>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gra systemem 2 z 3

panika 63

panika

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Witam mam pytanie do was...
Zamierzam grać tym systemem i pytam się was jakie kursy mniej więcej tych 3 spotkań dać żeby w razie wejścia 2 meczy wyjść na 0 a nie na minus.

I czy ten system jest w miare opłacalny.

K 0

kamien

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
sie biora dzieci?
System 2/3 to 3 kombinacje, a wiec aby wyjsc na plus ako 2 meczy z najnizszymi kursami musi przekroczyc 3.0 co daje kurs ~1.75 na pojedyncze zdarzenie
I czy ten system jest w miare opłacalny.
Kazdy system jest oplacalny, jesli ma sie dobre typy ;)

pigularz77 47

pigularz77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
moim zdaniem to jest mimo wszystko trudny system...bo obczaj nie latwo jest znalezc typy po 1.75 ????

panika 63

panika

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
moim zdaniem to jest mimo wszystko trudny system...bo obczaj nie latwo jest znalezc typy po 1.75 ????

To może daj jakiś fajny sposób zarobienia nie dużej ilości kasy...
Próbowałem już sporo rzeczy i chyba na takim wyszedłem najlepiej,chodź to tylko moje zdanie

phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Polski
najlepszy system związany z 2z3 to tzw. &quot;4&quot;, którą można postawić m.in. w fortunie.
polega ona na normalnej kombinacji AB, BC, AC i ABC - dzięki czemu potencjalna wygrana jest znacznie wyższa. Polecam, bo sam niejednokrotnie na takich taśmach, po 9-12 meczów wyciągałem po kilkaset, a nawet po tysiąc i więcej złociszy, za obstawione jedynie 4 :]

panika 63

panika

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
najlepszy system związany z 2z3 to tzw. &quot;4&quot;, którą można postawić m.in. w fortunie.
polega ona na normalnej kombinacji AB, BC, AC i ABC - dzięki czemu potencjalna wygrana jest znacznie wyższa. Polecam, bo sam niejednokrotnie na takich taśmach, po 9-12 meczów wyciągałem po kilkaset, a nawet po tysiąc i więcej złociszy, za obstawione jedynie 4 :]

Rozpiszesz mi to dokładnie i najlepiej jakie stawki dobierać do tego i jakie kursy.
Z góry dziękuje

panika 63

panika

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Rozpiszesz mi to dokładnie i najlepiej jakie stawki dobierać do tego i jakie kursy.
Z góry dziękuje

To jak rozpisze mi to ktoś...I jakie stawki dobierać...

Ew system 2 z 3

L 209

lukbor10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
L-ca
systemem to najlepiej grać już w miare duże kursy. masz dobre typki o kursach 2.0-2.2 to cisniesz system 2z3, jak wejda 2 to jestes na malutkim plusie, jak wejda 3 to masz dobre siano z kuponu.

C 0

czyzys

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
trzebinia
Jestem tu poczatkujacy, moze ktos mi powie jak sie obstaiwa takim seystemem 2z3 nei rozumie tego kompletnie, niech ktos jelsi moze napisze jakies mustyczne druzyny, i opisze dokladnie z kazdym stopniem co trzeba zrobic aby zatwierdzic taki kupon, i opisze rownierz co sie dzieje jesl ijeden mecz nie wejdzie ile stawka maleje itp. Oczywiscie mysle, ze bylo by duzo osob za tym, choc pewnie taki temat jzu moze tu istnieje, ale jelsi to nei przeszkadza to byl bym baardzo wdzieczny.