Najwiekszy prezent od buka dzisiaj to że nie dał minutówek na sparte u21 bo ładnie byśmy wszyscy popłynęli ????
To jest tylko Twoje mylne wrażenie z tym 0:0 i jest to błędne i nie polecam patrzeć na to w ten sposób, że 2x 0:0 pod rząd ma małą szansę 'wejścia'.A co myślicie Panowie o graniu drużyn, które w swoim poprzednim meczu osiągnęły wynik 0-0? Bardzo rzadko zdarzają się sytuacje, w których dana drużyna 2x z rzędu osiąga wynik bezbramkowy. Oczywiście nie mam na myśli zespołów, których ulubionym wynikiem jest 0-0. Ale to oczywiście tylko taka luźna myśl.
To jest tylko Twoje mylne wrażenie z tym 0:0 i jest to błędne i nie polecam patrzeć na to w ten sposób, że 2x 0:0 pod rząd ma małą szansę 'wejścia'.
Skoro było 0:0 to jakiś powód takiego wyniku musiał być.
Jak chcesz to graj w ten sposób, ale jak pytasz o zdanie, to musisz liczyć się z tym, że ktoś może nie popierać tego co napisałeśNie do końca. Z powietrza też tego nie wziąłem, tylko prześledziłem wyniki w tym sezonie w paru ligach. I np. w PL czy Bundeslidze, jeśli dana drużyna z szeroko pojętej czołówki remisowała 0-0 za każdym razem w jej kolejnym meczu padła przynajmniej jedna bramka. Oczywiście nie mówię o zespołach typu Sunderland czy Burnley, które nałogowo remisują.
Z tym takze jest loteria, nie tak dawno Feyenoord 0:0 i w nastepnej kolejce dwa gole po 80 minucie.. Wracam do systemu byc moze juz dzis, jesli nie to w nastepny weekend na spokojnie.
Jak chcesz to graj w ten sposób, ale jak pytasz o zdanie, to musisz liczyć się z tym, że ktoś może nie popierać tego co napisałeś![]()
U21 jest dostepny everton - sanderland. Ma ktos statystyki bo livesport nie ma?
Dzieki. Wyglada ze mozna grac. Jak uwazasz?
No udało się wam z tymi młodymi.
Ja natomiast uważam, że niepotrzebnie się wpieprzyłem w to Rayo. Almeria to jest przecież drużyna, która nieźle się broni, a atakuje tak sobie...
kij z tym, że to Rayo i grane małymi pieniędzmi - pieniądze to zawsze pieniądze i nie można ich inwestować w byle co :razz:
trzeba liczyć na to że strzelą