>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

gol przez pierwsze 10 minut

J 3

jogurt78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam , mam pytanie gra to ktoś moze??
Jakieś sugestie doświadczenia.
Mam dwie stronki , na których jest podawana statystyka
na jednej pierwsze 10 minut ile drużyna strzela
Na drugiej ile strzela i ile traci ale przez pierwsze 15 min;/
Jest gdzis w sieci wykaz w których ligach pada najwiecej goli przez pierwsze 10 min??

B 1

bigbuckbunny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na to chyba nie ma reguły, zależy jak się meczyk ułoży :)

Dokładnie statystyki nic nie mają do tego bo może być sto meczy że gol nie pada w pierwszych minutach, i co zagrażasz za wszystko że gol nie padnie między 0-10min?
Gol może paść w tym 101 meczu.
Jak masz kursy powyżej 1.7-1.8 to graj progresje jak 1.25 to to zostaw bo kurs zaniżony.

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
J 3

jogurt78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dzieki edi

bigbuckbunny
mi chodzi o te zeby grac ze padnie bramka, na progresje. Dzisiaj bede robic statystyki sobie to pozniej ci pokaze czy da sie cos na to ugrac.
Kurs 4,33 minimum i w gore, oprocz barcy gdzie srednio jest 3,75, i lig holenderskich gdzie pada duzo bramek od 0-10min

J 3

jogurt78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak nie maja jak maja statystyki, man u , manchester city maja po 7 goli strzelonych przed 11 minuta gdzie reszta ma najwiecej 4, a inni po 2 ,1 .Na 33 kolejki wychodzi srednio co 5 meczy gol, do tego jeszcze trzeba ogarnac ze moga cos stracic.

J 3

jogurt78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nooo i zrobilem na lige angielska...
manchester , arsenal, chelsea, man city, everton, bolton, newcasle, stoke city i wolves jak by sie na nich stawiało na progresje 10(progów to by bylo do przodu)
ale najwiekszym kozakiem (w tej sprawie) jest suderland co 4-5 meczy pada u nich gol 3 strzelili , 5 stracili, zobaczymy jak pojdzie 34 kolejka.
Tak pi razy drzwi to taki motyw z ta progresja jest mozliwy, potem to lepiej przeanalizuje.
aaaaa edi8 nie odpisałes mi na wiadomosc:p z tym dubel over 3,5 , to ci powiem ze w zeszłym sezonie na premier league &quot;bankrut&quot; ale w tym by bylo git, ale nie wiem to chyba trzeba byc bogatym i i miec szczecie i nerwy na taki model gry

J 3

jogurt78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak ktos jest zainteresowany to robilem sobie to na podstawie strony pilkanozna.pl
Bierzecie liga zagraniczna i wybieracie lige i sa po koleji kolejki, robicie tabelke i spisujecie sobie co i jak i patrzycie o co chodzi.
aaaaha i nie licznie goli w 10 minucie tylko od 1-9, bo ten zakład jest do 10;00 , czyli jezeli padnie bramke w 10;23 sekundy to jest rozliczany &quot;iz nie padł gol do 10 minuty, a duzo duzo takich bramek jest...

B 1

bigbuckbunny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A Tobie chodzi o progresje na gole.
Wybieraj ligi overowe i graj rób testy i demonstruj, początki najlepiej na sucho i za małą kasę

J 3

jogurt78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy ja wiem czy na sucho w wiekszosci lig over 2,5 wychodzi ze 50% jest opłacalna na progresje

V 31

vector77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce Huntingdon
2,5 jest naprawde spoko. gdzie nie sprawdzisz to 50 -50 prawie. problem w tym ze nie wszedzie masz taka opcje przed meczem. kursy zadawalajace na progresje i to krotka. jesli nie ma 2,5 przed meczem to na live zawsze jest wiec mozna postawic.

J 3

jogurt78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
2,5 jest naprawde spoko. gdzie nie sprawdzisz to 50 -50 prawie. problem w tym ze nie wszedzie masz taka opcje przed meczem. kursy zadawalajace na progresje i to krotka. jesli nie ma 2,5 przed meczem to na live zawsze jest wiec mozna postawic.
dzieki ze nam powiedziales ;]