>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Grupa D - Niemcy, Australia, Serbia, Ghana

Status
Zamknięty.
L 0

lukasz26tg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnowskie Gory
Co do meczu Serbia - Australia , myslę , iż przebieg bedzie jak Urugwaj-Meksyk( tzn jedna ..ewentualnie 2 bramki w meczu ). Serbowie są zorganizowani w defensywie , i ataki Kangurów odpierać mogą na luzie. Zawsze trzeba mieć na uwadze , Europa vs Australia - to inny styl gry , mentalność , zaplecze , trenerzy , ogranie w klubach. Ja dziś stawiam na Serbów , bez wydziwiania z handi , overami ,zoltymi kartkami , karnymi , rzutami wolnymi. Czysty zakład na Serbów + Niemcy + Anglia za 5 dyszek.
I oby sie udało ✅✅✅

matesarninho 74

matesarninho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
podkarpacie
Spotkanie: Australia - Ghana (wirtualny mecz)
Typ: under 0,5
Kurs: 4,20
Bukmacher: Expekt
Sprawa wygląda tak... Australia gra z Serbią i strzelić gola będzie im ciężko, Serbia da z siebie max i będą dużo biegać, Australia jedynie to moze strzelić po stałym fragmencie ale nei liczył bym na to. Serbowie mają solidnych obrońców i wysokiego bramkarza więc o to tez jestem spokojny.
Co do Gany to Niemcy bedą gryźli trawe w tym emczu by zmazać swój ostatni występ i tez na pewno jeśli już będą prowadzić to nie bedzie zadnego odpuszczania w obronie. Gana strzela gole tylko ze stałych fragmentów, karnych a w tym meczu na pewno nie beda miec ich zbyt duzo. Typ troche ryzykowny ale warto zagrać po takim kursie.

S 42

szuwi1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ciekawie się zrobiło po meczach w grupie C. Zapewne Niemcy chciałyby uniknąć Anglii w 1/8 finalu, chcoc USA to tez nie ogorki, osobiscie typowalem ich na czarnego konia turnieju. Może teoria trochę naciągana, ale remisik 1:1 lub 2:2 z poznym golem wyrównującym dla Ghany wart rozważenia?

K 0

kofin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Ciekawie się zrobiło po meczach w grupie C. Zapewne Niemcy chciałyby uniknąć Anglii w 1/8 finalu, chcoc USA to tez nie ogorki, osobiscie typowalem ich na czarnego konia turnieju. Może teoria trochę naciągana, ale remisik 1:1 lub 2:2 z poznym golem wyrównującym dla Ghany wart rozważenia?
Czyli, jeśli dobrze zrozumiałem, Niemcy nie chcąc wpaść w last 16 na Anglię w ogóle nie wyjdą z grupy remisując celowo z Ghaną? (edit: oczywiście przy wygranej Serbii, którą przecież Niemcy biorą pod uwagę...)

S 42

szuwi1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Racja pardon ???? Zapomnialem, ze Ghana ma 4 punkty, moj blad.

asus2008 0

asus2008

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mecz: Ghana - Niemcy
typ: 2
kurs: 1,45
wynik: 0-1

Niemcy dzisiaj będą chcieli wygrać za wszelką cenę, a oni grać potrafią bardzo dobrze. Kurs nie jest zbyt ciekawy, ale ekipa Niemiec posiada o wiele większy potencjał i we wszystkich impreazach zachodzi bardzo daleko.

Z 0

z.g.

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Coś mi się wydaje ,że ta cała Serbia to kolejna po Francji największa porażka. Serbia przed mundialem byłem zbyt przereklamowana ,sporo osób stawiało ją jako w roli czarnego konia. A na mundialu nie zaprezentowali nic ciekawego ,tylko to ,że wygrali z Niemcami którzy grali w 10 i nie wykorzystali pare setek w tym karnego. Przegrali z Australią ,z którą Niemcy wygrali aż 4:0. Ja osobiście uważam ,że Serbia razem z Fracuzami odegrali na tym mundialu żenadę. Po Francuzach się tego spodziewałem i nawet obstawiałem ,że nie wyjdą z grupy ,ale po tej Serbii to hmm ,nie spodziewałem się ,że nawet nie zdołają wyjść z grupy mając w kadrze zawodników z takich klubów jak Chelsea.

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Germany nie powinni zawieśc swoich kibiców. Jeżeli zajmą inne miejsce niż pierwsze będzie to sensacja. Przygotowani jak zawsze na maxa do Mundialu. Ostatni mecz Towarzyski wygrany z Węgami. Niemcy nie odpuszczą i 9 pkt. na ich koncie po 3 meczach na 90% pewne. Te kłutnie w kadrze itp. to w pewnym sensie zasłona dymna, nie dam się zwieść tym pogłoskom. Niemcy dojdą do półfinału jak zawsze...

Serbia nie wyjdzie z grupy moim zdaniem. Gra bezbarwny football, mnie oni nie przekonują. Mecz z Ghaną na korzyść Afrykańczyków, z Australią będą mieli również ciężko. Ostatnio w towarzyskim meczu Serbia przegrała z Nowa Zelandia, to czemu ma nie przegrac z Australia? Serbie typuje na 4 ostatnie miejsce w grupie i życze im tego. Max 2 pkt.

Australia przez niektórych uważany jako &quot;czarny konik&quot;. Nie grają widowiskowo, lecz skutecznie. Ciekawi mnie czy nastawią się na atak, czy raczej na defensywe. Jeżeli na to pierwsze to myślę że nie zajmą ostatniego miejsca w grupie. Pierwszy mecz będzie przegrany z Niemcami. Boję się że mogą się podłamać po tym meczu jeżeli dostaną kilka brameczek. 3 miejsce w grupie w ich zasięgu jak najbardziej. Bo myślę że są lepsi od Serbii.

Ghana gdyby nie wyszła z grupy byłbym zaskoczony. Mają wspaniałą drugą linie. Atak też nie najgorszy. Przede wszystkim jeden podstawowy atut: grają w Afryce. A to przewaga kolosalna nad drużynami takimi jak Australia czy Serbia. Będą wspierani przez dużą grupę fanatycznych kibiców z czarnego lądu. Jedynie z Niemcami mogą przegrac, pozostałe dwie drużyny w zasięgu Ghany. Typuje ich na drugą pozycję tuż za Germanami.

Jakiś czas temu pisałem analizę tej grupy.
:jezora: Wszystko się sprawdziło w 100% :jezora:​

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z lodufki
Jakiś czas temu pisałem analizę tej grupy.
:jezora: Wszystko się sprawdziło w 100% :jezora:​

Niemcy nie odpuszczą i 9 pkt. na ich koncie po 3 meczach na 90% pewne
Serbia (...) Max 2 pkt

pozostale info sie zgadza takze tylko 50% ;]
Odemnie - w ostatniej chwili odrzucilem awans Serbii z grupy i widze ze dobrze zrobilem. Po pierwszym slabym meczu bylem niemal przekonany ze dobrze, zrobilem, pozniej po wygranej z Niemcami zrobilo sie inaczej bo wystarczylo wygrac z Australia, a tutaj niespodzianka i ostatnie miejsce :razz:

Status
Zamknięty.