Witam. Wpadłem na ciekawą rozkminę. Załóżmy że stan mojego konta jest równy 200zł i na każde spotkanie zamierzam przeznaczyć 50zł. System ten polega na tym aby wybrać z pośród kilku meczy, oczywiście uwzględniając analizę przedziału czasowego padania bramek, nas interesuje oczywiście od 75 min do końca meczu. Dlaczego akurat tak?. A więc wyjaśniam, otóż w tych przedziałach czasu kursy na to że ktoś jeszcze strzeli są kuszące bo wynoszą przeważnie w granicy 3zł, ale nie tylko interesuje mnie to że padnie bramka, oprócz tego będę chciał zagrać że konkretna drużyna strzeli w tym przedziale czasowym, lub późny bts- przykładowo drużyna a wygrywa z drużyną b prowadząc 1 lub kilkoma bramkami a drużyna przeciwna jeszcze nie strzeliła i w uwzględniając min w których zamierzamy postawić kupon, kurs na to że tamci strzelą może nawet wynieść 5zł.
Moja dzisiejsza analiza.
Stawiamy na późny gol w meczu Premiership
Norwich: Newcastle
Gospodarze: ostatnie 5 meczów- mecz z Hull gol 87min, mecz z Fulham gol w 87min
Goście ostatnie 5meczów- z West Ham gol w 90min,West Bronwich gol w 87min, Crystal Palace gol w 86min, Swensea gol w 81min. Jak widać wyraźnym faworytem do tego aby strzelić późnego gola są goście jednak ja postawiem tylko że ktoś strzeli w tym przedziale czasowym. Oczywiście będę grał na live i jak tylko pojawi się 75min wpiszę tutaj aktualny kurs tego zdarzenia , oczywiście stawką wirtualną jest 50zł.
Moja dzisiejsza analiza.
Stawiamy na późny gol w meczu Premiership
Norwich: Newcastle
Gospodarze: ostatnie 5 meczów- mecz z Hull gol 87min, mecz z Fulham gol w 87min
Goście ostatnie 5meczów- z West Ham gol w 90min,West Bronwich gol w 87min, Crystal Palace gol w 86min, Swensea gol w 81min. Jak widać wyraźnym faworytem do tego aby strzelić późnego gola są goście jednak ja postawiem tylko że ktoś strzeli w tym przedziale czasowym. Oczywiście będę grał na live i jak tylko pojawi się 75min wpiszę tutaj aktualny kurs tego zdarzenia , oczywiście stawką wirtualną jest 50zł.