>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Grupa F - Włochy, Paragwaj, Nowa Zelandia, Słowacja

Status
Zamknięty.
raindropz 30

raindropz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Skąd ta pewność faworyta? Wcześniejsze mecze już pokazały, że football jest nieobliczalny. Skoro Słowakom już nawet wygrana nie pomoże to będą starać się chociaż wyjść z twarzą i nie stracić bramki. Zamurują swoje pole karne i makaroniarze będą bezradni jak w poprzednich meczach, gdzie przeciwne drużyny chociaż atakowały. Mam nadzieje, że ten scenariusz się nie sprawdzi, bo też mimo wszystko postawiłem na Włochów :p

Jak Słowacja by wygrała(takie cuda sa realne) to by wyszła bo nowa zelandia musiala by wygrac z paragwajem ze by wyjsc w tym wypadku

david-beilan 46

david-beilan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Brodnica
No to Włochom już podziękujemy :] Podobnie jak Francja zaprezentowali równy poziom niczym 4 lata temu ;) Hańbią tylko europejską piłkę.

boromir 134

boromir

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wa-Wa
Pisałem tutaj z tydzie temu z Włosi nadaja sie na zbiór pomidorów a nie na mistrzostwa świata.totalny antyfutbol a gdyby nie zagraniczne gwiazdy w lidze Włoskiej to ta liga była by poziomem jak na sza ekstraklasa ???? bardzo sie ciesze że mistrzostwa sie dla nich skonczyly i dla tak samo daremnych Francuzików.Teraz pewnie w 1/8 Holendrzy zagrają ze Słowakami a więc moje kochane Oranje sa w ćwiercfinale ???? a co dalej zobaczymy

S 1

splot

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lipno
Holandia trafi na Brazylię i to będzie przed wczesny Finał tych rozgrywek. Miejmy nadziej że wygrana której;s z tych drużyn nie wykorzysta ich sił na maxsa i nie polegną w półfinale : ????

Status
Zamknięty.