>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gra na wysokie kursy. Single

G 0

graczx87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ciekaw jestem jak to się sprawdzi. Typy na dzisiaj:

1.Almeira: Athletico 1x✅ 2:0
2.Napoli: Ac Milan x⛔ 3:1
3.Palestino: Higgis 2⛔ 1:1
4.Mushun: Roja x⛔ 0:1
5.Feyenord: Nijmegen x2⛔ 5:1

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie mówię, że nie ale lepiej byłoby jakbyś określił chociaż sposób doboru zdarzeń bo to co podałeś nadaje się do działu &quot;Kupony&quot; , a nie tutaj.
Uwielbiam wysokie kursy.

G 0

graczx87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W doborze zdarzeń kierowałem się zarówno bezpośrednimi meczami oraz kursami. Ok od następnego razu będę podawał czym się kieruję odnośnie danego meczu, proszę zatem moderatorów o wyrozumiałość;)

G 0

graczx87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
PODSUMOWANIE. DZIEŃ 1.
Mecz nr 1: Tak jak statystyki pokazywały dotyczące meczów obydwu tych drużyn na stadionie Almeri że niezwykle ciężko grało się gościom i jest to rywal bardzo nie wygodny dla Athletico na własnym stadionie. Mecz na plus
Mecz nr 2: Pomyślałem że milan musi w końcu odrabiać straty i budować ponowne zaufanie u swoich fanów, więc liczyłem w tym meczu na podział punktów. Dobrze się zaczęło bo goście jako pierwsi strzelili bramkę, później wyrównało Napoli i sądziłem że wynik się utrzyma, niestety myliłem się.
Mecz nr 3: Ogólnie statystyki były pod remis i Higgins, co ciekawe goście prowadzili aż do 86min kiedy to Palestino doprowadziło do remisu.
Mecz nr 4: Mecz wyglądał mi na remis, gospodarze ostatnio u siebie przegrali, goście na wyjezdzie ostatnio dwa remisy przeplotli wygraną. Pomyślałem będzie remis, jednak była wygrana Roji
Mecz 5: Zaczęło się bardzo dobrze, goście objeli szybko prowadzenie, pomyślałem może być ciekawie tymczasem niestety Feyenord doszedł szybko do głosu i ostatecznie zmiażdżył byłą drużyne Andrzeja Niedzielana.

G 0

graczx87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spoko;). Heh zdjąłeś mi dwa mecze które chciałem wstawić. Mam takie samo zdanie co do Verony i Nea Salamis.
A teraz moje na dziś
1.Rijeka: Dinamo x 3.15 - Rijeka u siebie dwa ostatnie mecze z Ekipą gość zremisowała po za tym gospodarzę często remisują na własnym stadionie(tak było w ubiegłym roku), z tąd taki o to typ.
2.Achnas: Aki Larnaka x 6.00 - ryzykownie, jednak mocno faworyzowanie przez buków gospodarze grają ostatnio fatalnie, nie inaczej gra ekipa gości, kursik przedni ????
3.Zwolle: Ajax✅ 1x 2.42 - Co prawda ekipa z Amsterdamu dotychczas wygrała wszystkie mecze na stadionie gości jednak nic nie trwa wiecznie. Podając taki typ sugeruję sie tym że ostatnio na wyjeździe Ajax zremisował z Utrechtem który słabo prezentuje się na własnym stadionie a mimo tego urwał punkty Ajaxowi. Gospodarze tego pojedynku także ostatnio u siebie zawodzą.
4.Exclesior: Den Bosch 2 3.50- goście ostatnio na wyjazdowej fali, wygrali 3mecze z rzędu także myślę że ukują gospodarzy tego meczu z którym nie mają dobrego bilansu w meczach na stadionie Exclesior i zapewne chcą to zmienić.
5.St Gallen: Zurich✅ 2 3.20- goście są ostatnio w gazie, co prawda sparingi jednak udało im się na wyjeździe ograć silną ekipę Dinama Zagrzeb i to aż 2:4. Po za tym ostatni mecz po między tymi drużynami gdy Zurich grał na wyjezdzie zakończył się właśnie wygraną gości.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Fajne typy.
Widzę, że podobnie kombinujemy ????
Przy takim graniu najlepiej jest jeszcze grać u różnych buków bo we wysokie kursy mają często duży rozrzut co za tym idzie można łapać lepsze kursy.
Drugim dobrym sposobem jest śledzenie zdarzeń live i typowanie w trakcie meczu.
Przykład:
Jesteśmy przekonani co do typu Nea Salamis - Omonia 1X, a wynik w 38 min meczu jest 0:1 więc już mamy ładny kurs 5.00 na 1x i 7.00 na X ????

G 0

graczx87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z racji tego że dzisiejszy mecz Rijeka z Dinamem został przełożony to ja w zamian tego meczu dodaję spotkanie Genku z Club Brugge.
Genk: Club Brugge✅ 2 3.05- Drużyna gospodarzy spisuje się w tym sezonie wręcz tragicznie, szczególnie u siebie gdzie przegrali 3mecze z rzędu. Ich rywal utytułowany klub ze stolicy, w składzie którego jest rep polski Waldemar Sobota, radzi sobie całkiem nieźle chodź ich gra na wyjezdzie za dobra nie jest, ostatnio dwie przegrane przeplecione remisem, jednen z tych meczów był sparingiem z klubem Holenderskim Roda Kerkrade. Uważam że goście powinni odnieść zwyciestwo, może się również na to składać fakt że ostatnio w wyjazdowym meczu w Genk, klub ze stolicy wygrał pewnie 2:0.

G 0

graczx87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Podsumowanie 2 dnia.
Dziś powiem szczerze że jestem zadowolony, prawidłowo wytypowałem 3 mecze z 5 ????
A przedstawia się to następująco. Kolejność już wcześniej była ustalona.
1.Genk:Club Blugge 2 kurs 3.05✅ 1:3
2.Achnas:Aki Larnaka x kurs 6.00 ⛔ 2:1
3.Zwolle:Ajax 1x 2.42✅ 1:1
4.Exclesior: Den Bosch 2 3.50⛔ 4:1
5.St Gallen:Zurich 2 3.20✅ 0:2

G 0

graczx87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dwa typki na koniec dnia ????
1.Milionarios:Athletico Nacional 2 2.45⛔ 3:1
2.Espanola:Colo Colo 2 2.60✅ 1:4

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Takie coś?

G 0

graczx87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie mam już czasu na analizę tego spotkania więc daje tylko suchy typ.
WBA: Chelsea 1x 2.63✅ 1:1

G 0

graczx87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
1.Fulham: Fc Liverpool 1x 3.02⛔ 2:3 - Gospodarze po ostatnim remisie uratowanym w ostatnich sekundach meczu na samym Old Traford z Manchesterem Utd uwierzą w siebie i będą chcieli sprawić kolejną niespodziankę , ponad to bardzo potrzebują punktów ku spokojnemu utrzymaniu się w lidze.
2.Real Sociedad: Fc Barcelona 1x 2.95✅ 1:1 - Za typem przemawia fakt że patrząc na statystyki meczów które odbywały się na San Sebastian, Barcelonie grało się naprawdę źle , niech świadczy o tym fakt że ostatni mecz gospodarze z katalończykami u siebie wygrali a przed ostatni zremisowali. Do tego dochodzi chęć rewanżu oraz zaprezentowanie się swoim kibicom z jak najlepszej strony.

makkwak 7

makkwak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Można było dziś Kowalczyk zagrać, też wysoki kurs bo aż 20 :p

9 0

905

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ciekawe czy postawiła na siebie chociaż stówke? :p

G 0

graczx87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziś bez analizy, same typy. Liga Europejska
1.Ajax: Salzburg 2 3.00✅ 0:3
2.Betis: Kazań x 3.20✅ 1:1
3.Lazio: Ludogorets x 3.40⛔ 0:1

G 0

graczx87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Piątkowe
1.Jagiellonia: Podbeskidzie 2 5.20⛔
2.Pogoń: Lech x 3.25⛔
3.Monaco: Reims x2 3.25⛔
4.Valladolid: Levante 2 3.65⛔
5.Academica: National x 3.15✅
6.Dundee: Motherwell 2 3.60⛔
7.Bursaspor: Rizespor x 3.50⛔
8.Bielefeld: Ingolstadt x 3.20⛔
9.Union: Frankfurt 2 4.00⛔
10.Venlo: Exclesior x 3.40⛔
Cóż.. czasem aby osiągnąć coś do czego mocno dążymy potrzebna jest lekcja pokory...