radości&quot; ????
Troche zaniedbałem hattricka w ostatnich kilku tygodniach.
Do ustawiania składu korzystałem z programu &quot;Hattrick forever&quot; ale teraz coś jest nie tak bo nie współpracuje juz program z hattrickiem.
Ma ktoś może jakiś podobny programik, oczywiście darmowy, bo na płatne szkoda mi kasy.
Jakby co to ja tez jestem chętny na sparing, ID mojej drużyny: 1303009

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Do ustawiania składu korzystałem z programu &quot;Hattrick forever&quot; ale teraz coś jest nie tak bo nie współpracuje juz program z hattrickiem.
Ma ktoś może jakiś podobny programik, oczywiście darmowy, bo na płatne szkoda mi kasy.
Jakby co to ja tez jestem chętny na sparing, ID mojej drużyny: 1303009
Hattrick Organizer ; kiedyś korzystałem ale teraz coś nie moge skonfigurować ;-); co nie znaczy, że Tobie też nie zadziała.;-)

T 0

tomanek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wszyscy tak piszą o hattricku, to może i ja coś napisze ;P

Obecnie III liga, na kolejke przed końcem zajmuje 4. miejsce w lidze ;) Sparingu nie zagram (przynajmniej na razie ;P) bo walcze w Michalax Cup (nie wiem czy komuś coś to mówi, ale imho to najlepszy turniej w HT ;P)

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Michalax cup? ????
a nie czasem Hattrick Masters? ????
ale jak grasz w trzeciej lidze to już musisz mieć konkretny zespół. Pochwal się jak duży masz stadion... ????
pozdrawiam ;-)

T 0

tomanek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A gdzie tam Hattrick Masters ;) Do wygrania polskiej ligi wiele mi jeszcze brakuje, a do PP też mi jeszcze daleko, moim zdaniem najłatwiej to zrobić z pozycji IV lub V ligi, bo wtedy gra się te trudne mecze u siebie... ???? Najlepszy rezultat (9. runda PP) miałem w V lidze, potem powtórzyłem to w III ;)
Michalax Cup, taa, najlepszy puchar. Sam zobacz o co chodzi, http://www.michalax.pl (taka mała reklama ;P). Stadion mam na 58 tys. miejsc i powiem szczerze, że po ostatnich zmianach HTków mi spokojnie wystarcza. Ciężko jest utrzymać wysoki KK w III lidze, musze to przyznać, bo ostatnio poleciał mi na łeb, na szyje i teraz liczba kibiców na meczach spadła... ????
Zresztą, sam sobie zobacz. Drużyna nosi nazwę Bananowy Cień ;)
Pozdrawiam ????