>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Graj i wygrywaj mecze popartke krótka analiza!

kensins 228

kensins

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam w tym temacie bede podawal moje single,duble narazie gram 4fun, ale typy jak najbardziej przemyslane , gdy bedzie wychodzilo mi to calkiem ladnie zaczynam grac w necie . Siemano

kensins 228

kensins

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Aberdeen- Ross County
Typ: 2x
Kurs: 1.68
Wynik: 0:1 ✅ ????

Analiza : Te dwie drużyny dzieli zaledwie 1 pkt, ale to oni moim zdaniem odniosą korzystne rezultaty na boisku. Goście w ostanich 5 meczach nie przegrali ani jednego meczu , gospodarzom idzie gorzej, postawilem tutaj zaklad z remisem gdyż wielce prawdopodobny jest tutaj wynik 0;0, wiemy tez ze goscie walcza o VICE Lidera ligi szkodzkiej (na chwile obecna ) ich ostatni wspolny mecz ktory sie odbyl w grudniu 2012 r zakończył sie wynikiem 2:1 dla dzisiejszych gości , myśle ze oni będą dominowac na arenie gdyż oni znajdują sie na 2 lokacie w calej lidze druzyn ktore dysponują najlepsza grą na boisku.
Wysoka forma dysponuje środkowy drużyny Ivan Sproule, który potrafi strzelać piękne bramki jak i doskonale asystując przy bramkach jego zespołu.
------------------
Pomogłem , podziękuj ????

kensins 228

kensins

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
PSG- Marseille
Typ: 1
Kurs: 1.57
Wynik: 2 : 0 ✅ ????

Analiza: Na początek analizy zapraszam wszystkich do obejrzenia tego meczu.
PSG! tak ze Zlatanem i Lavezzim na czele, zespół który z meczu na mecz sie rozwija, Lider Francuskiej ligi , wygrywajacy w LM , mysle ze bardzo bedzie chcial ten zespół probowac siegnąć po kolejny puchar jaki jest Puchar Francji.
Ciekawa sprawa bo te dwa zespoły 2 dni temu grały miedzy sobą, gdzie gospodarze wygrali 2:0 po bramce samobojczej Kalu i bramce Zlatana. Myśle ze na boisku powinnien sie pojawic Beckham, któremu w ostanim meczu wystarczyło 15 min gry by w prasie i mediach o nim mówiono , piekne zagranie Davida dało bramke dla PSG przeciwko Marseille. PSG jest to zespół, który w lidze ma strzelonych najwięcej bramek i najmniej straconych to o czymś świadczy prawda ? Kilka zdan o gosciach.
Nie zapomijmy ze graja tam bracia Ayew którzy pokazują nam calkiem dobry futbol , ale mysle ze goscie na ten mecz nie dadza rady tak jak mowilem PSG z meczu na mecz staje sie silniejszy i stwarza coraz wieksze zagrozenia przeciwnikom, Marseille nie jest w dobrej formie, porazka z Nancy 3 tygodnie temu i remis ze słabym Evian TG.

kensins 228

kensins

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bragga - Benfica
Typ: Benfica , remis = zwrot
Kurs.1.50
Wynik:
0:0 ZWROT

Analiza: Dzisiaj o godz 20.45 polskiego czasu zmierza sie dwa portugalskie zespoły, które walczą o Puchar Portugalii. Benfica zespół który gra na wysokim poziomie zmierzy sie ze środkowy zespołem Portuguese Liga. Benfica w lidze nie przegrala zadnego meczu wygrywajac 16 remisujac 4 jest na II miejscu w tabeli , pokazuja naprawde dobra gre jak i forme w ostanich kolejkach , mysle ze ten zespół z takim przeciewnikiem jak Bragga nie powinni przegrac, w obydwu zespolach mamy 2 znakomitych strzelajacych
Cardozo O.(Benfica 14 bramek) i Eder (Bragga 13 bramek), zachecam tez to grania over 2,5 gdyz dwa te zespoły w ostanich 5 kolejkach na 4 mecze mieli statystyki +2,5 .
--------------------------
dodatkowy typ, który zachęcam do grania :
Bragga - Benfica over 2.5 @ 1.80

kensins 228

kensins

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wracam do typownia wplaciłem 30 zł na Betclic i zamierzam sobie pograc.
Zapraszam do komentowania i analizowania .
Pozdrawiam