>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Japan
Plan na wieczór:

20.00 Real Madryt - Athletico Madryt

Zastanawiam się nad graniem w tym meczu stawki x2. Dlaczego? Po pierwsze: Real musi coś ukłuć i to wmiarę szybko. Oni tego pucharu nie odpuszczają i będą dążyć do awansu. Obrona sąsiadów zza miedzy jest też czasami dziurawa, sporo bramek tracą. Ofensywa Realu wiadomo, że potrafi zmasakrować większość drużyn. Wydaje mi się też, że podopieczni Simeone będą chcieli z początku trafić i generalnie jednym golem wybić z głowy marzenia o awansie &quot;Królewskim&quot;. Gole raczej nieuniknione. Wiadomo, plus do plusa daje minus, ale bramki powinny paść.

21.00 Juventus - Verona

Tutaj właściwie moja obserwacja jest taka, że Juve u siebie z Veroną wygrywa jedną bramką. Różnica rywali jes duża, &quot;Stara Dama&quot; coś trafi. Zwłaszcza, że to jeden mecz, rewanżu nie będzie.

Jakie są Wasze spostrzeżenia?

Wszystko zalezy od tego jakie beda sklady ????

M 8

mintek14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gracie tylko na gola Juventusu czy ogólnego w tym meczu ? Sądzę że będą niskie kursy na ogólnego ????

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Wszystko zalezy od tego jakie beda sklady ????

Real najsilniejszym składem z tego co widzę, co prawda w bramce Navas. Ale ofensywna siła rażenia mocna ???? Atletico też silny skład.

kiperos 4

kiperos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Brak zakładki, więc w sumie nie ma się z czego cieszyć ????

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Brak zakładki, więc w sumie nie ma się z czego cieszyć ????
Jak Ciebie nie cieszą wygrane pieniadze to współczuję, dla mnie każda wygrana jest istotna :razz:
no i trudno, jak dla mnie to na dziś raczej wystarczy. Ten Juventus kusi, ale wątpię żebym pograł jednak.

@edit
bo Barcelona to pewnie dziś będzie bułę męczyć z takim zapasem jaki mają z 1 meczu... no chyba że wyjdą rezerwy i będą się chcieli chłopaki pokazać, ale tak czy inaczej dla mnie to nie do gry

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Real - Atletico ✅

Szybko poszło, gram na drugą bramkę - normalną stawką.

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Jak Ciebie nie cieszą wygrane pieniadze to współczuję, dla mnie każda wygrana jest istotna :razz:
no i trudno, jak dla mnie to na dziś raczej wystarczy. Ten Juventus kusi, ale wątpię żebym pograł jednak.

@edit
bo Barcelona to pewnie dziś będzie bułę męczyć z takim zapasem jaki mają z 1 meczu... no chyba że wyjdą rezerwy i będą się chcieli chłopaki pokazać, ale tak czy inaczej dla mnie to nie do gry
Zgadzam się z kolegą wyżej. Każda wygrana cieszy, nawet złotówka. Ja zacząłem od 6 zł, więc nawet jest nieźle. Wiadomo, każdy by chciał zakładkę - najlepiej w 79 minucie :grin:
Edit: No i opłacało się grać na drugiego gola, weszło z zakładką. Gole jeszcze tutaj padną, ale nie wiem czy grać dalej.

kiperos 4

kiperos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To zazdroszczę wam takiego podejścia :]
Druga bramka ✅ 19&#39;
Trzecia bramka też wpadnie, lecz ja odpuszczam już na dzisiaj nożną. Przenoszę się na kosza. Powodzenia!

M 8

mintek14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jestem chwalipiętą, grałem i na gola realu i na ogólnego drugiego i obie zakładki ????

jako47 130

jako47

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dzieki jak zadko gram real, barcelone itp to dzis zagralem 1,2 bramke i gramy dalej ????

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Japan
Sklad Juve okrojony a ze to puchar to strach to ruszac :p
Tym bardziej ze kursy sa niziutkie.

olimpi 143

olimpi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ze wsi
Pogram Juventus✅ i Barcelone też.
Barcelonę miałam grać ale jestem zmęczona i idę spać. Powodzenia dla wszystkich grających dzisiaj.

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
No to nam się rozstrzelali w meczu Real - Atletico ???? Swoją drogą, uwielbiam drużynę Simeone - walczaki niesamowite. Zawsze do przodu, z wiarą w zwycięstwo. Inni mając dwie bramki przewagi posadziliby dupy na linii bramkowej i tak grali. A oni cisną cały czas. Brawo!