>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Grupa F

Status
Zamknięty.
pawel_90 0

pawel_90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Gora
To prawda postawiłem na 2 kuponach manU i celtic raz z podporka.
Oczywiście nie weszło :zy3ou:

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Manchester w Danii zrobil niespodzianke, no ale cóż to LM, a ManU ma już awans w kiezeni ???? Jak dla mnie interesujaca walka o drugie miejsce jak narazie jesy ???? Bedzie ciekawie w tej grupie do samego konca :twisted:

L 237

lookash

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
przed ta kolejka nikt niestawialby ani centa na kopenhage ze ma szanse wyjsc z grupy.a teraz czemu nie?dwa mecze z manchesterem ma za soba,teraz zostal jeden mecz wyjazdowy w lisbonie i jeden z celticem u siebie.wszystko mozliwe.
Celtic po zwyciestwie nad benfica 3:0 i dobrej grze wydawal sie byc pewnikiem do awansu.Czwarta kolejka zupełnie namieszala w tej grupie i nikt poza manU nie jest pewny swojego miejsca.

loocash 0

loocash

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
K-ca
mysle ze 21 i 22 listopada w tej grupie sie juz wszystko rostrzygnie , tak jak juz napisales lookash man u. jest juz pewne awansu , mysle ze celtic bedzie druzyna ktora awansuje dalej i mysle ze w najblizszym meczu narobi sporo problemow manchesterowi :twisted:

mitro 0

mitro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mysle ze 21 i 22 listopada w tej grupie sie juz wszystko rostrzygnie , tak jak juz napisales lookash man u. jest juz pewne awansu , mysle ze celtic bedzie druzyna ktora awansuje dalej i mysle ze w najblizszym meczu narobi sporo problemow manchesterowi :twisted:

zgadzam sie ;)

ciufass 0

ciufass

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie-Zdrój
Dokładnie man u. będzie miało duże problemy, myślę że padnie remis lub bardzo ciężka wygrana dla man u.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Manchester United jest w fatnastycznej formie i co najwazniejsze graja bardzo dobrze na wyjazdach, w lidze nie przegrali meczu i od wielu kolejek nie stracili bramki :!: Tylko kilka dni przed po meczu z Celticem MU gra mecz z Chelsea i ja na miejscu Fregiego dal bym odpaczac dwom piłkarza, Scholsowi i C.Ronaldo.....Wiadomo jak sie gra na wyspach bedzie płacz i zgrzytanie zebami :mrgreen:

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
Oczywiście tutaj Manchester ???? Teraz 2 miejsce hmmm ... Myślę ze jednak Benfica bo Celtic zawalił sobie sprawę przegrywając z Benficą gdyby przynajmniej zremsiowali a tak to wątpie zęby sie im udało awansować dalej. Kto wie moze decydować będzie tutaj bilans bramek ale myślę ze jednak Benfica. No i oczywiście 3 miejsce dla Celticu.

Status
Zamknięty.