>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gra tylko zakładów DNB

S 9

szczepx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
"my na wschód od Hollywood"
Witam
W typowaniu korzystam najczęściej z różnych serwisów bo albo nie mam czasu szukać albo nie mam szczęścia. Przez dłuższy czas grałem single z kursami 2-2,5 i w sumie wychodziłem na plus ale.... zauważyłem że znaczna większość meczów nietrafionych (około 90%) kończy się remisem. Dlatego zainteresowałem się typami DNB (bet365 ma najwięcej w ofercie)
Po większych poszukiwaniach znalazłem bloga gdzie osobnik podaje właśnie tylko typy DNB i całkiem nieźle to wygląda.
Linka nie podaje z powodu regulaminu ale jak jest ktoś ciekawy to PW.
Będę tu podawał jak testowanie gry DNB wygląda na bieżąco

kumek 0

kumek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak byś mógł to wpisuj w tym temacie chociaż po jednym typie dziennie albo co jakiś czas.
Też grałem kiedyś przez jakiś czas typy DNB ale mi to nie szło najlepiej.

S 9

szczepx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wczoraj zacząłem
double Lugano DNB (1,33) ZWROT + Dundalk DNB (1,55)✅
ogólnie osoba od której biorę te typy jak narazie wyrabia trochę ponad 50% yield (takie jest info na blogu)
no ja mogę potwierdzić że od piątku nie oszukuje na pewno ale jak było wcześniej tego nie wie nikt

kumek 0

kumek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak dasz radę to podaj typy na dziś w tym temacie. Możliwe, że będzie to dobry sposób na granie.

S 9

szczepx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z góry przepraszam że czasem podam po czasie ale rzadko siedzę przy kompie jak dostaje typy, ale na pewno jak mi się uda to dam na forum, dziś dostałem
QPR dnb [1,50] ✅ + Jena dnb [1,95] ZWROT

kumek 0

kumek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak narazie typy wchodzą lub są zwroty. Oby dalej bez wpadki. Ja osobiście zagrałem dziś DNB na Inter i ładnie weszło.

S 9

szczepx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
dzień po meczach ale tak jak pisałem, nie zawsze mam czas jeszcze na forum klepać bo popołudnia w biegu najczęściej
wczoraj dużo na plus AV dnb✅ + corby dnb✅ i wyszło fajne ako ponad 2 i jeszcze weszło
na dziś nic nie było bo w sumie mały wybór strasznie
jakby co to PW

B 65

barylkaq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
polecam ten system, jak dla mnie nie ma lepszego, z 200 zł zrobiłem już 2000 zł.

vde 119

vde

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To nie system a sposób na grę, Jeśli gram piłkę nożną to w 90% tylko własnie DNB , eliminuje ryzyko remisu.

S 9

szczepx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Witam
Wiem w sumie że to nie system ale nie wiedziałem gdzie założyć temat.
Odnośnie typów z tego bloga to na pewno na weekend nie będę w stanie podać, niestety. To jest blog płatny i nie mogę wykupić samego weekendu :/
Szkoda sam coś spróbuje

B 0

barti

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Widzę, że wszyscy poprzednicy są gorącymi zwolennikami DNB, zatem ode mnie powieje trochę pesymizmu, żeby nowicjusze nie potracili za dużo kasy. Otóż kursy na zwycięstwo przy DNB są dużo niższe aniżeli normalnie, a czasami zdarza się także, iż nasz faworyt w ogóle przegra mecz. Zatem odrabianie strat wymaga minimum 3 kolejnych zwycięstw i zero porażek. Zatem podstawa to odpowiednie typy.

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Widzę, że wszyscy poprzednicy są gorącymi zwolennikami DNB, zatem ode mnie powieje trochę pesymizmu, żeby nowicjusze nie potracili za dużo kasy. Otóż kursy na zwycięstwo przy DNB są dużo niższe aniżeli normalnie, a czasami zdarza się także, iż nasz faworyt w ogóle przegra mecz. Zatem odrabianie strat wymaga minimum 3 kolejnych zwycięstw i zero porażek. Zatem podstawa to odpowiednie typy.
Są niższe niż na czystą wygraną, ale wyższe niż na zwykłe 1X lub X2 - żadna nowość. Tylko skąd wiesz ile trzeba potem odrabiać na kolejnych meczach ewentualną porażkę? Jak gram DNB po kursach 1.5 to wystarczy zagrać 2 razy, jak 1.10 to 10 razy. Zwykłe gadanie
Wg ta opcja nadaje się na grę drużyn, które są faworytem i grają na wyjeździe. Kursy np. na Chelsea z Man Utd, Bayernem z Schalke przy DNB były bardzo zachęcające.

B 0

barti

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tylko skąd wiesz ile trzeba potem odrabiać na kolejnych meczach ewentualną porażkę?
Napisałem, że trzeba minimum 3 spotkania, żeby odrabiać straty. Oczywiście w skrajnym wariancie mogą być to 2 spotkania. Jednak zazwyczaj jest dużo więcej.

S 9

szczepx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
tak jak psiałem, nie miałem typów na weekend, nie mogłem opublikować więc tylko archiwum wkleję. wygląda całkiem OK
Poniedziałek
Ticket 32
Randers - Midtjylland 1 dnb / 1,65
Bohemians - Ostrava 2 dnb /1,45
stake 6 / win 8,35
Ticket 33
Galway - St. Patricks 2 dnb / 1,50
Molde - Tromso 1 dnb / 1,35
stake 3 / lost 3
Niedziela
Ticket 28
Kladno - Slovacko 1 dnb / 1,55
Valarenga - Odd Grenland 1 dnb / 1,50
stake 6 / win 7,95
Ticket 29
Esbjerg - Broendby 2 dnb / 1,85
stake 4 / return
Ticket 30
Toulouse - Auxerre 2 dnb / 2,00
stake 3 / win 3
Ticket 31
U. Craiova - Unirea 2 dnb / 1,45
Cordoba - Levante 2 dnb / 1,65
stake 5 / lost 5

Sobota

Ticket 23
Nurnberg - Dortmund 2 dnb / 1,60
stake 8 / win 4,8
Ticket 24
Preston - Leicester 2 dnb / 1,75
Lorient - Bordeaux 2 dnb / 1,70
stake 4 / lost 4
Ticket 25
Hertha - Schalke 2 dnb / 1,45
Wolves - Blackburn 1 dnb / 1,60
stake 5 / win 2,25
Ticket 26
Arsenal - Man City 2 dnb / 2,75
stake 3 / return
Ticket 27
St. Polten - Altach 2 dnb / 1,70
Lok. Moscow - Tomsk 1 dnb / 1,29
stake 2 / win 2,38

co sądzicie o tych meczach, warto sobie tym zawracać głowę ? z mojej oceny typy dobre a zabezpieczenie remis=zwrot dużo daje.
czekam na jakiekolwiek opinie byle sensowne

W 0

wojsed

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
typy, wszystko fajnei wygląda, tylko pytanie się nakłada, jak to byś chciał grać / grasz?
Czy jakaś progresja, czy może płaska stawka, a może zmienna przyniosłaby najlepszy dochód.

E 0

eurokozak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
A co to woógle znaczy ten skrót DNB. Bo jeszcze jakoś nikt nie napisał pełnej nazwy i nie wyjaśnił co to właściwie jest ?