>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Grałeś w Totolotku - oddaj kasę Rostowskiemu

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
BERGAMUTY
http://pieniadze.fakt.pl/Wygrales-w-totolotka-Oddasz-wygrana-,artykuly,175010,1.html
absurdów w PL nie brakuje... Firma rzekomo działa nielegalnie, a tymczasem winny jest gracz!
To tak jak kupić pantofle w butiku, a po czasie dowiedzieć się, że firma działa bez pozwolenia i trzeba buty oddac a nawet karę zapłacić! Przedsiębiorca w Polsce do wróg publiczny i każdy najpierw powienien każdego przeswietlić, żeby przypadkiem potem skarbówka nie zapukała o zwrot zakupów!

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja nie gram w totolotku ale żeby ludzie musieli oddawać kase to już jest k*** przesada! Niech ten łysy ciul domaga się kasy od totalizatora, a nie będzie tutaj p***! Rozumiem że ja ktoś grał i nic nie wygrał to dostanie za to zwrot kasy, tak?

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Konskie
No dobrze, tylko jestem ciekawy jak niby dojdą do tego, kto ile wygrał.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
ciemnyflek +1 Punkty (Nie grałem dziś piłki od ciebie ale widze że ci tak tej reputacji brkuje do równej liczby.Pozdro)
kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Konskie
Tyle to ja wiem, tylko według autora artykułu zamieszczonego w #1:
&quot;...Ci, którzy w tym czasie wygrali, będą musieli oddać pieniądze państwu!...&quot;
Moim zdaniem, jeśli ktoś decyduje się na pisanie tego typu artykułu mógłby się zastanowić czy taka rzecz jest możliwa. A to oczywiste, że nie jest.

M 2

m4cko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Dla mnie osobiście to jest skandal co się dzieje w naszym kraju. Rozmawiałem z kolegą, który pracuje właśnie w takim budynku i mówi, że tak naprawde to media za bardzo wyolbrzymiają to wszystko też i robi się chaos. Co prawda jest tutaj wina Totolotka, ale media odgrywają pierwsze skrzypce w robieniu chaosu!!! Powtarzam to zawsze media sieją panike zawsze

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Dla mnie osobiście to jest skandal co się dzieje w naszym kraju. Rozmawiałem z kolegą, który pracuje właśnie w takim budynku i mówi, że tak naprawde to media za bardzo wyolbrzymiają to wszystko też i robi się chaos. Co prawda jest tutaj wina Totolotka, ale media odgrywają pierwsze skrzypce w robieniu chaosu!!! Powtarzam to zawsze media sieją panike zawsze

W Polsce raczej nie istnieją wolne media (mówię o tzw. głównym nurcie - wolnych mediów zwyczajnie tutaj nie znajdziesz).
Jeśli &quot;sieją panikę&quot; (a może w założeniach i docelowo mają siać np. strach?) to znaczy, że komuś na tym zależy.
Ponadto, powiązania personalno instytucjonalne samych konkretnych dziennikarzy sięgają również środowisk nie tylko politycznych, ale mafijno biznesowych oraz agenturalnych (polskie jak również i obce &quot;służby&quot;).

wincent 150

wincent

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W Polsce raczej nie istnieją wolne media (mówię o tzw. głównym nurcie - wolnych mediów zwyczajnie tutaj nie znajdziesz).
Jeśli &quot;sieją panikę&quot; (a może w założeniach i docelowo mają siać np. strach?) to znaczy, że komuś na tym zależy.

Ponadto, powiązania personalno instytucjonalne samych konkretnych dziennikarzy sięgają również środowisk nie tylko politycznych, ale mafijno biznesowych oraz agenturalnych (polskie jak również i obce &quot;służby&quot;).

Łojezututeż?!?

No litości, przenieś się na salon24 czy &quot;niezależną&quot;,ok? Jakbyś miał kontakt z ludźmi &quot;pracującymi&quot; w mediach to byś wiedział że większość z nich jest leniwa, nie chce im się sprawdzać o czym piszą i powtarza jakiegoś &gt;njusa&lt; za innymi.

Komu zależy? Konkurencji. STS, Fortuna, Millenium- niby oni &quot;stoją za mediami&quot;:grin: Może politykom? Miałem nieszczęście słuchać wczoraj debaty - opozycja nie rozróżnia bukmachera totolotka i totolotka od lotto :cool: , a kolicja (zwłaszcza MF) ma straszny smród z tą sprawą. To może ruskim zależy? Albo amerykanom? Może Niemcom bo Totolotek należy do Greków? Albo cyklistom?

Polecam haloperidol- 30 miligramów działa cuda na stany psychotyczne...

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Łojezututeż?!?
No litości, przenieś się na salon24 czy &quot;niezależną&quot;,ok? Jakbyś miał kontakt z ludźmi &quot;pracującymi&quot; w mediach to byś wiedział że większość z nich jest leniwa, nie chce im się sprawdzać o czym piszą i powtarza jakiegoś &gt;njusa&lt; za innymi.
Komu zależy? Konkurencji. STS, Fortuna, Millenium- niby oni &quot;stoją za mediami&quot;:grin: Może politykom? Miałem nieszczęście słuchać wczoraj debaty - opozycja nie rozróżnia bukmachera totolotka i totolotka od lotto :cool: , a kolicja (zwłaszcza MF) ma straszny smród z tą sprawą. To może ruskim zależy? Albo amerykanom? Może Niemcom bo Totolotek należy do Greków? Albo cyklistom?
Polecam haloperidol- 30 miligramów działa cuda na stany psychotyczne...
Człowieku,
nie mów mi co mam robić a czego nie robić, bo sobie tego nie życzę.
Należałem do środowiska, o którym właśnie napisałem.
Twoje sugestie dotyczące jednostki chorobowej są na poziomie takim, jak przypuszczenie, że jesteś Wincentem Jaśnie Nam Panującego Ministerstwa.
Rzeczywistość, może mieć o wiele więcej wymiarów niż Ci się to może wydawać.
Niekoniecznie musisz je widzieć.
Oglądaj może dalej &quot;debaty&quot;, ciesz się zdrowiem i życiem dopóki je masz
ale zejdź ze mnie bo mi duszno.

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
BERGAMUTY
to prawda, trudno ścigać tych co wygrali, bo nikt sie pod kuponem nie podpisuje... ale o co chodzi?
o to, żeby przecietny Kowalski się bał! żeby przeciętny Kowalski nie starał sie przed Skarbem Państwa kombinować...
komu niby to ma służyć? Ten nieRząd to najbardziej chciwe bestie w III RP... jeszcze nigdy nie dojono z Polaków tak jak teraz!

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
to prawda, trudno ścigać tych co wygrali, bo nikt sie pod kuponem nie podpisuje... ale o co chodzi?
o to, żeby przecietny Kowalski się bał! żeby przeciętny Kowalski nie starał sie przed Skarbem Państwa kombinować...
komu niby to ma służyć? Ten nieRząd to najbardziej chciwe bestie w III RP... jeszcze nigdy nie dojono z Polaków tak jak teraz!
Tak.
To jest w obecnym tzw. państwie czyli systemie powiązań wielopłaszczyznowych, który bardziej możnaby nazwać systemem interesów i faktycznie okupującym Polskę (dla oczu &quot;szarego Obywatela&quot; jawi się ta kwestia często jedynie na poziomie biurokracyjnym)
metoda przypominania Obywatelowi, że nawet w sytuacji, w której nie powinien się bać ponieważ niczego złego nie zrobił - powinien się bać.
To jest przypominanie poprzez bardzo rozbudowany mechanizm, (którego trybik stanowią media), kto jest czyim suwerenem.
&quot;My, Naród, We, the People&quot;? Skądże znowu!
Przypuszczam więc , że w obecnej sytuacji a zwłaszcza w związku z &quot;kondycją&quot; przede wszystkim umysłową społeczeństwa
Obywatelom RP można nalożyć podatek dowolnego rodzaju i dowolnej wysokości.
Np. podatek pobierany za oglądanie losowań &quot;Lotto&quot;.
Reakcji sądzę, raczej nie będzie.

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
BERGAMUTY
ach no polska to taki kraj, który podatki wręcz uwielbia. nie ma sprzeciwu gdy państwo nas dyma w dupsko, cieszymy się, że nam to dupsko wytrze jakimś nędznym socjalem!

wincent 150

wincent

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No proszę, zainteresowanie mediów się skończyło, po paru dniach powtarzania za PAPem informacji cisza. Widocznie nikomu nie zależy(poza konkurencją), a &gt;njus&lt; się wypalił póki co. No ale przynajmniej wiemy że są tarcia na linii Totolotek MF.