>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

Z 3

ziemba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja puściłem dzisiaj za pare dyszek wszystkie mecze z LM over 1,5. Fajne ako wyszło. Do tego gram wszystkie over 0,5gola co 10 minut w pierwszej połowie. Zobacze jak się rozwinie sytuacja czy ciągnąc drugą połowe te co nie weszły.

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Japan
Arsenal - Basel ✅

Celtic - Manchester City ✅

Monchengladbach - Barcelona ✅ brak minutek

Napoli - Benfica ✅ brak minutek

Z 3

ziemba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Heh, i jakimś cudem wszystko wczoraj weszło. Dzisiaj gram to samo, czyli do połowy wszystkie a potem się pomyśli.

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Japan
Heh, i jakimś cudem wszystko wczoraj weszło. Dzisiaj gram to samo, czyli do połowy wszystkie a potem się pomyśli.

I znowu wszystko ładnie weszło.

Przestan robic tutaj smietnik. Nikogo to nie interesuje. Po za tym grajac tylko 1 polowe to glupota.

Ajax - St. Liege ✅

Schalke - Salzburg ✅

AS Roma - Astra ✅

Austria Vienna - Plzen ⛔

Manchester Utd - Zorya ✅

V 0

variant

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Yamakasi, kiedy dajesz zakładki w meczu Roma i Manchester Utd bo 3zł nie ma masz szans złapać.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Patagonia
Variant akuratnie Manchester dało sie łapać po kursie 3,00 pomimo, ze kursy przed meczem na to nie wskazywały. Ja gram takie mecze przy kusie 2,50 kolejny próg x2 czyli np. 10-20-40-80 itd... ale czasem w trakcie meczu przechodzę na zwykle stawkowanie po kursie 3,00 tak jak dzisiaj w przypadku Manchesteru.

Dzisiaj na Bilbao była dziwna sytuacja po przerwie zniknęły zakłady na gola ogólnego i na gola Bilbao i pojawiły sie dopiero po tym jak Bilbao strzelilo bramkę nigdy wcześniej czegoś takiego nie widziałem i szlak trafił 5 progów, dobrze, ze to sie stało po 5, a nie po 7.

jamarkus 190

jamarkus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olsztyn / Wroclaw
Dzisiaj na Bilbao była dziwna sytuacja po przerwie zniknęły zakłady na gola ogólnego i na gola Bilbao i pojawiły sie dopiero po tym jak Bilbao strzelilo bramkę nigdy wcześniej czegoś takiego nie widziałem i szlak trafił 5 progów, dobrze, ze to sie stało po 5, a nie po 7.
Znikanie kursów jest to historia znana z Lig Koreańskiej i Tureckiej ( Tur. na pewno zeszły sezon w tym sezonie nie wiem bo unikam )

B 91

brajan82

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na jutro proponuję z bundesligi Ingolstadt-Hoffenheim. Gospodarze przegrywaja jak leci, na 0-0 nikt tu nie będzie grał. Hertha-HSV. Tutaj również goście szału nie robią i coś powinno wpaść.

Z 3

ziemba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przestan robic tutaj smietnik. Nikogo to nie interesuje. Po za tym grajac tylko 1 polowe to glupota.

Ajax - St. Liege ✅
Schalke - Salzburg ✅
AS Roma - Astra ✅
Austria Vienna - Plzen ⛔
Manchester Utd - Zorya ✅
Czegoś tu nie rozumiem. Podaje swoje typy i pisze co mi weszło to według Ciebie jest to śmietnikiem. Ale Twoje typy i plusiki i minusy przy nich są ok i to nie jest śmietnik? Moje typy nikogo nie interesują a Twoje interesują wszystkich? Kolego, pomyśl troche i powiedz o co Ci chodzi.

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Japan
AC Wolfsberger - Altach ✅

Hull - Chelsea ✅

Leverkusen - Dortmund ✅

Vitesse - Groningen ✅

Heerenveen - PSV ✅

Basel - Thun ✅

B 91

brajan82

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
West ham-Boro spróbuje. Gospodarze poniżej oczekiwań ale sporo bramek pada. Roda-NEC, obie ekipy na dole w Holandii. Nie wiem czy to dobry pomysł ale chce pograć na gole HSV i Westham. W Hol tez liczę na przełamanie niemocy strzeleckiej.

ddk1910 133

ddk1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
18 30 Bayer Leverkusen vs Borussia Dortmund✅
18 30 Osasuna vs Las Palmas✅
17 00 PSG vs Bordeaux✅