>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Grand Prix Malezji 2-4.04.2010 [3]

Status
Zamknięty.
V 0

velipe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Postawiłem, że Alonso będzie sklasyfikowany. Został Sklasyfikowany tylko, że nie ukończył całego wyścigu
Czy w STSie też będzie sklasyfikowany ?

S 38

szczurek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No cóż dziwna sprawa. ???? Pojechałem do rodziny w piątek, i zostawiłem Snajperowi analizę na zwyciestwo Hamiltona w wyscigu (dzieki serdeczne za wklejenie ???? ). Jak widzę nie tylko ja byłem przekonany że nasz murzynek będzie bardzo groźny. Pogoda w kwalifikacjach przewróciła wszystko do góry nogami. Jednak i tak Lewis zanotował fantastyczny występ. Przyznam się, że kiedy Hamilton jechał drugi, błagałem niebiosa o deszcz. Gdyby wtedy luneło, wszyscy musieliby zjechać po deszczówki, i Hamilton byłby w świetnej sytuacji. Ogólnie wyścig ciekawy, z zaskakującymi rozwiązaniami (świetny start Vettela). Oby lepiej poszło nam typowanie w Chinach.

batoniq 64

batoniq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
cybeRPrzestrzen
Postawiłem, że Alonso będzie sklasyfikowany. Został Sklasyfikowany tylko, że nie ukończył całego wyścigu

Czy w STSie też będzie sklasyfikowany ?

Liczą się zawsze oficjalne wyniki ;) czyli w tym przypadku, pomimo awarii silnika, Alonso ukończył wyścig na 13 miejscu, co pokazuje tabelka na poprzedniej stronie :cool:

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Fortuna rozlicza De la Rosa jako zwrot :/
a na BFAIR latwa kasa ???? Tak latwo jeszcze nigdy nie wygralem ???? po info na Polsacie ze De la Rosa ma juz koniec na Bfair jeszcze przez dobre 10min mozna to bylo grac ja zalapalem sie na kurs 6 LAY

Status
Zamknięty.