>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

X 1

xrazorx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hank, co sądzisz o typowaniu nie na gola w meczu, tylko typowo na którąś drużynę, z tego co sam zauwazylem kursy przeważnie na faworytów(np. real barca) są okolo 1-2zł wyższe od bramki np. do 10 czy 20 minuty
świetnym przykładem takiego kalkulowania to kupon który zaskoczył na lidze europejskiej Anderlecht - Tottenham gdzie na gol Tottenhamu do 10minuty było uwaga... kurs 10zł a gol padł w 8minucie, generalnie przegrali spotkanie ale zakład na plus, ta metoda na pewno wymaga bardziej skrupulatnego przeglądu spotkań, a na pewno jeśli ktoś gra tym normalnym systemem i kursy na gola spadają do 2,5-2,7 gdzie nie warto grać wtedy można grać na bramke dla faworyta i kurs już okolo 3,5 to tak z własnych obserwacji

gonza 1,3K

gonza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
JANASPL - z pucharami trzeba ostrożnie, a czasami wręcz wcale, za często jakieś jaja tam odchodzą. Choć osobiście mecze Chelsea i Arsenalu bym pograł, ale lekko.
dahid84 - tym systemem pograsz tylko w bet 365.
xrazorx - typowanie na gola konkretnej drużyny jest właściwie jedyną opcją gdy gra np Bayern lub Barca ze słabeuszem, bo kursy na gola ogólnego są marne. Anderlecht - Tottenham to raczej nie było spotkanie z wyraźnym faworytem, zwłaszcza w LE gdzie co niektórzy sobie mecze zwyczajnie odpuszczają. Jak jesteś w stanie sobie w meczu faworyta wybrać (tzn. według Ciebie drużynę która w danym spotkaniu strzeli) i łapać przez to wyższe kursy, możesz spróbować, ale to raczej stąpanie po cienkiej linii, bo niespodzianki się zdarzają. Najlepiej trzymać się podstawowych założeń Hanka i nie kombinować.
Kursy to wartość niemianowana, nie podajemy ich w zł.

D 0

dahid84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W takim razie trzeba zmienić buka ????
Czy co dziennie zdarzają sie mecze do grania czy raczej bliżej weekendu ? Czy myśleliście żeby postawić wynik dokładny 0-0 na samym początku gry ?
ps. czy znajdę gdzieś informacje o co chodzi w &quot;zakladkach&quot; nie mogę tego nigdzie doczytać z czym to sie je :p

X 1

xrazorx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Stawiasz kupon gol przed 10&#39; meczu
w 7&#39; stawiasz kupon gol przed 20&#39; meczu
gol pada np. w 9 minucie czyli = wygrałeś 2 zakłady

gonza 1,3K

gonza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W takim razie trzeba zmienić buka ????

Czy co dziennie zdarzają sie mecze do grania czy raczej bliżej weekendu ? Czy myśleliście żeby postawić wynik dokładny 0-0 na samym początku gry ?

ps. czy znajdę gdzieś informacje o co chodzi w &quot;zakladkach&quot; nie mogę tego nigdzie doczytać z czym to sie je :p

Do grania oczywiście najwięcej jest w weekend (sobota-niedziela), jakieś pojedyncze ligowe sztuki w piątki i poniedziałki. Do tego rzecz jasna Liga Mistrzów, Liga Europy, spotkania reprezentacyjne eliminacji do mistrzostw (akurat teraz już po eliminacjach, ale w listopadzie jeszcze baraże do ME).

Na temat obstawiania 0:0 na samym początku meczu była już dyskusja, nie ma to zbytniego sensu.

C 14

cassidybet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
snd
zagram z wami
Frankfurt - Hertha Berlin mecz już trwa gram od 30 minuty
strzały celne 0 - 0 ht
za to w Mainz czerwona kartka wiec i łatwiej o bramke
Pierwsza akcja w drugiej połowie i GOL ✅ niestety nie dało rady zgarnąć zakładki chyba, że po 2.62
Pierwszy dzis mecz PP przyniósł nam wynik 0 - 0 2x 0 - 0 pod rząd ? raczej nie ????
chyba zagram za drobne bardzo dobre kursy na bramkę w meczu Cracowii ✅
a może lepiej Inter ?

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
Tak jak pisałem podanie samego typu nie jest zbyt pomocne. Trzeba dodać stawke i jak to grać. Olimpi, Ty podajesz stawki i bardzo dobrze ale co tzn x5 w takim meczu ? Jak kursy słabsze jak na Barcelone z Getafe. W tym meczu nawet nawet granie agresywne sie nie sprawdzi. Pytanie więc jak to grać i dlaczego ?
Bo skoro ja, jako twórca systemu, nie rozumiem to jak maja inni rozumieć ????
Edit: dahid84, przeczytaj oryginalny temat zanim zaczniesz grać czy pytać o wszystko ;)

olimpi 143

olimpi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ze wsi
Hank, kursy w tym meczu faktycznie są fatalne, zaczeło sie nie najgorzej ale teraz buk jaja sobie robi, trudno łapie kurs powyżej 2.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
Czyli przykladowo zaczęłaś od zarezerwowania 5j na gre po czym stwierdzasz ze to niech bedzie ~15 przy wygranych na poszczegołnych progach (bezzakładkowych ) mniejszych niż na tych 5j ?
Pamietajmy że system powstał żeby wycisnąć troche wiecej niż buk proponuje nam z overem. W tym meczu grajac tak jak opisujesz zarabiasz srednio zdecydowanie mniej

olimpi 143

olimpi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ze wsi
Już wiem że na tym meczu kokosów nie zarobie, zysk byłby widoczniejszy przy zakładce.
Co za fart udało mi się złapać kurs 2 i jest karny. Ale o zysku mowy nie ma.
edit 2
mecz bez sensu grany, po roliczeniu mam delikatny minus, jesyne co tu ratowało to ewentualna zakładka. Wniosek na przyszłość rezygnować z meczów jeśli widzimy że kursy są za słabe.