>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

D 33

darecki11111

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
ddk1910 kiedy ostatnim razem Ci nie wszedł jakiś mecz? Bo widzę że skuteczność masz naprawdę super, chociaż rzadko gram twoje typy to chyba zacznę ;)
Jakim stawkowaniem grasz takie podstawowe mecze?
Kurcze muszę się odkuć po wczorajszym dniu ):

P 0

piotrek82

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Widzę że niektórzy zaawansowani gracze tego systemu zwiększyli swoje stawkowanie. Jakimi stawkami juz gracie i jak finansowo wchodzicie np. po weekendowym graniu?

K 0

krystekpgn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Widzę że niektórzy zaawansowani gracze tego systemu zwiększyli swoje stawkowanie. Jakimi stawkami juz gracie i jak finansowo wchodzicie np. po weekendowym graniu?

Ja gram taki system jaki podawał Hank. Ewentualnie jeśli jest mega mecz pewny, wtedy gram x2 ;)

K 0

krystekpgn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mam pytanko. Jak wy wyszukujecie tych zakładów live gol do xx minuty wcześniej przed danym meczem?? Jest to jakoś oznaczone??

D 33

darecki11111

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Wchodzisz w dany mecz i na samym dole zakładów masz napisane timecast, jak to jest to znaczy że będzie czas do xx gola.

ddk1910 133

ddk1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
ddk1910 kiedy ostatnim razem Ci nie wszedł jakiś mecz? Bo widzę że skuteczność masz naprawdę super, chociaż rzadko gram twoje typy to chyba zacznę ;)

Jakim stawkowaniem grasz takie podstawowe mecze?

Kurcze muszę się odkuć po wczorajszym dniu ):

Ostatni mecz ktory mi nie wszedł to było 18 września w Primera Divison Osasuna vs Celta. Stawkowanie podstawowe teraz to 2,2,4,6,10,16,26,42,68.

K 0

krystekpgn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moje typy na LM:
Arsenal - Ludogorets
Bayern - PSV
PSG - Basel
Rostov - Athletico

Myślę nad Barca... ;)

M 0

matysb19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam jestem nowy i od kilku dni analizuję to forum i posty
Mam nadzieję że uzyskam tu odpowiedzi na pytania które mnie nurtują lub mi pomogą w skubaniu buka:)
Wczoraj zagrałem LM i jestem na +.
Pytanie może dziwne ale laika w tym temacie.
Stawiacie na początku meczu wszystkie progi od razu czy czekacie w każdej 10minutówce na lepszy kurs na kolejny próg?
Ja czekałem do kursu min 2.7-3 na kolejnym progu i nawet mi kilka zakładek weszło:)
Pozdrawiam

aban 17

aban

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Tak czekają i przy każdej kolejne końcówce danej dekady stawiają na następną tj w 7 minucie na gol przed 20 w17 na gol przed 30 itd. Ja osobiście grałem dwa razy i za drugim utonąłem na liverpoorze ale stawiałem w ~8:30 po kursie 3 nawet 4 czasem ????

B 91

brajan82

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ostatni mecz ktory mi nie wszedł to było 18 września w Primera Divison Osasuna vs Celta. Stawkowanie podstawowe teraz to 2,2,4,6,10,16,26,42,68.
Zacnie. Ja na 8 czy 10 wytypowanych meczów, ktore niekoniecznie gram, zawsze trafiam jakieś 0:0. Nie jestem w plecy ale to mnie denerwuje. Moze powinienem właśnie tak grać. Zamiast progi na gol, to mecze na 0:0.

ddk1910 133

ddk1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
Kto wie, możesz spróbować Brajan82. Mi osobiście pomogło granie mniejszej ilości spotkań, już nie gram na siłę tak jak wcześniej. Po prostu nie ilość tylko jakość ????