>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Grupa H

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw

Terminarz:
13 IX:
Anderlecht- Lille
Milan - AEK
26 IX:
AEK - Anderlecht
Lille - Milan
17 X:
Lille - AEK
Milan - Anderlecht
1 XI:
AEK - Lille
Anderlecht - Milan
21 XI:
Lille - ANderlecht
AEK - Milan
6 XII
Anderlecht - AEK
Milan - Lille

filip_r2 583

filip_r2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Napewno z pierwszego miejsca wychodzi Milan i będzie się go opłacało grac. Wg mnie drugie miejsce dla Lille bo są bardzo waleczni i nie zwykli przegrywac u siebie nawet z Man Utd ale to jest moje zdanie tak ogólnie to 3 zepoły majom szanse na tą pozycje

E 0

evileqq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bezsprzecznie z pierwszego miejca AC Milan, z drugiego na 80% Lille

sebo2109 0

sebo2109

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Milan zawsze bez problemów sobie radził sobie w fazie grupowej teraz też tak bedzie!!!

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Tutaj znamy zdecydowanie faworyta i drużyne która nic tu nie ugra. W tej grupie awans dla Milanu, a figa z makiem dla Anderlechtu. O drugie miejsce powalczą AEK i Lille i tą walke powinni wygrać francuzi.

Przewidywana tabela:

1. AC Milan
2. OSC Lille
3. AEK Ateny
4. Anderlecht Bruksela

nawes 0

nawes

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I miejsce-Oczywiście Wyjście z grupy zdecydowanie w kieszeni ma Milan!!!
II miejsce- Walka o drugie miejsce będzie bardzo zawzięta, te trzy drużyny są bardzo wyrównane i każda stych drużyn prezentuje prawie taki sam poziom gry.

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
II miejsce- Walka o drugie miejsce będzie bardzo zawzięta, te trzy drużyny są bardzo wyrównane i każda stych drużyn prezentuje prawie taki sam poziom gry.

Od kiedy Anderlect prezentuje taki sam poziom gry co Lille?

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any

Od kiedy Anderlect prezentuje taki sam poziom gry co Lille?
a sadzisz ze nie ...to jestes w ogromnym błedzie
jak bys niewiedzial Anderlecht ma komplet pkt i wygrana z silnym Club Brugge.Ja bym chyba sie zdziwil bo Aek prezentuje niajsłapszy poziom gry....w tej grupie.

jako47 130

jako47

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
przeciez kazdy kto ogladal mecze LM wie ze poppularne :fiolki: to co roku dostarczyciel pkt ;9 ????

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
przeciez kazdy kto ogladal mecze LM wie ze poppularne :fiolki: to co roku dostarczyciel pkt ;9 ????
Tak ale ja napewno niesadze ze sa gorsi od AEK i teraz maja kiepska grupe moga powalczyc ..

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
W tej grupie awans z pierwszgo miejsca będzie miał Milan, pinieważ jest najsilniejszą drużyną tutaj.

Drugie miejsce.. hmmm... dałbym AEKowi, który zrobił niespodziankę, że sie dostał do LM... I pewnie będą chcieli się pokazać

3 miejsce zdecydowanie dla Lille, który nawet może powalczyć o drugie.

Anderlecht jak dla mnie najgorsza drużyna w grupie odpadnie bez żadnego ale ;)

peja 1

peja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Polski :P
Już chyba do ławiejszej grupy Milan nie mógl trafić, zdecydowanie pierwsze miejsce, drugie miejsce chyba jednak dla Lille... Już w zeszłym sezonie francuzi pokazali się z dobrej strony...

1. Milan
2. Lille
3. Anderlecht
4. AEK

S 0

szwedu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
Milan to pewniak do wyjścia z pierwszego miejsca i będzie poza zasięgiem rywali.Drugie miejsce będzie walką między Belgami a Francuzami jednak ja osobiście stawiał bym na Belgów którym w LM nie wiedzie się najlepiej ale teraz mają duża szanse na wyjście z grupy.Drużyna AEK nie zdziała w tej grupie nic.Oto moje typy na miejsca w tabeli:

1. Milan
2. Anderlecht
3. Lille
4. AEK

Z 0

zeus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WROCLAW
Zgadzam się, Milan jest pewniakiem, ale o 2 miejsce pewnie będzie zażarta walka pomiędzy Anderlechrem i Lille i naprawdę ciężko powiedzieć, kto ją wygra, moim zdaniem Lille, które ma niezłą ekipę, najsłabszy w tej stawce wydzaje się być AEK

stokal 1

stokal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Grupa raczej taka sobie teoretycznie Milan pierwsze miejsce .. i raczej chyba tak bedzie ... jak pamietamy Lille w swojej grupie namieszalo powodujac odpadniecie Man Utd .. w tym roku tez sa mocni jednak Anderlecht i Aek rowniez maja szanse choc anderlecht nieco wieksze .. wiec o 2 miejsce szanse ma raczej kazda druzyna ..

grzegorz78 0

grzegorz78

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Walbrzych
1. AC Milan
2. Lille
3. AEK
4. Anderlecht

Pierwszego miejsca Milanu chyba nie trzeba tłumaczyć nikomu. Drugie dla Lille. Francuzi coraz lepiej prezentują się w LM. Lille za dużo bramek nie strzelił w poprzedniej edycji (1 bramka w 6 meczach), ale chyba w tej zrozumieją że grając na remisy daleko nie zajdą. AEK może powalczyć z Lille o drugą lokatę. Grecy ostatnio nie łapią się do dalszej fazy więc i teraz daje im szanse jedynie na puchar UEFA. Najsłabszy wydaje się być Anderlecht. W dwóch poprzednich edycjach LM mają bilans 1-0-11 i w bramkach: 5-25, choć teraz trafili na trochę słabszych rywali (nie licząc Milanu). Może w tej edycji zaprezentują się przynajmniej przyzwoicie.

stokal 1

stokal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
26 IX:
AEK - Anderlecht
Lille - Milan

Aek jest silna druzyna ,ale anderlecht nico wydaje mi sie silniejsza druyzyna jesli anderlecht w koncu chce cos ugrac w europejskich pucharach mam na mysli awans do dlaszy fazy rozgrywek powinno przynajmniej zremisowac albo wygrac a co do meczu lille-milan wedlug mnie powinno byc x lille wydaje mi sie zagra defensywnie

Status
Zamknięty.