>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Grupa A: Juventus,Manchester City, Salzburg, LECH POZNAŃ

Status
Zamknięty.
konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Moim zdaniem 1 i 2 bramka to po części wina Krzyśka. Były to dośrodkowania moim zdaniem do wyłapania tylko zabrakło zdecydowania i komunikacji z obrońcami. Powinien krzyknąć moja i śmiało iść na piłke i by mu Arboleda nie przeszkadzał. 3 bramka ? Piłka jak wpadała do bramki była na wysokości środka bramki. Ani to okienko nie było ani nic. Strzał z około 30m ...moim zdaniem do obrony. Źle się trochę ustawił za bardzo wyszedł i za dużo bliżej swojego prawego słupka był.

bayern91 0

bayern91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moim zdaniem 1 i 2 bramka to po części wina Krzyśka. Były to dośrodkowania moim zdaniem do wyłapania tylko zabrakło zdecydowania i komunikacji z obrońcami. Powinien krzyknąć moja i śmiało iść na piłke i by mu Arboleda nie przeszkadzał. 3 bramka ? Piłka jak wpadała do bramki była na wysokości środka bramki. Ani to okienko nie było ani nic. Strzał z około 30m ...moim zdaniem do obrony. Źle się trochę ustawił za bardzo wyszedł i za dużo bliżej swojego prawego słupka był.
No moze i faktycznie powinien byc bardziej stanowczy jednak mimo wszystko nie obwinialbym tylko bramkarza. To byla wina calej formacji defensywnej ktora zamiast jakos wybic ta pilke, to pilkarze stali i tylko przeszkadzali bramkarzowi.
Problem w tym ze byla to bramka do szatni, a to jest najgorsze co moze byc:;/:

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
No właśnie przeszkadzali bo jak by Krzuchu krzyknął że moja albo coś to by nie przeszkadzali. Dobra nie ma co psioczyć ;) Super wynik w Turynie ale niedosyt pozostaje. Każdy z nas ( no może nie każdy) brał by taki wynik przed meczem w ciemno. Dobrze jest i może zaraz będę wyśmiany ale Lech stoczy zaciętą walkę z Juve o awans a mecz w Poznaniu może być kluczowy.

bayern91 0

bayern91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No właśnie przeszkadzali bo jak by Krzuchu krzyknął że moja albo coś to by nie przeszkadzali. Dobra nie ma co psioczyć ;) Super wynik w Turynie ale niedosyt pozostaje. Każdy z nas ( no może nie każdy) brał by taki wynik przed meczem w ciemno. Dobrze jest i może zaraz będę wyśmiany ale Lech stoczy zaciętą walkę z Juve o awans a mecz w Poznaniu może być kluczowy.
No nie ma co gadac bylo minelo:]
Ale przy tej sytuacji bylo duze zamieszanie i moze nie uslyszeli sie pilkarze i wszyscy robili co chcieli i z tego balaganu wpadla bramka.
Co do pozostalych spotkan to rewanz z Juve bedzie moim zdaniem duzo trudniejszy bo moze w pierwszym spotkaniu Wlosi troche zlekcewalczyli polskiego rodzynka, a na pewno drugi raz tego samego bledu nie popelnia i podejda do meczu o wiele bardziej skoncentrowani.
Na pewno Salzburg jest w naszym zasiegu, ale co do City to musimy czekac na kolejny cud.

maloey 30

maloey

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
Jak tak czytam te wasze wypowiedzi to mi się chce Panowie śmiać ;p. Drużyna to drużyna - a nie pojedynczy zawodnik! Drużyna wygrywa, a nie pojedynczy zawodnik; drużyna przegrywa - to razem! Zasada - JEDEN ZA WSZYSTKICH, WSZYSCY ZA JEDNEGO! Narzekacie, że bramkarz zawalił spotkanie... a ilu z Was przed meczem wiedziało, że będzie taki wynik, jakbyśmy to wiedzieli to byśmy byli dziś bogatsi ... i to o dużo. To jest piłka nożna - już nie tacy bramkarze popełniali dużo gorsze kiksy! Nie tacy zawodnicy nie trafiali rzutów karnych! Nie wykorzystywali 100% okazji. Nie narzekajcie już ;).. zawsze mogło być gorzej. Nie mówcie że nie jesteście zainteresowani z remisu? Co prawda w momencie, w którym Lech wygrywał już 2:0, pomyślałem że zwycięstwo jest naprawdę realne. Ja osobiście nie liczyłem na tak dobry występ Kolejorza, no i postawiłem na Juventus ;p.. Ale jak widać, nie doceniłem mistrza Polski, no i trzeba przyznać, że Juve jest w gruntownej przebudowie... no i sukcesy trzeba raczej odłożyć najwcześniej na przyszły sezon.. W tym jedynie tylko ambitna walka..
Podsumowując - z taką grą jaką Lech pokazał wczoraj - widzę ich większe szanse na wyjście z grupy. Pokazali, że &quot;grube miliony euro&quot; można zatrzymać. Czy będą w stanie zatrzymać Manchester? Najważniejsze to nie bać się przeciwnika... co pokazali wczoraj. Boję się tylko, że z rywalem słabszym niż Juve, mianowicie Red Bullem - mogą sobie nie poradzić aż tak dobrze... obym się mylił.
Szanse Lecha upatruję w ten sposób:
1 pkt z Juventusem na wyjeździe.
3 pkt z Red Bullem u siebie.
0 pkt z Man City na wyjeździe.
1 pkt z Man City u siebie.
0 pkt z Juventusem u siebie.
3 pkt z Red Bullem na wyjeździe.
W sumie 8 punktów - i można myśleć o awansie ;). Po pierwszym meczu zrobiło się naprawdę optymistycznie ;). Zobaczymy jak to będzie dalej z naszym Lechem ;).
Pozdrawiam,

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Moim skromnym zdaniem stać Lecha na pkt z Juve u siebie. Gorzej będzie z ManCity na wyjeździe ale wszystko jest możliwe. Wszystko się okaże gdzie jest Lech po meczu z RB. Przypominam , że w tym sezonie w pucharach Lech te lepsze mecze rozgrywał na wyjeździe. Choć teraz trudno uwierzyć bo w poznaniu będzie 40tys kibiców. Bardzo optymistyczna wersja jest taka , że Lech przed ostatnia kolejką będzie miał szanse na awans. w Meczu City z Juve nie może być remisu ale Lech musi wygrać z pozbawionym awansu RB. My wygrywamy City wygrywa i Lech gra na wiosnę ???? tak jak kiedyś było na De Kaup z Feyenordem ;)

bayern91 0

bayern91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak tak czytam te wasze wypowiedzi to mi się chce Panowie śmiać ;p. Drużyna to drużyna - a nie pojedynczy zawodnik! Drużyna wygrywa, a nie pojedynczy zawodnik; drużyna przegrywa - to razem! Zasada - JEDEN ZA WSZYSTKICH, WSZYSCY ZA JEDNEGO! Narzekacie, że bramkarz zawalił spotkanie... a ilu z Was przed meczem wiedziało, że będzie taki wynik, jakbyśmy to wiedzieli to byśmy byli dziś bogatsi ... i to o dużo. To jest piłka nożna - już nie tacy bramkarze popełniali dużo gorsze kiksy! Nie tacy zawodnicy nie trafiali rzutów karnych! Nie wykorzystywali 100% okazji. Nie narzekajcie już ;).. zawsze mogło być gorzej. Nie mówcie że nie jesteście zainteresowani z remisu? Co prawda w momencie, w którym Lech wygrywał już 2:0, pomyślałem że zwycięstwo jest naprawdę realne. Ja osobiście nie liczyłem na tak dobry występ Kolejorza, no i postawiłem na Juventus ;p.. Ale jak widać, nie doceniłem mistrza Polski, no i trzeba przyznać, że Juve jest w gruntownej przebudowie... no i sukcesy trzeba raczej odłożyć najwcześniej na przyszły sezon.. W tym jedynie tylko ambitna walka..
Podsumowując - z taką grą jaką Lech pokazał wczoraj - widzę ich większe szanse na wyjście z grupy. Pokazali, że &quot;grube miliony euro&quot; można zatrzymać. Czy będą w stanie zatrzymać Manchester? Najważniejsze to nie bać się przeciwnika... co pokazali wczoraj. Boję się tylko, że z rywalem słabszym niż Juve, mianowicie Red Bullem - mogą sobie nie poradzić aż tak dobrze... obym się mylił.
Szanse Lecha upatruję w ten sposób:
1 pkt z Juventusem na wyjeździe.
3 pkt z Red Bullem u siebie.
0 pkt z Man City na wyjeździe.
1 pkt z Man City u siebie.
0 pkt z Juventusem u siebie.
3 pkt z Red Bullem na wyjeździe.
W sumie 8 punktów - i można myśleć o awansie ;). Po pierwszym meczu zrobiło się naprawdę optymistycznie ;). Zobaczymy jak to będzie dalej z naszym Lechem ;).
Pozdrawiam,
Po pierwsze to nie jest narzekanie tylko normalna dyskusja. Wiadomo wynik bardzo dobry i jest sie z czego cieszyc i na pewno kazdy z wypowiadajacych sie tu ludzi cieszy sie z tego. Po prostu kilku z nas jest zdania ze Kotorowski mogl wczoraj zagrac nieco lepiej, ale wiadomo ze trzeba sie cieszyc z tego co jest bo i tak jest bardzo duzo. Punkt na wyjezdzie z Juve moze podbudowac zawodnikow Lecha i moze w koncu zaczna grac na swoim dobrym poziomie i zdobywac wiecej punktow w lidze.

tikanes 246

tikanes

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
nie chcę znów pisać rzeczy kontrowersyjnych, ale Lech jeśli zdobędzie punkt z City obojętnie u siebie czy na wyjeździe to nie będzie to niespodzianka ani sensacja to będzie cud. Jak ktoś ogląda premiership to wie dobrze, że aktualna pozycja City w tabeli nie odzwierciedla ich gry ( tak jak Cracovii w ekstraklasie - tak mi się nawinęło ;) Nie daję również większych szans Juve z City. A Lech? Do wymiany kotor i djordevic, na cały mecz nie nadaję się krivets i stilic, a Tshimbambe deportować do Kongo, bo on ma zespoł huntingtona;d Tyle na temat. Gada się jeszcze, że juve grało rezerwami. W tyłku to mam to ich problem. Lech grał bez burica, bosego, Kiełba i przede wszystkim Bandrowskiego - nie zapominjamy o tym.

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
nie chcę znów pisać rzeczy kontrowersyjnych, ale Lech jeśli zdobędzie punkt z City obojętnie u siebie czy na wyjeździe to nie będzie to niespodzianka ani sensacja to będzie cud. Jak ktoś ogląda premiership to wie dobrze, że aktualna pozycja City w tabeli nie odzwierciedla ich gry ( tak jak Cracovii w ekstraklasie - tak mi się nawinęło ;) Nie daję również większych szans Juve z City. A Lech? Do wymiany kotor i djordevic, na cały mecz nie nadaję się krivets i stilic, a Tshimbambe deportować do Kongo, bo on ma zespoł huntingtona;d Tyle na temat. Gada się jeszcze, że juve grało rezerwami. W tyłku to mam to ich problem. Lech grał bez burica, bosego, Kiełba i przede wszystkim Bandrowskiego - nie zapominjamy o tym.

No ale powiedz co z tego że grają ładnie jak nie umieją zamienić tego na korzystne wyniki.

Ludzie wyluzujcie 1 kolejka za nami Lech nie narobił wstydu ale o awansie nie myślcie jeszcze ????

ale przynajmniej dali jakieś podstawy do tego , że można sobie pomarzyć o awansie ;) po drugiej kolejce mam nadzieję , że te marzenia będą już realnymi myślami.

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Toć przełamać kiedyś się muszą ;)

Toć skąd wiadomo , że przełamią się na Lechu ?? ????
Ja w meczach z City nie stawiam Lecha na straconej pozycji. Śledzę ligę angielską i wiem na co stać ten zespół. Lecha stać nawet na zwycięstwo. To teraz się śmiejcie ????

bayern91 0

bayern91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale przynajmniej dali jakieś podstawy do tego , że można sobie pomarzyć o awansie ;) po drugiej kolejce mam nadzieję , że te marzenia będą już realnymi myślami.
No fakt, dali podstawy, ale nie mozna sie tak tym od razu napalac.
Wiadomo Polski kibic cieszy sie z takich rzeczy bo zadko sie takie cos zdarza, ale to nie jest powod do tego zeby od razu wrozyc im awans z grupy.
Z Salzburgiem powalcza, ale City to juz za wysoka polka, cud juz byl wczoraj wiec watpie zeby sie szybko powtorzyl:;/:
Chociaz trzymam kciuki za Kolejowrza, to jestem realista

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
No fakt, dali podstawy, ale nie mozna sie tak tym od razu napalac.
Wiadomo Polski kibic cieszy sie z takich rzeczy bo zadko sie takie cos zdarza, ale to nie jest powod do tego zeby od razu wrozyc im awans z grupy.
Z Salzburgiem powalcza, ale City to juz za wysoka polka, cud juz byl wczoraj wiec watpie zeby sie szybko powtorzyl:;/:

a czemu to nie jest powód jak jest ? żeby zbudować dom potrzebne są fundament , Lech wczorajszym meczem takie fundamenty wylał. Weźcie pod uwagę ile dla nich ten remis może znaczyć. Ile może im pewności siebie dać. Moim zdaniem wykonany został 1 z 6 kroków do awansu. Został im jeden bardzo ciężki mecz na wyjeździe i jeden trochę teoretycznie łatwiejszy. Reszta będzie zależała tylko od nich i od tego jak zagrają w domu.

P 95

piotrek_

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Juve zlekceważyło swojego rywala i dlatego było tak a nie inaczej. Myśleli , że grają z ogórkami o technice i skuteczności rodem z San Marino. Teatr jednego zawodnika jest wskazany w takiej Barcelonie czy Realu ale w Lechu Rudnevs wiecznie strzelał nie będzie decydujących goli. Jak Juve przyjedzie do Poznania mając nóż na gardle to nie będzie się z nikim , że tak powiem &quot;cackać&quot; jak było to wczoraj tylko to wygrają. Fajnie byłoby zobaczyć Lecha w fazie pucharowej ale nie liczmy na cuda. Nie wiem jak słabo musiałoby zagrać Juve w rewanżu i jak dobrze musieliby zagrać Lechici z Salzburgiem , żeby pomimo ewentualnych dwóch porażek z City wyjść z grupy.

bayern91 0

bayern91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a czemu to nie jest powód jak jest ? żeby zbudować dom potrzebne są fundament , Lech wczorajszym meczem takie fundamenty wylał. Weźcie pod uwagę ile dla nich ten remis może znaczyć. Ile może im pewności siebie dać. Moim zdaniem wykonany został 1 z 6 kroków do awansu. Został im jeden bardzo ciężki mecz na wyjeździe i jeden trochę teoretycznie łatwiejszy. Reszta będzie zależała tylko od nich i od tego jak zagrają w domu.
Przeciez zeby mierzyc sie jak rowny z rownym z City trzeba zagrac o wiele lepiej nie uwazasz??
Moze i ten mecz im wyszedl, ale tak na prawde bardzo duzo zawdzieczaja nieporadnosci Juve.
Poza tym w tej chwili juz nikt ich nie zlekcewazy bo wynik idzie w swiat, wiec bedzie trudniej.
Co do dwumeczu z Salzburgiem to tez nie bedzie tak latwo. Lech bedzie musial grac atakiem pozycyjnym a nie tylko z kontry, a wszyscy wiemy jak to naszym wychodzi.

bukmachertsw 437

bukmachertsw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Heh nie wiem czy niektórzy tu piszący mieli kontakt mniej lub bardziej prof z piłka ale do rzeczy. Moze nie jestem tak sceptycznie nastawiony jak Piotrek ale naprawde nie obliczajcie juz szans teraz na awans. Bo czuje ze bardzo zaboli np. Ciebie konrad porazka w poznaniu z Salzburgiem. Takie dodawanie sobie 3 pkt bo przeciez pokonali JUVE to bezmyslnosc. W takiej grupie i szczegolnie jak nikt na ciebie nie liczy wiadomo grasz z mniejsza presja bo , malo kto w ciebie wierzy. Ale po udanym meczu jak ten w Turynie nalezy myslec tylko o nastepnym , nastepnym i tak dalej . Pilkarze nie pompują balona wiec i kibice niech tego nie robią. Bo jeszcze na koniec wyjdzie , ze nie wyszli z grupy i to jest porazka ????

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krasnik
Przeciez zeby mierzyc sie jak rowny z rownym z City trzeba zagrac o wiele lepiej nie uwazasz??
Moze i ten mecz im wyszedl, ale tak na prawde bardzo duzo zawdzieczaja nieporadnosci Juve.
Poza tym w tej chwili juz nikt ich nie zlekcewazy bo wynik idzie w swiat, wiec bedzie trudniej.
Co do dwumeczu z Salzburgiem to tez nie bedzie tak latwo. Lech bedzie musial grac atakiem pozycyjnym a nie tylko z kontry, a wszyscy wiemy jak to naszym wychodzi.

Może ja się ustosunkowuje do twojej wypowiedzi.

Żeby wygrać z MC wcale nie trzeba zagrać lepszego meczu niż z Juve, wystarczy, że Poznaniacy trafią na MC w dobrym momencie, kiedy piłkarze z Anglii będą mili dołek. Mówisz że remis tylko dzięki nieporadności Juve, a dlaczego ta sama nieporadność nie może spotkać MC bo co płacą w funtach, a nie € to już nie mogą mieć kryzysu.
A wynik jak wynik praktycznie co kolejkę w Europejskich Pucharach się takie trafiają.
A co do lekceważenia to nic się nie zmieni, piłkarze przeciwników potraktują kolejne spotkania tak samo, no przecież nie będą się przygotowywać pod kontem meczu z Lechem ;)

Jedynie z tego meczy ja się na uczyłem tyle że najlepsza drużyna bez formy jest słabsza od drużyny z forma.

A Leszek ma 1ptk i nic się nie zmieniło nadal jest głównym faworytem do 4 miejsca w grupie. Chociaż ja liczę na 3 :cool:

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford

A to już Lech nie może zagrać lepiej ? Uważasz , że 3:3 z Juve to był szczyt możliwości Kolejorza ? Daj spokój. Żeby pokonać City wcale nie trzeba tak dużo. Narobili dużo transferów a oczekiwanych efektów brak. W meczach mają podobne długie fazy przestoju jak Juve wczoraj. Mało tego. Nie raz Hart ratował ich przed stratą goli itp. Jakoś ostatnio dużo meczów im wyszło. Dwumecz z z Dnipro ( szczególnie w defensywie ) mecz z Cracovią , i ten z Juve. ( po drodze jeszcze wpadka z Jagą) Może po prostu Lech zaczyna łapać swoją optymalną formę jaką prezentował na wiosnę w Ekstraklasie ? Gdzie grali kapitalny futbol. Dla większości z Was Lech to teraz będzie się kojarzył z meczem z Interem Baku i dwumeczem ze Sparta Pragą. Po grali słabo to teraz do końca rundy będzie to wasz żelazny argument. Może to w końcu forma przychodzi a nie rywale grają źle ? nie pomyśleliście ?

Heh nie wiem czy niektórzy tu piszący mieli kontakt mniej lub bardziej prof z piłka ale do rzeczy. Moze nie jestem tak sceptycznie nastawiony jak Piotrek ale naprawde nie obliczajcie juz szans teraz na awans. Bo czuje ze bardzo zaboli np. Ciebie konrad porazka w poznaniu z Salzburgiem. Takie dodawanie sobie 3 pkt bo przeciez pokonali JUVE to bezmyslnosc. W takiej grupie i szczegolnie jak nikt na ciebie nie liczy wiadomo grasz z mniejsza presja bo , malo kto w ciebie wierzy. Ale po udanym meczu jak ten w Turynie nalezy myslec tylko o nastepnym , nastepnym i tak dalej . Pilkarze nie pompują balona wiec i kibice niech tego nie robią. Bo jeszcze na koniec wyjdzie , ze nie wyszli z grupy i to jest porazka ????

Jeśli chodzi o mnie to kontakt z profesjonalną piłką już mam na tyle duży , że wiem czego można się spodziewać. Ja wcale nie mówię , że Lech rozniesie RB w Poznaniu. To nie Ekstraklasa że połowa zespołów to ogórki które każdy mecz grają murem na bramce i bronią się cały mecz , żeby tylko ten punkt wyciułać a po meczu cwaniakować jacy my to dobrzy jesteśmy bo mamy remis z Lechem na Bułgarskiej , czy z Wisłą na Reymonta :| skoro Red Bull jest już w tej LE to na pewno nie dostał tego miejsca za zasługi czy inne głupoty. Wywalczyli sobie to miejsce tak samo jak Lech. Najpierw przez grę we własnej lidze ( dużo lepszej od Polskiej) a później przez grę w eliminacjach. Co prawda awansowali tu po odpadnięciu z LM. I wcale się nie zdziwię jeżeli to RB wywiózł by 3 pkt z Poznania bo to jest LE. Tak samo nie zdziwię się jak Lech wywiezie 3 pkt z Manchesteru. I ja nie wyliczam pkt Lechowi gdzie na pewno zdobędzie tylko prognozuje gdzie są szanse na jakieś punkty a to jest różnica.

Może ja się ustosunkowuje do twojej wypowiedzi.

Żeby wygrać z MC wcale nie trzeba zagrać lepszego meczu niż z Juve, wystarczy, że Poznaniacy trafią na MC w dobrym momencie, kiedy piłkarze z Anglii będą mili dołek. Mówisz że remis tylko dzięki nieporadności Juve, a dlaczego ta sama nieporadność nie może spotkać MC bo co płacą w funtach, a nie € to już nie mogą mieć kryzysu.
A wynik jak wynik praktycznie co kolejkę w Europejskich Pucharach się takie trafiają.
A co do lekceważenia to nic się nie zmieni, piłkarze przeciwników potraktują kolejne spotkania tak samo, no przecież nie będą się przygotowywać pod kontem meczu z Lechem ;)

Jedynie z tego meczy ja się na uczyłem tyle że najlepsza drużyna bez formy jest słabsza od drużyny z forma.

Zgadzam się :!:

typer36 437

typer36

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
cala Polska
A to już Lech nie może zagrać lepiej ? Uważasz , że 3:3 z Juve to był szczyt możliwości Kolejorza ? Daj spokój. Żeby pokonać City wcale nie trzeba tak dużo. Narobili dużo transferów a oczekiwanych efektów brak. W meczach mają podobne długie fazy przestoju jak Juve wczoraj. Mało tego. Nie raz Hart ratował ich przed stratą goli itp. Jakoś ostatnio dużo meczów im wyszło. Dwumecz z z Dnipro ( szczególnie w defensywie ) mecz z Cracovią , i ten z Juve. ( po drodze jeszcze wpadka z Jagą) Może po prostu Lech zaczyna łapać swoją optymalną formę jaką prezentował na wiosnę w Ekstraklasie ? Gdzie grali kapitalny futbol. Dla większości z Was Lech to teraz będzie się kojarzył z meczem z Interem Baku i dwumeczem ze Sparta Pragą. Po grali słabo to teraz do końca rundy będzie to wasz żelazny argument. Może to w końcu forma przychodzi a nie rywale grają źle ? nie pomyśleliście ?
no już nie przesadzaj że grali kapitalny futbol bo większości spotkań nie bardzo dało się oglądać. Grali z kontry broniąc się m.in przeciwko Cracovii czy Jagielloni i często nie byli nawet lepsi ale mając lepszych wykonawców dobrze egzekwowali taktykę (wykorzystując bezradność rywali którzy pod bramką Lecha dostawali paraliżu nóg a czasem mózgu). Ale owszem zagrali też poprawne mecze (Arka, Lechia, Legia). Także bądźmy sprawiedliwi

Jeśli chodzi o mnie to kontakt z profesjonalną piłką już mam na tyle duży , że wiem czego można się spodziewać. Ja wcale nie mówię , że Lech rozniesie RB w Poznaniu. To nie Ekstraklasa że połowa zespołów to ogórki które każdy mecz grają murem na bramce i bronią się cały mecz , żeby tylko ten punkt wyciułać a po meczu cwaniakować jacy my to dobrzy jesteśmy bo mamy remis z Lechem na Bułgarskiej , czy z Wisłą na Reymonta :| skoro Red Bull jest już w tej LE to na pewno nie dostał tego miejsca za zasługi czy inne głupoty. Wywalczyli sobie to miejsce tak samo jak Lech. Najpierw przez grę we własnej lidze ( dużo lepszej od Polskiej) a później przez grę w eliminacjach. Co prawda awansowali tu po odpadnięciu z LM. I wcale się nie zdziwię jeżeli to RB wywiózł by 3 pkt z Poznania bo to jest LE. Tak samo nie zdziwię się jak Lech wywiezie 3 pkt z Manchesteru. I ja nie wyliczam pkt Lechowi gdzie na pewno zdobędzie tylko prognozuje gdzie są szanse na jakieś punkty a to jest różnica

Problem w tym że nawet najsłabsze zespoły w naszej lidze nie muszą się już murować przed Lechem, Wisłą czy Legią bo normalnie atakując są w stanie te drużyny pokonać. Ta liga się bardzo wyrównała w dół.

Szanse są zawsze i wszędzie...

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
no już nie przesadzaj że grali kapitalny futbol bo większości spotkań nie bardzo dało się oglądać. Grali z kontry broniąc się m.in przeciwko Cracovii czy Jagielloni i często nie byli nawet lepsi ale mając lepszych wykonawców dobrze egzekwowali taktykę (wykorzystując bezradność rywali którzy pod bramką Lecha dostawali paraliżu nóg a czasem mózgu). Ale owszem zagrali też poprawne mecze (Arka, Lechia, Legia). Także bądźmy sprawiedliwi

Problem w tym że nawet najsłabsze zespoły w naszej lidze nie muszą się już murować przed Lechem, Wisłą czy Legią bo normalnie atakując są w stanie te drużyny pokonać. Ta liga się bardzo wyrównała w dół.

Szanse są zawsze i wszędzie...

Chodziło mi raczej ogólnie o całą rundę i a nie każdy jeden pojedynczy mecz , bo tak jak pisałeś że były słabsze mecze. Póki co nasza liga wydaje się wyrównana ale poczekaj jeszcze 3-4 kolejki i wszystko wróci do normy.

bayern91 0

bayern91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie o to chodzi ze nie moga grac lepiej ale patrzac realistycznie to jezeli te 2 druzyny beda grac w optymalnej formie to tak na prawde Lech nie bedzie mial szans, a liczenie na dolki przeciwnikow jest troche smieszne.
Ja nie patrze tez na Lecha przez przekroj slabszych spotkan tylko realistycznie:]
Chodzi mi tez o to zeby sie nie podpalac po pierwszym dobrym meczu tylko poczekac az sie sytuacja w grupie rozwinie, zeby nie bylo tak ze w tej chwili mowicie ze Lech wyjdzie z grupy a potem bedzie placz i zgrzytanie zebow:;/:

Status
Zamknięty.