>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

gonza 1,3K

gonza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Teraz nie wiadomo czy wchodzić w PSG żeby zaś jakiejś zwiechy nie było. Zakładu z meczu Bayernu od godziny nie rozliczyli ????

noijuz 3

noijuz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dokladnie jak wyzej, nie rozliczyli mi jeszcze 4 meczy i kasa na koncie sie uszczuplila wiec musze czekac. Druga sprawa to i ta bym nie gral bo widac cos im sie jebie i strach czy zaraz znow cos sie nie zesra.
Jak zadziala i beda zaklady to MAccabi Tel Aviv pewniak, chociaz zalezy czy kursów nie dadza jakis smiessznych.

seba28 11

seba28

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Teraz nie wiadomo czy wchodzić w PSG żeby zaś jakiejś zwiechy nie było. Zakładu z meczu Bayernu od godziny nie rozliczyli ????

ja sie wstrzymuje az do rozliczenia wszystkiego,lepiej dmuchac na zimne

gonza 1,3K

gonza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jakby ta zakładka weszła tak w 59 minucie jak Arsenal, to byłoby super. A tak jest p.zda po bezbramkowym remisie Chelsea.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Miałem grać Chelsea, ale jednak ostatecznie zrezygnowałem, bo coś tak mi przeczucie podpowiadało że może być klops :razz:

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Japan
Myślę, że sporo osób klnie na Chelsea dziś ????
No !%$%$!^&amp;#!*&amp;#*(&amp; tak jak mowisz.
A mialem jakies obawy co do tego meczu bo z Sunderlandem grali na wyjezdzie. Mimo tego i tak zagralem.
Real troche straty odrobil. ✅✅✅

EDIT: Co powiecie o tym na dzis:
21:15 Sporting - Setubal ✅✅✅ Slabiutkie kursy byly
22:30 Internacional - Palmeiras ✅✅✅ Tu nie zagralem bo usnelem :p

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
baleronik +1 Punkty
gonza 1,3K

gonza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miałem grać Chelsea, ale jednak ostatecznie zrezygnowałem, bo coś tak mi przeczucie podpowiadało że może być klops :razz:

To czemuś nic nie pisał? ????

orhetY, za włoską ligą jakoś nie przepadam, teoretycznie do pogrania, może wejdę w to w czasie meczu.

Sporting - Setubal, wygląda ok, ale zagram jak już po wstępnej obserwacji.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
jak w ogóle mogłes napisać o graniu takiego meczu jak Chievo - Lazio... po meczu wiadomo żę łatwo sobie mówić, no ale... Chievo, naprawdę?
A o Chelsea nie pisalem bo po 1 nie mialem czasu, a po 2 to kazdy ma swoj rozum i pieniadze ;)
Sporting to też było fest ryzyko.
Na jutro mozna ładować:
Den Haag - Ajax
Kerkyra - Olympiakos
Cagliari - Fiorentina
PAOK - Panthrakikos
Salzburg - AC Wolfsberger (!)
Barcelona B - Albacete
Frankfurt - Dortmund
Panathinaikos - Veria (!)
Valencia - Barcelona
enjoy. Ja prawdopodobnie zagram każde z tych spotkań, chyba że coś mnie zaniepokoi mocno. Wiem, że są jeszcze inne ciekawe, ale ja się nie porywam.

Ogólnie szkoda że niektóre ligi nie mają minutówek, bo mam jeszcze parę dobrych drużyn do gry tym systemem ;)

gonza +1 Punkty (Dobre niedzielne typy do minutówek)
noijuz 3

noijuz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dla mnie ryzyko to bylo i w meczu Realu czy Arsenalu, o Chelsea czy juz w ogole jakis Chievach nie wspomne. Ale nie chce madrosci tutaj pokazywac po czasie, kazdy tutaj ma swoj rozum i swoja intuicje na dany moment. ;)

Dzisiaj jesli by dali zaklady dla ligi greckiej to ja na pewno wchodze w gola dla PAOK :razz: dla Olimpiakosu w sumie tez.
Ale z tego co pamietam to na grecka jak patrzylem pare razy to akurat na dany mecz nie bylo zakladow na minuty.

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Japan
Typy na dzis:
12:00 Atl. Madrid - La Coruna ✅✅✅
12:30 Den Haag - Ajax ✅✅✅
13:30 St. Pauli - Kaiserslautern ✅✅✅
17:30 Frankfurt - Dortmund ✅✅✅
21:00 Valencia - Barcelona ✅✅✅ (bramka w 93&#39;) ⛔⛔⛔
22:00 Colo Colo - Cobreloa ✅✅✅

dzenus +1 Punkty (wchodzą jak w masło!)
S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Dla mnie ryzyko to bylo i w meczu Realu czy Arsenalu, o Chelsea czy juz w ogole jakis Chievach nie wspomne. Ale nie chce madrosci tutaj pokazywac po czasie, kazdy tutaj ma swoj rozum i swoja intuicje na dany moment. ;)

Dzisiaj jesli by dali zaklady dla ligi greckiej to ja na pewno wchodze w gola dla PAOK :razz: dla Olimpiakosu w sumie tez.
Ale z tego co pamietam to na grecka jak patrzylem pare razy to akurat na dany mecz nie bylo zakladow na minuty.
eee panie, na PAOK i Olympiakos na bank będą ;)

xacy 0

xacy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
jestem ciekawy jakimi stawkami gracie. Ja zazwyczaj obstawiam tak, żeby łączny wkład wyniósł 1/4 - połowę majątku (zależnie od meczu), a u Was jak to jest? ????