>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gusto w "Chłopakach z taśmy" poniedziałek 21.09. tv4

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Gusto jak bys mial &#39;stroj hokeisty&#39; to nie ma opcji, wszystkie Twoje, a tak.... tylko prowadzacy sie oblizywal ;-)

K 18

klakson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chotomów
Gdybyś znał bardziej kobiety, to bys wiedział, że to nie o wygląd im chodzi w nas ????
Przede wszystkim trzeba się dobrze zaprezentować ???? i mieć gadane ???? Masz przykład nie powiedział wiersza to go puściła bokiem ???? a tak to nawet chciała się umówić

lalo 28

lalo

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
Ja widziałem tylko wiersz :| Ale i tak ???? ;p
Czemu nie miałeś randki ?:| To lipa z takim programem ;/
Mnie najbardziej podobała się ta czarna, wybrała chyba tego ostatniego :]

G 46

gosiam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kto mo powie co za nuta leciała jak była na koniec prezentacja wszystkich uczestnikow ?

G 24

gijom

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Guściu najepsza wyrwal, a ta co sie pierwsza zawsze wypowiadala, to masakra jaka idiotka... Szacun Gusto za wiersz. ????

panmv 10

panmv

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Przede wszystkim trzeba się dobrze zaprezentować ???? i mieć gadane ???? Masz przykład nie powiedział wiersza to go puściła bokiem ???? a tak to nawet chciała się umówić
No dokładnie jak jeszcze dodasz do tego humor, to kobiety same beda wpadac pod nogi tobie ????

prof 2,2K

prof

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Niema Randek no dobra ale hokeiste pokazywali z tamta Kasia na koncu a wiec jednak poszli na psuedo randke wiec moze tylko dla wybranych . A co niemiales mozliwosci pogadania sobie z ktoras sam na sam? Czy sa calkowicie niedostepne ze poza kamerami to juz pogadac niemozna ?;x

lorenzz 34

lorenzz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
ta w jasnym różowym jak miała na imię??Co na konice odcinaka grubym na rolkach ciskała??Ładna ale myślę że pusta w srodku

gusto 695

gusto

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Baniochy
Niestety randki nie było bo tylko ten chłopak odcinka poszedł na pseudo randkę a jak chciałem numer telefonu do Malwiny to niestety nie dali a nie chciało mi się czekać trzech godzin, bo potem był od razu nagrywany następny odcinek. Chociaż mogłem poczekać bo fajna ta Malwina ????