>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

olimpi 143

olimpi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ze wsi
No i masz ci babo placek.
Wycofałem się i nie było zakładki ale fartem wszedł ????

A może dobrze się stało, tak byś był bogaty i sodówka do głowy by uderzyła;)

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Lepiej odpuścić już City czy trafią bez problemu ?
ja nie rozumiem, po co w ogole grać na kolejnego gola w takich meczach... na kolejnego gola to mozna grać wspotkaniach Dawida z Goliatem (np. mecze reprezentacji za tydzien), ale tu? :zoltakartka:

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Dobra, bo nie wiem jak to tam jutro będzie ze mną, to ja na jutro z LE polecam od siebie mocniej uderzyć w:
Dinamo - Salzburg
Sparta - Slovan

M 8

mintek14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja nie rozumiem, po co w ogole grać na kolejnego gola w takich meczach... na kolejnego gola to mozna grać wspotkaniach Dawida z Goliatem (np. mecze reprezentacji za tydzien), ale tu? :zoltakartka:

Masz racje dlatego odpuszczam i starczy zysków na dziś, poczekam na propozycje na jutro :p

baleronik 47

baleronik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@Baleronik, siargiej grał czas 1 gola Realu, my tu operujemy rynkiem Czas 1 gola (obojętnie kogo) dlatego tak szybko złapał kurs 3.

O 21,07 i 33 sek postawiłem do 40minuty właśnie na gola Realu po kursie 2,50 i zdziwił mnie ten kurs 3. Ok nie wnikajmy.

St. Etienne - Inter typ dla odważnych i kursy wysokie ???? 4 x 0-0??

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
O 21,07 i 33 sek postawiłem do 40minuty właśnie na gola Realu po kursie 2,50 i zdziwił mnie ten kurs 3. Ok nie wnikajmy.

St. Etienne - Inter typ dla odważnych i kursy wysokie ???? 4 x 0-0??
Nie polecam przy obecnej formie Interu i stylu gry St Etienne. To tylko taka opcja dla masohistów :razz:

M 8

mintek14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja już raz was ostrzegałem przed Ligą Europejską i tym razem byłbym ostrożny. Wiadomo ta liga to zupełnie co innego niż LM, połowie klubom nie zależy na jej wygraniu ;)
Od siebie dam ten mecz :
Sevilla - St. Liege jak dla mnie jedyny pewny ????

ms15 87

ms15

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Hmm, a właśnie miałem pisac że mi to jakoś sporo spotkań na jutro &#39;podchodzi&#39; ???? Po wstępnej selekcji zostałem z: Zagrzeb, Villareal, Feyenoord, Napoli, Sevilla, Sparta, Wolfsburg. Sporo patrząc po tym co mówicie ???? Zostawiam je sobie do przemyślenia na jutro.

gonza 1,3K

gonza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W przypadku grania spotkania od samego początku warto często rozważyć zagranie jako pierwszy próg opcję 00:00 - 09:59 gole powyżej 0,5. Dla grania spotkania od początku jest to właściwie to samo co Czas 1. gola przed 10:00 ale często z nieco wyższym kursem, co dla grających większymi stawkami może stanowić okazję do wygrania paru groszy więcej w przypadku gola w pierwszych 10 minutach.

Przykład z dzisiaj: mecz M.City - CSKA. Kurs na 1. gol przed 10:00 - 3,5, kurs na 00:00 - 09:59 gole powyżej 0,5 - 4,33. Pierwsza bramka padła w 2 minucie.

marcim222 65

marcim222

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Biala Podlaska
Ja podobnie jak ms15 Din. Zagreb - Salzburg✅ (zakładka), Feyenoord - Rijeka✅ (zakładka), Napoli - Young Boys✅, Sparta Praga - Slovan✅ (zakładka), Apollon - Moenchengladbach✅, Zurich - Villareal✅ (zakładka)

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
W przypadku grania spotkania od samego początku warto często rozważyć zagranie jako pierwszy próg opcję 00:00 - 09:59 gole powyżej 0,5. Dla grania spotkania od początku jest to właściwie to samo co Czas 1. gola przed 10:00 ale często z nieco wyższym kursem, co dla grających większymi stawkami może stanowić okazję do wygrania paru groszy więcej w przypadku gola w pierwszych 10 minutach.
Przykład z dzisiaj: mecz M.City - CSKA. Kurs na 1. gol przed 10:00 - 3,5, kurs na 00:00 - 09:59 gole powyżej 0,5 - 4,33. Pierwsza bramka padła w 2 minucie.
TO było już mówione wcześniej... ba, czasem, rzadko bo rzadko, ale można złapać surebeta, z czego chętnie korzystam ????

Ja już raz was ostrzegałem przed Ligą Europejską i tym razem byłbym ostrożny. Wiadomo ta liga to zupełnie co innego niż LM, połowie klubom nie zależy na jej wygraniu ;)
Od siebie dam ten mecz :
Sevilla - St. Liege jak dla mnie jedyny pewny ????
Czytałeś zmiany jakie nastąpiły w LE?
Od tego momentu, drużyna, która wygra LE, dostaje automatycznie miejsce w przyszłych rozgrywkach LM, więc drużyny z mocnych lig, typu hiszpańska, niemiecka czy angielska, będą walczyły, bo tam nie jest łatwo o miejsce, gwarantujące grę w LM, także taki Villarreal, Sewilla czy Borussia, to są drużyny, które na pewno powalczą.

gonza 1,3K

gonza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
TO było już mówione wcześniej... ba, czasem, rzadko bo rzadko, ale można złapać surebeta, z czego chętnie korzystam ????

Właśnie nie byłem pewien czy ktoś już wcześniej o tym nie pisał, temat się ostatnio rozrasta więc warto wspomnieć ????

P 4

pawerius2001

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Apollon - Moenchengladbach✅
Din. Zagreb - Salzburg✅

Sparta Praga - Slovan Bratislava✅
Wolfsburg - Krasnodar
✅

ms15 87

ms15

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Na przykładzie tego stawkowania- mamy powiedzmy 7minutę, na początku meczu puściłeś zakład na gola do 10min za 10zł, teraz w 7min pojawia się zadowalający Cię kurs (to nie musi byc to mityczne 3.00) na gola przed 20minutą i wrzucasz 15zł po tym kursie. Jeżeli gol wpadnie do 10min to masz zakładkę, bo wchodzą Ci zakłady za 10zł i za 15zł. Nie ma czegoś takiego jak koszt zakładki, jest koszt ogólny przeznaczony do danego momentu. Nie różni się on w przypadku zakładki bądź jej braku. Różni się tylko ew. zysk.
Po raz kolejny odsyłamy do oryginalnego tematu Hanka, pierwszy post i wszystko będzie jasne. http://forum.bukmacherskie.com/f18/gol-do-xx-minuty-progresja-105169.html

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Ludzie, taki mały apel do pytających i odpowiadających:
zanim zadacie pytanie, zadajcie sobie to minimum wysiłku i poczytajcie w pierwotnym temacie nt. systemu, ew. tam zadawajcie pytanie, bo tu jest temat dot. typów, a nie pytań o system.
Tak samo prośba do odpowiadających - nie odpowiadajcie za każdym razem, bo się robi śmietnik 2x większy... jak nie bedzie odpowiedzi to jest szansa, że ludzie zajrzą do tematu właściwego, albo w gorszym przypadku - tam napiszą posta.
Jak nie będzie tu śmietnika, to wszyscy na tym skorzystają.