>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gra z podpórką

M 0

mario768

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam czy w BAH można obstawić zakład z podpórką ,np. 1X (wygrana bądż remis) ,klikałem na (+) obok spotkania ,ale nic tam nie widze. Wcześniej grałem w STS ,w internetowy gram od 2 tygodni, prosiłbym o pomoc ,pozdrawiam.

porky 104

porky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Można grać, ale nie wszystkie mecze..
Tak jak pisałeś, klikasz w (+) i masz tam: &quot;Podwójna szansa&quot;, np.

Podwójna szansa 1X 12 X2
Widzew Lodz - Warta Pozna 1,04 1,18 2,53

EDIT.
Ok, znalazłem ,wielkie dzięki. ;) Już drugi raz mi pomogłeś odkąd tu jestem i to jak szybko :-D ,jeszcze raz DZIĘKI !!!

Nie ma sprawy. ;)

M 0

mario768

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ok, znalazłem ,wielkie dzięki. ;) Już drugi raz mi pomogłeś odkąd tu jestem i to jak szybko :-D ,jeszcze raz DZIĘKI !!!

xaryth 0

xaryth

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wygrana?
Nie chę zakładać nowego tematu więc zapytam tutaj:
Czy w bet-ate-home jest możliwość by zagrać zakład z opcją &quot;draw no bet&quot;?

vdv 66

vdv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Nie chę zakładać nowego tematu więc zapytam tutaj:
Czy w bet-ate-home jest możliwość by zagrać zakład z opcją &quot;draw no bet&quot;?
Niestety nie :-? W BAHu nie ma większości takiego typu ofert :cry: I w tym tkwi cały problem tego bukmachera ????

xaryth 0

xaryth

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wygrana?
No to szkoda.Jest to bardzo ciekawa opcja, która pewnie nie jednemu typerowi ratowała fundusze ????

Dziękuję za odpowiedz.

vde 119

vde

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wogóle nawet jakby były podpórki to w BAH jest to nie opłacalne ! Najniższe kursy 1x2 to co dopiero podpórki... w Expekcie można spróbować bo kursy o niebo lepsze...

vdv 66

vdv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Wogóle nawet jakby były podpórki to w BAH jest to nie opłacalne ! Najniższe kursy 1x2 to co dopiero podpórki... w Expekcie można spróbować bo kursy o niebo lepsze...

Tzn. Zakładu &quot;Draw no bet&quot; nie ma. Ale zakład: 1x, 12, x2 jest ;) Przeważnie jest, rzadko się zdarza,że go nie ma ????