>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Granie kilkunastu over 0.5

Status
Zamknięty.
takon 37

takon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam.
Oczywiście taki &#39;wirtualny system&#39;

Stan początkowy : 100 PLN

Wybieramy mecze over 0.5 na cały mecz.
Kursy oscylują w granicach 1.02 - 1.08
Średnio potrzebujemy 10-15 meczy.
Układamy ako oscylujące w granicach 2.0

1 Kupon
100 * 2
=
200

2 Kupon
200 * 2
= 400

3 Kupon
400 * 2
= 800

4 Kupon
800 * 2
= 1600

Wypłacamy 1500 i zaczynamy od początku.
Czyli musimy trafić 4 razy z rzędu. Niektórzy uważają, że to nie ma szans powodzenia, granie małych kursów. Jednak spróbujmy. Od jutra gramy na sucho. Komentarze mile widziane, a jak pójdzie ? Zobaczymy.

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Polecam przenieś do działu KUPONY
////////////////////////////////////
UWAGA ! MOJE TYPY NIE SA ANALIZOWANE ! TO TYLKO SYMULACJA SYSTEMU !
To proponuje przenieś do działu Chybił trafił - bo granie po kursach nazywanie Systemem trochę śmieszne jest

takon 37

takon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale ja niczego nie stawiam, tylko robię symulację czyli testuje system.
Dzień pierwszy:
1. Frosinone v Atalanta 1.083
2. Augsburg v Bochum 1.062
3. Le Havre v Chateauroux 1.10
4. Tromso v Molde 1.04
5. Eskisehirspor v Konyaspor 1.083
6. Glenavon v Cliftonville 1.04
7. Racing santander v Valencia 1.062
8. IFK Goteborg v Karpaty LVIV 1.05
9. FC Kopenhaga v Aalesund 1.03
10. Almere City FC v Sparta Rotterdam 1.02
11. Apeldoorn v Helmond Sport 1.03
12. FC Den Bosch v Fortuna Sittard 1.012
13. Go Ahead Eagles v Veendam 1.03
14. Maastricht v Emmen 1.03
KURS: 1,919
tak dużo meczy ponieważ niskie kursy strasznie, wybrałem co się dało z bet365.
Jutro liga angielska, a w lidze angielskiej zawsze są większe kursy, tak więc jest OK ! :]
UWAGA ! MOJE TYPY NIE SA ANALIZOWANE ! TO TYLKO SYMULACJA SYSTEMU !

coldsex 15

coldsex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Troche przy dużo meczy jak na jeden dzień może jak by to na parę dni rozłożyć ale i tak powodzenia

takon 37

takon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie, nie lepiej. Kursy od 1.15 do 1.33. Wiem bo grałem i analizowałem po 5 godzin, a głupi fart i gol padł. Chociażby honorowe zachowanie gol za gol.

edit//
W przypadku - 3.5 gola wyniki które nas zabiją to 2-2, 3-1, 3-2,4-0 itd ... Dość często się zdarzają.
A w przypadku over 0.5 zabija nas tylko 0-0 które statystycznie rzadko pada. Na razie gram bez analizy, bo uważam, że jest to bez sensu, ale może jak system się sprawdzi, zacznę analizować każde se spotkań.

coldsex: Tu masz rację. Twój pomysł, też może okazać się skuteczny. Ale na razie, na razie gram spotkania na jeden dzień żeby sprawdzić. Mój system rozplanowany na kilka dni, powiedzmy że większość meczy liga angielska i myślę, że spory plus. Nie wiem dlaczego, ale liga angielska pasuje mi do grania tego systemu. Co prawda, zdarzają się tam mecze 0-0, ale odpowiedni dobór meczy i OK ! ????

----
Cezar miał swojego Brutusa, ja też go mam. Nie można nazwać systemem gry bez analizy ? Chybił trafił ? ???? No cóż, jak wcześniej wspomniałem, jak będę grał za $ być może zajmę się analizą. Tymczasem zobaczymy Ty mój Brutusie.

msjr 0

msjr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
;p
ale jaki odpowiedni wybor meczy skoro nie selekcjonujesz spotkan? To tak jakby pojsc do multifooda wladowac na talerz co sie da zaplacic za to a nastepnie wyrzucac z talerza to czego nie chcesz.
Albo robisz masowke i wrzucasz co popadnie (i udawadniasz sobie to co z gory jest wiadome - tak zdarzaja sie mecze z wynikiem 0-0) albo robisz selekcje i tym momencie nie jest to zaden system

takon 37

takon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nastepnym razem prosze czytac ze zrozumieniem WSZYSTKIE POSTY. Nie selekcjonuje meczy gdyż nie mam tyle czasu, grając na sucho. Gdy będę grał za $ wtedy zajmę się analizą. A teraz proszę poczekać do czwartku. Ten system rozplanowałem na 4 dni. Gdy będę grał za pieniądze, może lekko zmodyfikuje system i będę grał jak kolega wcześniej pisał - nie spotkania z jednego dnia, a zdarzenia z kilku dni na jednym kuponie. Gdybym nie napisał, że tych zdarzeń nie analizuje nie było by problemu :-| Napisałem by była to przestroga dla typerów, którzy chcą te typy grać za prawdziwe pieniądze.:razz:
Test to test ????

msjr 0

msjr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
;p
ok ale nie analizujac tych spotkan i tak dojdziesz do smutnej prawdy (w tym przypadku) ze padaja wyniki 0-0. Grajac ako ponizej 2,0 musi wejsc Ci przynajmniej 1,1/2 kupony zebys byl na 0. Zeby wyjsc na plus musi Ci wejsc naprawde duzo meczy.
Pisze, bo kiedys dawno dawno temu kiedy rozpoczynalem przygode z zakladami testowalem ten &quot;system&quot;

coldsex 15

coldsex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja bym grał tak jeden kupon za 100 na 5dni od pn do czw i 2 kupon tez za 100 od pt do niedzieli i 2 tydzien za 200 2 kupony i tak dalej i tak dalej

takon 37

takon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
1 mecz niestety nie wszedł.

Dobry pomysł ????
Tak więc mój system + twoje dopracowanie doprowadziło by do wygraniu 1500 w dwa tygodnie, co za tym idzie 3000 ✅ na miesiąc.
Tyle, że każdy kupon musiałby wejść, czyli jest to nierealne.

coldsex 15

coldsex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wszedł 1 mecz na 14 w ciągu dnia to Ci powiem nawet jak na chybił trafił całkiem niezły wynik przy lepszym doborze drużyn albo przynajmniej lig by było o wiele lepiej myśle.

takon 37

takon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Coldsex : ) PW

// a mecz nie wszedl typowo overowy - holandia.

yem-uoniaki 4,1K

yem-uoniaki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oswiecim
Jeśli jesteś przy kasie, to zmniejsz liczbę spotkań, zwiększ stawkę i zagraj. Owszem, na papierze wszystko fajnie wygląda, jednak w &quot;realu&quot; zawsze jest nuta niepewności, nawet przy najmniejszym z możliwych overów, czyli takich, jakie, jak to nazwałeś &quot;testujesz&quot; . : )

trutana 211

trutana

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Siemianowice Slaskie
ewentualnie przemysl czu nie strzelić 2 razy na -2,5 po kursie 2 , narazie pykam na -3,5 dział kupony jesli polegnę gram 1 strzał na -2,5

Y 1

yarvin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja dzisiaj angielską 12 spotkań dałem na 1 kuponie.Kurs 1,87 i wszedł.2 kupon 6 spotkań i też wszedł.Kurs 1,30.Tak,że w tym jednak musi coś być.

takon 37

takon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Powoli dochodze z systemem do perfekcji. Jak ktoś znalazłby wole środki to proszę o PW

====
yarvin, jak już pisałem liga angielska jest do tego dobra, ale jeśli gra się na pieniądze to musi być analiza.

coldsex 15

coldsex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przetestuje ten system w swoim temacie z kuponami zapraszam do zaglądania;)
Narazie będą kupony jednodniowe gdyż gotówkę na zabawę z bukamecherka będę miała za jakiś czas sprawdze róznę kombinacje systemowe.

takon 37

takon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak juz mowilem system dochodzi do perefkcji, lekko odbiega od poczatkowych planow, ale nie chce zapeszczac, no i nie poinformuje o nim zbyt wielu osob, bo w koncu bukmacherzy zablokuja over 0.5 po wygranych ???? Uwazam, ze moj dopracowany system jest godny polecenia.
oraz ponawiam prośbę o kontakt pw, osób które mają wolne środki i nie boją się ryzyka.

takon 37

takon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
hm. Uwazasz, ze jestes fajny teraz? Jesli Ci sie nie podoba - nie wchodz.
System mam juz dobry i jesli duza liczba osob zaczelaby to grac, wygrywac uwazasz cwaniaku, ze buk dalby sie ogrywac ? Dla nich nie problem usunac jeden zaklad z ich oferty.

Status
Zamknięty.