>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Faktycznie mogłem ugryźć się w język :grin:
Nieprawda, wymienianie się swoimi spostrzeżeniami bądź wątpliwościami jest w porządku i jak najbardziej na miejscu, aczkolwiek wystarczyło na podstawie kilku spotkań sprawdzić, że niestety to o czym mówisz nie ma szans na powodzenie ;)

Ja dziś na pewno nic nie gram. Jutro nie będę miał czasu z rana na pewno, ale jakbym miał to:
Japonię można spokojnie
a poza tym później:
Roda - PSV (tylko jeśli w PSV wyjdzie porządny skład, ale i tak do spokojnego grania)
Leeds - Bournemouth (bez szaleństw)
Liverpool - Chelsea (sprawdzić składy i jw.)

a dla samobójców polecam:
AS Roma - Empoli

A 18

arko22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piaseczno
Nieprawda, wymienianie się swoimi spostrzeżeniami bądź wątpliwościami jest w porządku i jak najbardziej na miejscu, aczkolwiek wystarczyło na podstawie kilku spotkań sprawdzić, że niestety to o czym mówisz nie ma szans na powodzenie ;)

Ja dziś na pewno nic nie gram. Jutro nie będę miał czasu z rana na pewno, ale jakbym miał to:
Japonię można spokojnie
a poza tym później:
Roda - PSV (tylko jeśli w PSV wyjdzie porządny skład, ale i tak do spokojnego grania)
Leeds - Bournemouth (bez szaleństw)
Liverpool - Chelsea (sprawdzić składy i jw.)

a dla samobójców polecam:
AS Roma - Empoli
Jestem ciekaw meczu wlasnie Roma - Empoli. Czy bedzie kolejny bezbramkowy remis ? Oto jest pytanie. Chyba juz 4 z rzedu. Czy jest to mozliwe ? :razz:

M 8

mgawo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
durna sierota nie strzeliła karnego na zakładce w szwecji...

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Jestem ciekaw meczu wlasnie Roma - Empoli. Czy bedzie kolejny bezbramkowy remis ? Oto jest pytanie. Chyba juz 4 z rzedu. Czy jest to mozliwe ? :razz:
Tzn. Empoli nie ma żadnej serii remisów, bo oni to 0:0 przeplatali jakimiś tam bramkowymi wynikami, co nie zmienia faktu że u nich to dość częsty wynik. Z tym że liga to liga, a puchar to puchar, trzeba to pamiętać ;)
mogą wyjść zmiennicy głównego składu i gra może wyglądać zgoła inaczej.

olimpi 143

olimpi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ze wsi
emocje lubię, choć RPA to moim zdaniem zwykła głupota (większa niż szwecja ???? ) ;)
no tu dobrze prawisz...ale co tam ja pogram delikatnie, Everton grubiej wiec lepiej żeby tu postrzelali.
edit
O siadło... fajnie teraz Everton

M 8

mintek14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chyba na gola gospodarzy? Albo cos sie pozmienialo?

Bo w 7&#39; ledwo 3 wskoczylo

przed meczem było już 3 na gola przed 20&#39; , kursy są bardzo dobre, coś Cię bet oszukuje ????

M 8

mgawo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
na komie ostatnio tez mi cięło kursy, także sobie odświeżaj co jakiś czas