>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

gramy sobie tak

astana 439

astana

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kudowa
Mały zakład z kolegą zmobilizował mnie do bardziej aktywnej gry,moim zadaniem jest ugrać w skali miesiąca 300e,startuje z kapitaem 150e,postaram się w miarę szybko załatwić sprawę,aby trunek nie zwietrzał.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
edi8 +23 Punkty (Powodzenia! :))
astana 439

astana

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kudowa
Witam,zdecydowałem się na aktywną grę, póki co wyniki są dobre ,na 33 rynki mam 3 wtopy,rekordowa -35e na Galacie,reszta na plus,łącznie zarobione przez 2 dni ponad 100e.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
zastanawia mnie od pewnego czasu, jaki sens ma wklejanie bilansów tutaj co jakiś czas?

astana 439

astana

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kudowa
Witam,jest to swoisty notatnik wyzwań,być może ktoś zachęci się do tradingu obserwując wyniki.Moim zdaniem jest to najprostszy zarobek.http://scr.hu/5bxi/tcbbx

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Na pewno nie zachęciz nikogo, pokazując mu tylko statystyki i wyniki ;)
równie dobrze mogę pokazać że wygrałem 6 w lotka i na tej samej zasadzie zachęcać kogoś do gry.
Także prowadź dziennik, jeśli tak.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,jest to swoisty notatnik wyzwań,być może ktoś zachęci się do tradingu obserwując wyniki.Moim zdaniem jest to najprostszy zarobek.http://scr.hu/5bxi/tcbbx

Jeszcze jakbyś zaprezentował jak grasz... Może by ktoś mógł z tego skorzystać, bo sam efekt gry to nie wszystko.

S 45

sikorrrr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na pewno nie zachęciz nikogo, pokazując mu tylko statystyki i wyniki ;)
równie dobrze mogę pokazać że wygrałem 6 w lotka i na tej samej zasadzie zachęcać kogoś do gry.
Także prowadź dziennik, jeśli tak.
A ja myślę, że statystyki i wyniki są jedynymi elementami które mogą kogokolwiek zachęcić ;)
Przecież jak chodzisz w nowy biznes, pytasz się ile możesz zarobić, no a jak wiadomo (albo i nie) każdego to interesuje na wstępie
Aco do sposobu gry, może warto napisać na priv? Być może się człowiek więcej w ten sposób dowie

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Na takiej zasadzie to działają bukmacherzy i kasyna właśnie. Pokazując ile można zarobić, niekoniecznie pokazując jak, ile będziemy musieli zainwestować w naukę, aby zacząć osiągaćtakie rezultaty ;)

S 45

sikorrrr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na takiej zasadzie to działają bukmacherzy i kasyna właśnie. Pokazując ile można zarobić, niekoniecznie pokazując jak, ile będziemy musieli zainwestować w naukę, aby zacząć osiągaćtakie rezultaty ;)

A czy Ty napisałeś o tym jak grać? Czy o tym by zainteresować kogoś? Odnoszę się do tego co napisałeś ???? Takie screeny właśnie wzbudzają zainteresowanie.
A nauka oczywiście musi kosztować, jednego mniej, drugiego więcej, zależy od osoby

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
gratuluję argumentów na poziomie &quot;to zrób lepiej&quot;, żegnam ;)
autorowi życzę powodzenia, ale wątpię żeby to kogoś zaciekawiło szczególnie, skoro widzi tylko zysk, ale nie wiadomo co sie dzieje po drodze ;)

S 45

sikorrrr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
gratuluję argumentów na poziomie &quot;to zrób lepiej&quot;, żegnam ;)

autorowi życzę powodzenia, ale wątpię żeby to kogoś zaciekawiło szczególnie, skoro widzi tylko zysk, ale nie wiadomo co sie dzieje po drodze ;)

Nie zrozumieliśmy się ???? nie chciałem, byś Ty coś napisał co zaciekawi. Nieważne, astana prowadzi blog jak chce, a jak ktoś chce się nauczyć grać, to w googlach znajdzie, albo bezpośrednio myślę na priv u astany ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
astana +5 Punkty (zgadza się)
astana 439

astana

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kudowa
Witam,całkowicie się zgadzam z Sikorrrem,teraz biorę się za naukę o konikach,ciekawą sprawą jest ustalenie dla mnie nowych wyzwań,bo w zasadzie to nie wiem co chcę osiągnąć,a bez tego to ani rusz.Pozdrawiam,jak doszkolę się w końskim temacie to coś nowego napiszę.

astana 439

astana

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kudowa
Po małych stratach na konikach pora coś odegrać,cel na wekeend to 75e.

astana 439

astana

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kudowa
Witam,początek nowego półrocza niejako zmusił mnie do zastanowienia się nad własną grą,postanowiłem nieco zmienić zasady,priorytetem będzie stopniowe budowanie kapitału,w założeniach chcę sprawdzić jak będzie to wyglądało w dłuższym okresie czasu.Analiza wyników w pierwszym półroczu dowodzi,iż niestety nie dorosłem do tenisa,muszę tutaj dużo zmienić lub zrezygnować ,inne rynki wyglądają zadowalająco.