>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Grecja w sezonie 2019/2020 - Newsy, Transfery, Zakłady Długoterminowe, Typy

ibis 16,5K

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Polska

Zapraszam do dyskusji oraz do podawania typów popartych analizą.

W 10,3K

wielki_gracz

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka Nożna - Grecja, Puchar Grecji
Godzina: 15:30
Spotkanie: AO Xanthi - OFI Kreta
Typ: 1
Kurs: 1,59
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Jest to druga runda pucharu Grecji, która jest podzielona na grupy, gdzie w 8 grupach znajdują się po 4 zespoły i z każdej grupy awansują po 2 najlepsze teamy. Jest to dopiero początek zmagań ale myślę, że w tej grupie głównym faworytem do awansu jest zespół Xanthi. Oba zespoły spotkały się 3 dni temu w niedzielę w meczu ligowym i na własnym stadionie zwyciężyli gracze Xanthi 3-0. Myślę, że również w tym spotkaniu gospodarze zwyciężą. OFI Kreta to po prostu słabszy zespół pogrążony w kryzysie i mający własne problemy. W tym sezonie zespół z Krety nie wygrał jeszcze meczu i myślę, że bardziej niż na tym pucharze będzie się skupiał na grze w lidze aby zacząć punktować i próbować opuścić strefę spadkową. Kolejny mecz ligowy grają za 3 dni u siebie z AEK Ateny i myślę, że to ligowe spotkanie będzie dla nich ważniejsze niż ta pucharowa potyczka. Po stronie gości z pewnością nie zagra dzisiaj obrońca Papazoglou, który w niedzielę z powodu kontuzji opuścił boisko już w 9 minucie meczu. Dla mnie Xanthi to dużo mocniejszy zespół i u siebie myślę, że po raz drugi w ciągu kilku dni zwycięży z tym rywalem.
⛔ 0-0

adrian715 2,5K

adrian715

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Czy któryś z obecnie dostępnych bukmacherów ma zakład na kartki w dzisiejszym meczu PAOK&#39;u?

S 272

snaxi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Atromitos - PAOK
Typ: PAOK
Kurs: 1.65
Większość osób co ma jakaś wiedzę na temat ligi greckiej doskonale wie o współpracy między tymi klubami i ich relacjach. PAOK wypożycza swoich graczy właśnie do gospodarzy, jednak haczyk jest taki że w tym meczu nie będą mogli zagrać bo zabraniają im tego warunki umowy, nie zagrają: Chatzisaias Dimitris (obronca 8/0), Gianoulis Dimitris (pomocnik 8/0), Koulouris Efthymios (napastnik 8/7), Vasilakakis Theodoros (pomocnik 6/1).

skomo93 0

skomo93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina : Piłka nożna - Grecja, Super League
Godzina : 18:00
Spotkanie : Smyrnis - Atromitos
Typ : 2
Kurs : 1,72
Bukmacher : ForBet
Analiza :
Pierwszy typ,mam nadzieję że trafiony.Smyrnis - czerwona latarnia ligi,jeden remis,reszta porażki.Na początku listopada wygrana 5:0 lecz był to mecz pucharowy z drużyną z 3 ligi więc poziom mów sam za siebie.Z kolei Atromitos,jedna z czołowych drużyn ligi greckiej,aspirująca co sezon do TOP4.Podrażnieni porażką w ostatniej kolejce z Olympiakosem 1:2 będą chcieli wywieźć z terenu rywala cenne 3 punkty.Może pomóc w tym lider klasyfikacji strzelców, 22-letni napastnik Atromitosu i reprezentacji Grecji Efthymios Koulouris.W poprzednim sezonie padły wyniki 1:1 oraz 0:3 dla Atromitosu.W tym sezonie : Smyrnis dom 0-0-5 , Atromitos goście 3-1-0.Widzę w tym meczu zwycięstwo gości.

ibis 16,5K

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Polska
Liga Grecka zawieszona ‼️ Sędzia Thanasis Tzilos został ofiarą pobicia przez kibiców przed swoim domem, w wyniku którego doznał urazu głowy i nóg. Po nałożeniu kilku szwów został wypisany ze szpitala. Całe zajście wywołało oburzenie wśród innych sędziów Ligi Greckiej, którzy postanowili zaprotestować i nie prowadzić spotkań najbliższej kolejki

T 2,5K

trema11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
emmerich
Witam,zaglądamy dzisiaj na puchar Grecji.
Paok-Panachaiki
Typ-BTTS
Kurs-2.3
Jest to rewanżowe spotkanie,w 1 meczu była duża niespodzianka po kursie ponad 10 i gospodarze wygrali 2-1,na obie strzelą był kurs ok 3.
Dzisiaj rewanż,faworyt wyrazny,pewnie to wygra ale myślę że nie do zera.
Gości stać było na 2 bramki u siebie to i 1 powinni strzelić na wyjezdzie.
Kurs jest ok więc trzeba to uderzyć.
Powodzenia.

shadow89 5,9K

shadow89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka nożna, Grecja, Super League
Godzina: 18:00
Spotkanie: Panathinaikos - AEL Larissa
Typ: 1 (handicap 0-1)
Kurs: 2.49
Bukmacher: fortuna
Analiza: Na pięć ostatnich bezpośrednich pojedynków gospodarze wygrali 4 (w tym trzy różnicą min 2 bramek) i jeden zremisowali. Ponadto Panathinaikos na swoim stadionie gra bardzo dobrze, na 8 spotkań wygrali 6 i dwa zremisowali, legitymując się stosunkiem bramek 17:5. Natomiast Larissa na wyjazdach spisuje się beznadziejnie: na 7 spotkań przegrali 5, 1 remis i 1 zwycięstwo oraz stosunek bramek 3:10.
Jak widać z przedstawionej analizy Panathinaikos strzela u siebie średnio 2 bramki przeciwnikom, natomiast Larissa na wyjazdach zdobywa bramkę w mniej niż co drugim meczu. Liczę że dziś będzie podobnie i typ okaże się zwycięski.
Panathinaikos poprzez karę odjęcia 6 pkt w Greckiej Super League musi gonić czołówkę jeśli na przyszły rok chce grać w europejskich pucharach, dlatego przewiduję ich łatwe zwycięstwo - minimum dwubramkowe. A kurs bardzo zachęca do pogrania handi - na zwycięstwo Panathinaikosu w meczu jest kurs tylko 1.47.

T 2,5K

trema11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
emmerich
Olympiakos - AEL Larissa
Typ-btts
Kurs-3
Liga grecka jest ciężką ligą do typowania btts,ale taki kurs jaki oferują buki nie uszedł mojej uwadze,gram to z pewną obawą i nie namawiam do stawiania,chyba że ktoś lubi ryzyko.
Ostatni mecz Oly wygrało z Larissą u siebie 4-1,więc tego 1 gola jakoś wcisneli.
Goście w ostatnich meczach całkiem jak na nich przyzwoicie 1-3-1,myślę że łomot dostaną,ale i też rez ukłują.Typ przeciwko Bukowi i jego kursom.

T 2,5K

trema11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
emmerich
PAOK - Olympiakos
Typ-over 2.5 3-1+++
Kurs-2.3
Typ-btts +++
Kurs-2.05
Uderzam znowu w ligę grecką,spotkanie na szczycie,lider kontra wicelider.Buki sugerują że będzie to spotkanie z małą ilością goli,ja z kolei uważam że dzisiaj min te 3 bramki zobaczymy.
Jak spojrzałem w ich bezpośrednie mecze to rzuciło mi się że od 6 meczy nie było w nich bts-a,więc już chyba najwyższa pora żeby te statystyki poprawić.Kto wygra to nie wiem ale myślę że jakies 1-2 lub 2-1 będzie.
Powodzenia,kurs jest dobry to trzeba grać

deserteagle 180

deserteagle

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panaitolikos - PAS Giannina
Kurs: 2.10 (STS)

Wynik: 1:0 ✅

Liga grecka. Swego czasu dała mi trochę zarobić. Stawiam na zwycięstwo gospodarzy, którzy chociaż grają dość nierówno (od zasłużonego i pewnego zwycięstwa nad ligowym potentatem Panathinaikosem, aż po remis ze słabszą &quot;ligowo&quot; Larissą by na koniec zaliczyć wpadkę z Levadiakosem błąkającym się w niższej części tabeli). Gospodarze trochę skomplikowali sobie ligę na własne życzenie ponieważ razem z Xanthi i Lamią mają tyle samo punktów więc każdy mecz w takiej sytuacji będzie robił przysłowiową &quot;różnicę&quot;. Panaitolikos ma słabszego przeciwnika niż np. Lamia która mierzyć się będzie 28.02 z dużo trudniejszym przeciwnikiem - Olympiakosem. Mając to na uwadze myślę, że gospodarze nie przepuszczą okazji do małej ligowej &quot;ucieczki&quot;. Pewnie będzie to skromne zwycięstwo w stylu 1:0 lub 2:0.
Edit: No i gitara :cool:. :beer:

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kibic-zwierze +5 Punkty (Brawo)
Camilla P. 10K

Camilla P.

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznań
Godzina: 16:00
Spotkanie: Xanthi - Panetolikos
Typ: Xanthi wygra mecz/ under 3,5 FT 
Kurs: 2,45
Bukmacher: STS

Analiza:

Dzisiaj mecz mało zauważalny w Europie ale czy może to dziwić gdy wszyscy skupiają się na spotkaniu Barcelony z Realem? Nawet Bundesliga zeszła nieco w cień patrząc na powyższe typy. Ja jednak wybrałam spotkanie na Pigadeia Arena. Dlaczego?
Xanthi ostatnio grał trudne mecze doznając dwóch porażek z PAOK oraz minimalnej z AEK Ateny. Dzisiaj podejmują ostatni zespół tabeli. Panetolikos to outsaider bez zwycięstwa w lidze!
Na 14 dotychczasowych meczów tylko cztery zremisowali (jedyny remis na wyjeździe to bezbramkowy z Lamia), pozostałe to porażki. Zdecydowany kandydat do spadku i wiele wskazuje, że tak się stanie.

Według mnie jeśli Xanthi nie zlekceważy piłkarzy z Agrinio to powinni ze spokojem zainkasować komplet punktów. Dokładam linię poniżej 3,5 bramki w meczu dla podniesienia kursu. 

W 10,3K

wielki_gracz

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka Nożna - Grecja, Super League (grupa mistrzowska)
Godzina: 20:30
Spotkanie: AEK Ateny - Panathinaikos Ateny
Kurs: 1,62
Bukmacher: STS
Analiza:
Tabela grupy mistrzowskiej:
kup.jpg
AEK u siebie ma bilans 9 zwycięstw, 3 remisów i 1 porażki, natomiast goście na wyjazdach zanotowali 4 zwycięstwa, 6 remisów i 3 porażki. Dla Panathinaikosu każdy mecz już jest meczem o przysłowiową pietruszkę, gdyż bez względu na zajęta pozycję zespół ten nie zagra w Europejskich pucharach, bo został z nich wykluczony. Więcej o tej sytuacji możecie poczytać pod poniższym linkiem:
https://www.novasports.gr/podosfair...65xNmR9CGUioBRPTB4HT4bLH6NPgZHtW9A8x9ckUIe4K4

AEK walczy o drugie miejsce z PAOK-iem, które da możliwość gry w eliminacjach Ligi Mistrzów. Z pewnością będą mocno zmotywowani na ten mecz derbowy i co najważniejsze praktycznie w najmocniejszym składzie. Jedynie pod znakiem zapytania stoi występ napastnika Araujo (5 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie). Panathinaikos z kolei z mnóstwem wewnętrznych problemów. Wiadomo, że po ostatniej kolejce w grupie mistrzowskiej z zespołu odejdzie trener jak i wielu zawodników, tak więc wątpię, że tutaj ktoś w tych derbach będzie "umierać" za ten zespół i korzystny wynik. Napewno wśród gości nie zagrają Pougoura, Perea i Beck. Panathinaikos bez motywacji, z piłkarzami, którzy wiedzą, że po sezonie odejdą i trenerem, który również odejdzie. Myślę, że AEK tutaj wygra bez większych problemów
1-1

Ostatnia edycja:
djkruko 847

djkruko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
olkusz
Dyscyplina: Piłka Nożna - Grecja, Super League (grupa mistrzowska)
Godzina: 20:30
Spotkanie: AEK Ateny - Panathinaikos Ateny
Kurs: 1,62
Bukmacher: STS
Analiza:
Tabela grupy mistrzowskiej:
Pokaż załącznik 626
AEK u siebie ma bilans 9 zwycięstw, 3 remisów i 1 porażki, natomiast goście na wyjazdach zanotowali 4 zwycięstwa, 6 remisów i 3 porażki. Dla Panathinaikosu każdy mecz już jest meczem o przysłowiową pietruszkę, gdyż bez względu na zajęta pozycję zespół ten nie zagra w Europejskich pucharach, bo został z nich wykluczony. Więcej o tej sytuacji możecie poczytać pod poniższym linkiem:
https://www.novasports.gr/podosfair...65xNmR9CGUioBRPTB4HT4bLH6NPgZHtW9A8x9ckUIe4K4

AEK walczy o drugie miejsce z PAOK-iem, które da możliwość gry w eliminacjach Ligi Mistrzów. Z pewnością będą mocno zmotywowani na ten mecz derbowy i co najważniejsze praktycznie w najmocniejszym składzie. Jedynie pod znakiem zapytania stoi występ napastnika Araujo (5 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie). Panathinaikos z kolei z mnóstwem wewnętrznych problemów. Wiadomo, że po ostatniej kolejce w grupie mistrzowskiej z zespołu odejdzie trener jak i wielu zawodników, tak więc wątpię, że tutaj ktoś w tych derbach będzie "umierać" za ten zespół i korzystny wynik. Napewno wśród gości nie zagrają Pougoura, Perea i Beck. Panathinaikos bez motywacji, z piłkarzami, którzy wiedzą, że po sezonie odejdą i trenerem, który również odejdzie. Myślę, że AEK tutaj wygra bez większych problemów
Warto dodać że liga grecka wraca po przerwie i tylko na 3 kolejki, a AEk jak widać po tabeli punkt straty do Paok gdzie paok zagra z olympiakosem który i tak jest mistrzem ale musi zagrać pierwszym składem by się zgrywać po przerwie. I te problemy panathinaikosu jak najbardziej prawdziwe. A nie jak w typach dniach jeden pisze że w Serbii spadają a drugi że w Austrii drugiej lidze nie spadają, a w każdym przypadku jest odwrotnie.