>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Patagonia
Nie w każdym meczu te zakłady są dostępne. Teraz będzie w meczu PSG musisz kliknąć w mecz zjechać na sam dół i będziesz miał napis &quot;czas 1. gola&quot; i tabelkę i to jest właśnie to.

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak przeglądasz mecze na live i widzisz ikonkę monitora to tam właśnie jest możliwość grania minutówek.

M 8

mintek14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To co mówi DESTRO-THAI to zwykła bzdura bo Rangersi nie mają minutówek a Termalica ma ;)
Monitor oznacza że mecz jest transmitowany, nie ma to nic wspólnego z minutówkami

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie mówię, że ma to pokrycie w 100% ( w życiu nie nudzi mi się aż tak bardzo aby poświęcić temu więcej niż 10 minut ) ale w dużej mierze jak jest transmisja to i są minuty ;) Ja na podstawie tego szukam minut i finito ;)

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Patagonia
Destro nie powiesz mi, że nie grasz ligi angielskiej albo hiszpańskiej, a tego Bet365 nie transmituje, a minutówki jednak są.

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Japan
Destro nie powiesz mi, że nie grasz ligi angielskiej albo hiszpańskiej, a tego Bet365 nie transmituje, a minutówki jednak są.
W Polsce sa transmisje z Anglii i Hiszpani tylko u Nas w Anglii nie ma za to mamy Polska lige tzn. Ekstraklape a Oni nie maja :razz:

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
xxxx1234 +2 Punkty (To za ogólnie dobrą współprace (akuratnie dzisiaj lipa z tym PSG wyszła) oby tak przez cały sezon :-))
destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Oczywiście po za czołowymi ligami ;)
Belgia dzisiaj zawiodła, z bardzo fajnego wstępu niestety zrobił się tylko mały ✅

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie na minutach, grałem tam overa za grubszą kasę i się po#srało.
Na dziś :

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
Moim zdaniem jak grać Górnik to tylko z oglądaniem bo dzisiaj takie temperatury, że może byc różnie.
Na Lechu kursy są dobre a nawet bardzo dobre więc przy ostatniej dyspozycji kolejorza nie wiem czy jest sens ryzykowac na ich gola. 0:1 byłoby niespodzianka, ale nie sensacja.
Tak jak ktoś wcześniej pisał dobrze by było skrobnąć ze 2 zdania analizy przy meczu. Łatwiej by było zrozumieć tok myślenia.
Np Destro Everton- Watford to moim zdaniem mecz podwyższonego ryzyka bo Watford prawdopodobnie bedzie sie tylko bronić a jak bedzie w tym sezonie z Evertonem to na tym etapie ciężko powiedzieć. Jak bramka szybko padnie to i 4:1 moze sie skonczyc ale nas tylko interesuje over i under 0.5.
Z tą Aston Villa to ja chyba za słaby jestem bo nic nie jestem w stanie powiedziec o tym meczu poza tym ze AV pozbyla sie najlepszego napastnika. Dla mnie moze byc 1X2 i over/under dowolny. Ciekawi mnie skąd u Ciebie takie przekonanie że tam bramka paddnie ?

O 0

orenx69

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
tak
Siema. Ja dzis typuje tak:

Górnik Zabrze - Jagiellonia Białystok ✅✅

Chelsea - Swansea

Jakies inne propozycje na wieczor ? ????

firel 142

firel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnów
Anderlecht - Gent ✅

Arsenal - West Ham ✅
Jak tam grałeś z kursem na gola do dwudziestej minuty zaczynającym się od 2.37? Nie śledzilem kursów do końca ale raczej watpie by @3 występowało nawet w X9

arni87 52

arni87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pyrlandia
Firel taak lubi ... się czepiać. Jest okazja to zaraz coś nasmaruje, a meczy nie napisze co gra bo po co przecież dzielić się info i oczywiście wygranymi - lepiej samemu wygrać ????
Widać avatar pasuje jak najbardziej ... ????

O 0

orenx69

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
tak
LA Galaxy ✅
Colo Colo ✅✅ (2 bramki w 10 minut)
Lyon ⛔ gralem do 70 minuty i wtopa :/