>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Japan
Jak dla mnie Man City za mały kurs do grania...
City u siebie to gra sie na ich gola, wiec kursy nie byly niskie. A to ze taki numer odwalili to juz inna sprawa. Z reszta w tym sezonie to juz nie pierwsza taka niespodzianka od topowych druzyn.
Tak wiec dla tych co zaczynaja grac tym systemem. Badzcie przygotowani na takie niespodzianki.
Na dziś polecam Atletico - Rayo. Zaczynam od 9 min...
W 8 minucie bramka ????

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
Ja dalej nie ogarniam o co chodzi z tymi pomyslami gram od 9,10 ,15 min ???? J
ak bardzo nielogicznie mysla tak grajacy. No ale na tym forum widzialem niejednokrotnie że logika przegrywa z szeroko rozumianym szczesciem. Byle by sie kasa zgadzała ;)

wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chciałem tylko podzielić się typem którym jestem dzisiaj zainteresowany. Akurat nie widze w tym nic nie logicznego, przeczekam kilka minut i gram pierwszy próg jeśli oczywiście nie będzie gola wcześniej. Zresztą komu ja to tłumacze, dla gościa który opatentował ten system ????

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
No bardzo fajnie że sie typem podzieliles, o to w tym temacie chodzi ???? Nie rozumiem tylko czemu poczatek odpuszczasz. Skoro grasz to jestes przekonany że bedzie gol, ale jednoczesnie jestes przekonany że gol nie padnie szybko ? To jest nie jasne zwlaszcza że 1 prog to lekko ponad 1% budzetu poswieconego na dany mecz do 80 min.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
Nie chce grać 1 progu i 8 progu też nie chce ? Sugeruje zastanowić się w takim razie nad 4 i 6 ^^
Inna sprawa że to wciąż niewiele by zmienilo bo 1 prog pochlonie wtedy 2% budzetu potrzebnego na granie do 70 min

wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Atletico zazwyczaj wolno się rozkręca i rzadko strzela w pierwszych 10 minutach, natomiast Rayo często traci bramki w pierwszych minutach. Aczkolwiek liczę, że tym razem zbyt szybko nie stracą gola gdyż nie sądzę żeby szybko się otworzyli bo może być po jabłkach. W ciągu 2 tygodni obie drużyny spotykały się ze sobą dwukrotnie i bramki padał kolejno 88,90 min w pierwszym meczu i 35,67 min w drugim, dlatego wole się zabezpieczyć przed większą ilością progów...

cock 756

cock

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hank wolniej...
On pomija Twój pierwszy... czyli do 10tej.
Jego pierwszy jest do 20tej, czyli pierwszy SOBIE gra, unikając najwyższej stawki, z którą Ty się mierzysz do 80tej.
Jaśniej nie umiem. ;)
Że zlewa 10 minutę, hm... dziwne, bo kursy fajne... On nie gra najwyższej stawki. Gra pierwszy próg, ale progów jeden mniej od ciebie w meczu.

cock 756

cock

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Np.
Stawka początkowa 1zł
Mnożnik x2
Kurs 3,00
Ty grasz 8 progów: w sumie 255zł
On gra 7 progów: w sumie 127zł
Czyli nie omija 1% stawki z pierwszego progu - lecz gra od np 11` do 80`.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
Hank wolniej...

On pomija Twój pierwszy... czyli do 10tej.
Jego pierwszy jest do 20tej, czyli pierwszy SOBIE gra, unikając najwyższej stawki, z którą Ty się mierzysz do 80tej.

Jaśniej nie umiem. ;)

Że zlewa 10 minutę, hm... dziwne, bo kursy fajne... On nie gra najwyższej stawki. Gra pierwszy próg, ale progów jeden mniej od ciebie w meczu.

Szczerze mowiac to bralem pod uwage że tak to ktos moze rozumiec, ale nie ktos kto pieniadze w to kladzie xD

Wytłumacze w takim razie bo widze że moj czarny scenariusz ma miejce ????

dla przykladu gram 5,9,15,24,39,63,102,165 odpowiednio od 1min
widze że ktos mysli żeby odpuscic 1 prog i wejsc od 20 min z 5,9,15,24,39,63,102,165 i grac do konca.
Dlaczego sie smieje ?
Po 1 to pisalem że w graniu do konca z urzedu nie ma value (głownie z powodu ostatniego progu)
Po 2 to co najwazniejsze to w porownaniu do mojego stawkowania tego meczu to gra tak na prawde za 60% moich stawek czyli na kazdym progu zarobi tylko 60% tego co ja.
Jezeli ktos sie na to godzi to ok bo gra inna stawka niz ja, nie sugeruje zmiany stawkowania tylko dolozenia 1 progu w postaci 2,50 zl czyli w tym wypadku 0,6% budzetu

cock 756

cock

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli zaczyna od 10` za 1zł, to ma jeszcze trochę czasu przed sobą... Patrz na ROI a nie stawki, bo jak sobie założył, że pierwsze 10 minut nie warte uwagi i jest zadowolony, to w ROI zarobi od Ciebie więcej o pierwszy próg zakładając, że obaj łapiecie te same kursy w tej samej minucie.

Przy golu w 7` jesteś do przodu.
Przy golu w 17` kryjesz straty i do przodu, on clear win. Z założenia ROI ma większe, bo nie za często pierwsze 11% meczu niesie rozstrzygnięcie tej metody gry.

Swoją drogą dobrze by ugryźć to regułą Pareto, bo ponoć zawsze (ciekawe czy z losowością jest podobnie) 80% dochodu, to 20% decyzji... ;)

Ja pierwszego progu nie omijam, bo nie zaczynam od 1zł.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
Cock mocno mieszasz pojecia ;)
No chyba logiczne że jezeli pominiemy stawki, ktore troche trudno pomijac, to jesli ktos nie zagra ktoregos progu ( nie wazne czy 1 czy dowolnego ) i w tym czasie nie padnie bramka to wygra wiecej xD
Filozofii tu nie ma.
Ja mowie tylko o sytuacji ktora mamy tutaj że ktos przesuwa 1 prog na 2, 2 na 3 itd. liczac że pokryje mecz do konca i bedzie wygrywal tyle co ja inwestujac teoretycznie tyle samo pieniedzy.
To jest błedne przeswiadczenie ktore sie przewijalo juz w temacie.
Dalej nie ma sensu sie rozwodzić i prezentowac jakies wyliczenie bo kto załapał to dobrze, kto nie to juz nic nie poradze ????

A na marginesie wróbel gratuluje + ????

wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na dziś polecam:
Twente - Heracles ✅
Dundee - Celtic ✅

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
bacius93 +7 Punkty
pietrzak3 +7 Punkty
aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Nienacka
W rozważaniach nie uwzględniłeś Hank jednego - co przemawia dodatkowo za Twoim sposobem stawkowania.
Stawiając w 0:00 na bramkę do 10 i 20 mamy prawie pewną zakładkę na pierwszym progu przy kursie 5 -6 zamiast 3

wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie na pewno macie rację. Nie dawno zainteresowałem się tym systemem i dopiero zacząłem go testować. Podałem raptem 1 spotkanie, które zagrałem tak jak mówiłem, natomiast kolejne mecze prawdopodobnie będę grał według waszych zaleceń...

B 25

bacius93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Wróbel brawo ! ???? ja dorzuciłem jeszcze dzisiaj Melbourne z Brisbane i Genk - Waregem ????

wrobel2006 +7 Punkty (Brawo)
wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na razie same plusy więc jest OK. Na dziś na pierwszy ogień idzie Tottenham - Sunderland ✅ i Sheffield Wed - Leeds ✅. Tylko nie wiem czy na Championship są minutówki...

arni87 52

arni87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pyrlandia
Na dziś sobie zagram 4 mecze tylko i to na bramki gospodarzy.
Tottenham - Sunderland ✅
Manchester City - Crystal Palace ✅
Brugge - Mouscron ✅
Napoli - Sassuolo ✅✅
Tottki i City na pewno będą chciały się zrehabilitować za niepowodzenia u siebie w poprzedniej kolejce. Natomiast Brugge i Napoli jak chcą mistrzostwo zdobyć to u siebie takie mecze powinni bez problemu wygrać, a co za tym idzie bramkę strzelić.
Powodzenia :cool:

ziomal77 +1 Punkty