>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

D 0

diego1111

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
UK
Wrzucaj @Frycekk, niektorym to bardzo pomaga. Jedni robia zestaw na nastepny dzien a drudzy na biezaco sledza i graja tak jak ty albo ja.

jakubeq93 261

jakubeq93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Utopia
Nie ma dzisiaj minutówek na holenderską :/ Ja od siebie dorzucam na dzisiaj mecz Braga- Guimaraes.

F 34

frycekk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Też myślę, że tak lepiej diego1111, ale jak widać niektórym to przeszkadza. Mi się wydaje, że właśnie od tego jest to forum.

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Japan
Też myślę, że tak lepiej diego1111, ale jak widać niektórym to przeszkadza. Mi się wydaje, że właśnie od tego jest to forum.

Jezeli podajesz nowe typy ktore sie nie powtarzaja to jestem jak najbardziej ZA.

F 34

frycekk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Yamakasi.. jeśli więcej osób proponuje dany typ, to znaczy, że jest on pewniejszy.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Yamakasi.. jeśli więcej osób proponuje dany typ, to znaczy, że jest on pewniejszy.
Nie, nie jest to prawdą ;)
jeśli 10 osób powie Ci, że jutro odwiedzi Cię św. Mikołaj i podaruje milion złotych, a ja powiem Ci że to wierutna bzdura i tak się nie stanie, to większą szansę masz na to że jednak Cię odwiedzi? ????

w każdym razie Yamakasi ma rację, podawanie typów jest ok, o ile nie pojawił się wcześniej... ewentualnie jeśli pojawily się wcześniej, ale pojawił się nowe okoliczności (np. podanie składów meczowych, albo jakieś wydarzenia na boisku live) które skłaniają do zmiany, bądź potwierdzenia decyzji. W takiej sytuacji myślę, że warto podawać, aczkolwiek zawsze lepiej edytować post, jeśli nie pojawił się nowy, niż robić drabinę ze swoich, na całą stronę ;)

F 34

frycekk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ok, w takim razie wyłączam się z dyskusji. Jeśli twierdzicie, że nie pomagam, to nie zamierzam również przeszkadzać. Powodzenia!

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
najpierw to proponuję nauczyć się czytać i nie unosić się dumą, bo nikt nie napisał Ci, że masz się nie wypowiadać.

Ja już dziś w nic mocno nie wchodzę raczej. Jutro moje ulubione włoskie Cagliari gra, no i Manchester, to można będzie coś mocniej przyłożyć

F 34

frycekk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
StraszakSam zamknij pysk, bo na tym forum tylko i wyłącznie Ty się nad każdym wywyższasz. Nie będziesz nikomu mówił co ma robić i kiedy. Jeśli jest tu chociaż jedna osoba, której moje typy pomagają, to będę je wstawiał bez względu na to czy Tobie się to podoba, czy nie. Wybacz, ale nie interesuje mnie opinia ludzi, którzy mieli w buzi więcej *****ów, niż ja frytek. Bez odbioru.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
yamakasi +1 Punkty (Dobrze powiedziane :))
F 34

frycekk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak, oczywiście też jestem tego zdania, że każdy ma prawo do swojej wypowiedzi. Więc po jaką cholerę się do mnie sadzi?

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
pawerius2001 +1 Punkty
P 4

pawerius2001

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Steaua Bukareszt - wygląda ciekawie , gra ktoś? !
Frycekk ja dzis pograłem wszystkie twoje typy.????

F 34

frycekk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miałem jeszcze 3 mecze, które również wszystkie weszły, przed chwila Wisła jako ostatnia.. ale nie podawałem, bo sam widzisz, że są problemy..

jakubeq93 261

jakubeq93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Utopia
Bardzo żywy mecz, z wieloma okazjami i bez bramek jak dotąd: Charleroi- Standard Liege. ✅