Proponuję Chateauroux - Dijon od 20 minuty zagrać. Lider zmierzy się drużyną z pozycji spadkowej. Dijon w gazie, a na wyjazdach gromi rywali.
Proponuję Chateauroux - Dijon od 20 minuty zagrać. Lider zmierzy się drużyną z pozycji spadkowej. Dijon w gazie, a na wyjazdach gromi rywali.
Nie mam przekonania do żabojadow. Ale probujcie jak chcecie ????
Zastanawiam sie nad Bayernemczyli rozumiem, że grasz jeszcze tylko te dwa mecze, które podawałeś?
lub nad:Na 100% tez nie jestem przekonany co do gry Bayernu na wyjazdach. Obejrze z 10-20 minut meczu i zobacze co dalej. A moze to Mainz ich pocisnie ? ????
Bayern ma 11 pkt przewagi na Wolsburgiem. Mainz raczej bedzie walczyl o utrzymanie wiec kazdy pkt sie liczy. W sumie to cholera wie jak Bayern podejdzie do tego meczu. Moze lepiej sobie odpuscic ? ????
Gromi ? Sprawdz dobrze bo to co mówisz to puchary w których wygrali 6:1 i 9:0 na wyjeździe. W lidze na wyjazdach nic nie gromią
Celta zakładka chociaż nie z tej strony co przypuszczałem. ????
rozliczyło wam bet 365 zakład na gola do 30 minuty w meczu Mainz Bayern? Bo ja mam ciągle nierozliczony
rozliczyło wam bet 365 zakład na gola do 30 minuty w meczu Mainz Bayern? Bo ja mam ciągle nierozliczony
Granie na drugą bramkę rozsądne dla porto ????
edit - zdążyłem ledwo co kliknąć dodanie posta ????
edit 2 - osobiście gram na 3
przy 2:0 dla zdecydowanego faworyta to jest proszenie się o wtope. Do tego kursy baaardzo niskie. Gdzie tu jakieś value takiego grania jeśli można o tym tu mówic.
Nikomu rozsądnemu takiego grania nie polecam bo na dłuższą metę skończy się to w wiadomy sposób.
Niemniej jednak życzę powodzenia i oby się obyło bez bolesnej nauczki bo ryzyko~zysk niewspółmierne![]()
Oglądając mecz widzę, że może mi się to opłacić, aczkolwiek w razie niepowodzenia (czyt. porto nie pokusi się o bramkę), mam wyjście awaryjne. Co do kursów? Mylisz się, bo są znośne ???? , jak na moje stawkowanie, a samo granie, to granie, bo widzę potencjał w tym typie, na dłuższą metę na pewno nie będę grał więcej niż jednej progresji na mecz, ew. dwóch. Co do value, zakładki 7-8 minut to dobra opcja tak mi się wydaje ????
edit 2 - osobiście gram na 3
Tez jestem ciekaw bo musialo byc grubo zeby sie oplacalo ????haker bardzo bylbym wdzieczny jakbys podzielil sie z grupa jak stawkowales ten mecz![]()